хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Яничар віддячує геям за підтримку

  • 05.08.11, 14:07
В Донецьку геї відкрили власну церквуВ Донецьку представники ЛГБТ-спільнот створили організацію, яку називають церквою християн – ЛГБТ.

Вони називають себе церквою християн – ЛГБТ, тобто лесбіянок, геїв, лесбіянок, бісексуалів і транссексуалів. Аналогічна громада існує і в Києві, повідомляє«Газета по-киевски».

Ще в січні вони зареєструвалися в Мінюсті, але не як церква, а як громадська організація «Центр Святого сотника Корнилія».

На збори в Донецьку приходять до тридцяти чоловік, а в столиці – 10-15. Постійного приміщення у віруючих поки немає, тому служби проходять на природі чи вдома у прихожан.

За словами Володимира Пономаренка, лідера київської групи ЛГБТ, геям симпатизують священики основних християнських конфесій, включаючи Українські Православні церкви Московського і Київського патріархатів, а також греко-католиків.

Всупереч офіційній позиції їх церков, вони іноді навіть приходять на зустрічі ЛГБТ-християн. Проте уточнити, хто ці священики, Пономаренко відмовився.

В Українській Православній Церкві Київського Патріархату церкви геїв – християн називають «спробою людей знайти компроміс з власною совістю».

2

Коментарі

Гість: Тінуська

15.08.11, 14:58