Профіль

petrusyk93

petrusyk93

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Український смарт годинник

  • 04.11.13, 00:48

Українська компанія AirOn найближчим часом має намір розширити лінійний ряд годинникофонів за рахунок випуску відразу двох нових моделей.

Цього разу компанія представить концептуально нові гаджети. «Розумні годинник» будуть володіти можливістю синхронізації з двома найбільш популярними операційними системами Android і iOS.

Нові годинникофони включають всі необхідні функції для роботи і відпочинку: яскравий кольоровий дисплей , фронтальну камеру , мультимедіа -додатки та мобільний Інтернет. Гаджет підключається як до iPhone’ами , так і до Android- фонам , вміє приймати дзвінки і SMS простим дотиком до зап’ястя , управляє музикою. Головною особливістю нових годинникофонів є функція сторожа для смартфона. Часофон забезпечений двома Bluetooth- модулями. Один з них з’єднаний з гарнітурою , другий – зі смартфоном . Коли другий модуль припиняє працювати , тобто користувач відходить від смартфона більш ніж на 20 метрів , часофон подає вібросигнал про те , що смартфон знаходиться не у власника .

детальніше: http://www.smartyk.net.ua

Створив свій сайтик

  • 04.11.13, 00:40
Вирішив трохи зайнятися розвитком уанету. Сайт простенький , та і я не програміст. АЛЕ ЕНТУЗІАЗМ, ХОЛЄРА , АЖ ПРЕ http://www.smartyk.net.ua