хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Конкурс,-перші результати,перші нагороди.

  • 01.08.11, 00:07
                 Згідно з попередньо наміченим планом,сьогодні мав би закінчитись прийом робіт на конкурс "Україна- це МИ",але нагадую,що своїм рішенням оргкомітет конкурсу,подовжив прийом робіт,ще на два тижні,до 14.08.Маючи таку нагоду,хочеться сказати дещо по цій темі та зробити попередні висновки про те як проходить цей перший користувацький конкурс.Справи такі:
-Незважаючи на літній період,на відсутність офіційної реклами з боку порталу,та недовіру багатьох користувачів до подібних подій, конкурс проходить нормально,роботи надходять регулярно,багато з яких високої якості.
-Підводячи попередні результати,жюрі не чекаючи закінчення конкурсу,вирішило преміювати найбільш активного користувача.Цей користувач,який надіслав чудові роботи в номінації вірш та проза отримає заоохочувальний приз в розмірі 500 грн.Від щирого серця вітаємо найбільш активного користувача з першим призом.Ми поки що не називаємо ім"я цього переможця,тому,що не хочемо щоб це вплинуло на рішення жюрі та користувачів при голосуванні в номінаціях.Залишимо цю інтригу до 24.08.

Всім користувачам,хто ще не став учасником конкурсу,пропоную поспішити і обов"язково надіслати свої роботи.Пам"ятайте олімпійське гасло:"Головне не перемога,а участь."Для тих же хто ще в роздумах,додаю пісню тріо Мареничів "Чом ти не прийшов" і не прийняв участь у конкурсі?
32

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

11.08.11, 07:14

    22.08.11, 12:11

    Сподіваюсь що це тільки перший конкурс чи перший тур конкурсу перманентного. Ви набуваєте досвід і це добре. Глибоко переконаний, що наступний буде куди масовішим, особливо якщо час його проведення буде орієнтовано на грудень - січень.

      32.08.11, 12:38

        42.08.11, 12:42Відповідь на 2 від Мреє DAD

        Сподіваюсь що це тільки перший конкурс чи перший тур конкурсу перманентного. Ви набуваєте досвід і це добре. Глибоко переконаний, що наступний буде куди масовішим, особливо якщо час його проведення буде орієнтовано на грудень - січень.Хтось,пам"ятаю,свою замітку обіцяв розмістити.

          Гість: lkjmn

          52.08.11, 13:03

          Чесно кажучи, на початку я думав, що справа цілком провальна. Між собою будемо спілкуватись і ділитись. Але повернувшись після двох тижнів відпустки я подивився фотоканал і відчув приємну гордість, що я маю відношення до організації цієї події.

            62.08.11, 13:19

            Навіть здогадуюсь, кому дістався заохочувальний приз
            Головне, щоб спонсори були, а учасники знайдуться

              72.08.11, 13:25Відповідь на 6 від Лінулька

              Навіть якщо здогадалась,то поки залиши це при собі.Підтримуємо інтригу.

                82.08.11, 13:27Відповідь на 7 від Davigadoff

                Навіть якщо здогадалась,то поки залиши це при собі.Підтримуємо інтригу.Так яж і мовчу. А за здогадки приза не буде?

                  92.08.11, 13:29Відповідь на 8 від Лінулька

                  Навіть якщо здогадалась,то поки залиши це при собі.Підтримуємо інтригу.Так яж і мовчу. А за здогадки приза не буде?А як же.Ось тримай

                    102.08.11, 13:30Відповідь на 9 від Davigadoff

                    Навіть якщо здогадалась,то поки залиши це при собі.Підтримуємо інтригу.Так яж і мовчу. А за здогадки приза не буде?А як же.Ось тримайЛедве втримала. Дякую

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна