Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

???

  • 21.04.08, 19:44

Суспільна думка

Кожен день в нашому житті суспільна думка створює нові перешкоди. І як би хто не казав, шо він не звертає уваги на інших та насправді ми всі знаходимось під її тиском. Та й помилки деякі робимо через сором бути висміяним або засудженим іншими. Скільки разів ми відмовлялися від своїх цілей, бо соромно бути не таким як інші, в плані краще навчатись або розмовляти на українській або зустрічатись з хлопцем, якого не визнають твої друзі, подруги. Часто ми боїмось цього, хоча намагаємося бути в очах інших сильними і незалежними. Та невже ми можемо зруйнувати своє життя лише тому, що друзі скажуть фрази по типу «Та ти що», «Це ж не модно», «Ну ти й затич» (нововіяна фраза, яка скидає сильних людей з їх дороги) або «Та твої хобі не актуальні» і т.д. Суспільна думка… Невже вона така важлива, важливіша за особисте щастя і мету?! Та насправді вона так вжилась в наше життя, що ми її навіть не помічаємо. Ми вибираємо яку музику нам слухати і не вибираємо попсу( бо це «не модно») і не вибираємо Козловського, а це все суспільна думка, надиктована іншими, не вдягнемо порвані колготи, бо ми будем вважатись бомжами. Раніше суспільна думка була набагато вагомішою, наприклад жінки не мали рівних прав з чоловіками, бо це вважалося вульгарністю. Чому? Бо якась слабка, впливова жінка не могла цього робити і ввела таке правило?! Та ми й самі, коли не можем щось зробити швидко здаємось. Я мабуть ше не зустрічала в своєму житті людину, яка б насправді не зважала на руйнівну суспільну думку. Всі ми якимось чином залежимо від неї. Хто ж в змозі зламати її?!

4

Останні статті

Коментарі

Гість: rа_іn

121.04.08, 20:04

ніхто!!
ти не можеш протистояти 6 мільярдам людей
варіант - бути осторонь від суспільства повністю

    221.04.08, 20:11Відповідь на 1 від Гість: rа_іn

    цікаво який дурак встановив ці галімі принципи?! чи то людина так запрограмована?!

      Гість: Емуранчик

      321.04.08, 20:45Відповідь на 2 від sweetKISS

      ну ничего себе дурак! судя по всему, очень умный персонаж . стань аскетом - отрекись от общества.

        Гість: rа_іn

        421.04.08, 21:31

        Клетка. В ней пять обезьян. К потолку подвязана связка бананов. Под ними лестница. Проголодавшись, одна из обезьян подошла к лестнице с явными намерениями достать банан. Как только она дотронулась до лестницы, вы открываете кран и со шланга поливаете ВСЕХ обезьян очень холодной водой.
        Проходит немного времени, и другая обезьяна пытается полакомится бананом. Опять те же действия с вашей стороны.
        Третья обезьяна, одурев от голода пытается достать банан, но остальные хватают её, не желая холодного душа.А теперь, уберите одну обезьяну из клетки и замените её новой обезьяной. Она сразу же, заметив бананы, пытается их достать. К своему ужасу, она увидела злые морды остальных обезьян атакующих её. После третьей попытки она поняла, что достать банан ей не удастся.

          Гість: rа_іn

          521.04.08, 21:31

          Теперь уберите из клетки ещё одну из первоначальных пяти обезьян и запустите туда новенькую. Как только она попыталась достать банан, все обезьяны дружно атаковали её, причем и та, которую заменили первой (да ещё с энтузиазмом). И так, постепенно заменяя всех обезьян, вы придёте к ситуации, когда в клетке окажутся пять обезьян, которых водой вообще не поливали, но которые не позволят никому достать банан.
          Почему? ПОТОМУ, ЧТО ТУТ ТАК ЗАВЕДЕНО

            анонім

            621.04.08, 22:54

            А вона не ламається Вона занадто інерційна щоб ламатися.
            Вона може лише вигинатися, що, власне, постійно робить.
            Потроху, потроху... і ось не пройло і 10 років а вже по іншому дивимось на речі.
            А зараз... можу порадити лише ось що: якщо щось робиш чи хочеш зробити кардинально проти суспільної думки, то краще спочатку заручись розумінням декількох людей. Це вже буде простіше.

            Ну а якщо це не критично - не зважай на суспільну думку і буде тобі щастя

              721.04.08, 22:55

              ех....ососбисто для мене це дуже актуальна тема....
              навіть почуття не зламали "суспільну думку", ну не можливо на це не звертати уваги, як би не хотіла....і це так боляче....

                Гість: ram_zes

                83.07.08, 00:52

                Правильно сказано - її не зламаєш!
                Але дещо зробити можна! На кожного вона тисне по своєму.
                Важливо кожному зрозуміти, які важелі впливу має на нього "суспільна думка".
                Потрібно зробити зміни у житті, щоб звести цей до мініума.