хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Клаус75

попередня
наступна

Що таке "8 березня" для українок

  • 08.03.16, 11:53
Цитую допис 

«Шануй жінок, що мають стати тобі подругами духа ідеї і чину, але гидуй розгнузданими"

39 правило українського націоналіста, яке було написано кров’ю на стіні польської в’язниці говорить нам: “Шануй жінок, що мають стати тобі подругами духа ідеї і чину, але гидуй розгнузданими”. Думаю, що автор цього правила – відомий діяч ОУН Зенов Косак, мав на увазі щоб чоловіки шанували жінок своїх кожного дня, а не тільки один день на рік 8 марта. Якщо вглибитися у історію, то побачимо, що знаменитий жіночий день активно почали святкувати у часи Радянського Союзу. Перші святкування полягали в тому, що дівчат і жінок зганяли, у буквальному значенні цього слова, на збори у красних партійних платочках, де заставляли слухати прокомуністичні лекції, вручали грамоти трудящим, які найбільше підлизалися. Насправді, у Радянському Союзі ставлення до жінки бажало кращого, жінок практично зрівнювали з чоловіка, адже вони працювали на роботах, які повинні виконувати чоловіки. Наприклад, на залізницях, заводах важкої промисловості, будівництві і т.д. Але Бог створив жінку по своїй природі фізично набагато слабшою від свого чоловіка, а на неї поставив зовсім іншу місію – народити дітей. Як ми знаємо важка праця дуже погано впливає найперше на жіночу статеву систему, тому жінкам потрібно берегтися,а чоловіки повинні забезпечували сім`ю. Цим ми повністю не відкидаємо жінок від праці, адже є такі професії як вчитель, лікар, вихователь, журналіст, де можна себе реалізувати, але найперше кращій половині людства потрібно реалізовувати себе у своїх сім’ях. Народити дітей, створити сімейний затишок і бути берегинями домашнього тепла, ось це і є головним завданням жінки.
До савкового нашестя у нас було прекрасне українське жіноче свято “День Матері”, яке святкується у другу неділю травня. Адже слово “матір” в Україні споконвіку мало сакральну суть, найкраще її розкриває вірш “Три матусі”: 
“Є у кожної дитини
Матінка єдина Та,
що любить нас і дбає,
Розуму навчає

Є у кожної дитини 
навіть сиротини 
Наша Мати солов'їна – 
Рідна Україна.

І у кожному серденьку 
Є і буде жити Божа Мати,
наша Ненька,
Мати всього Світу.”
Ось з цього вірша ми бачимо, що в значенні слова “мама” українці cпоконвіку мали на увазі не тільки мати, ту, що народила, а Україну як маму нашого українського народу, а Пречисту Діву як матір всього світу. Тобто, це свято не тільки було жіночим, а й українським з релігійним підгрунттям. Так як більшовики були атеїстами і українофобами вони вели новий жіночий день – 8 марта, а День Матері заборонили. Але ж заглянемо в історію совєтського свята. Чому ж саме 8 марта? Ця подія є національним жидівським святом. В їхньому календарі 8-го березня відзначають день Пурім або Пур, ще його називають днем Гамана – як свято перемоги єврейської жінки, за вказівками якої було поступово знищено 77 осіб з перської знаті. У цей день всі євреї повинні веселитися, а жінки задовольняти хіть чоловіків. Отже Пурім нічого спільного з християнством та традиціями України не має. Атак звані засновниці междурароного женского дня Клара Цеткін – німецька єврейка, Роза Люксембург – німецько-польська єврейка вели аморальний спосіб життя і завдяки своїй діяльності задовольняли свої амбіції. Ще можна припустити, що більшовики зробили жіночий день саме для того щоб затьмарити першого основоположника українського націоналізму – Тараса Шевченка, адже 9 березня народився великий поет України, а 10 березня помер. Заглянемо у сторінки української історії, що відбувалося 8 березня? 8 березня 1169 року, А. Боголюбський (половець, з народу моксєль) – князь суздальський, , знищив зі своєю азіатською п’яною ордою 95% населення Києва, спалив і пограбував все місто, всі храми і будинки, і кричав що Київ ніколи не буде столицею, а центр Русі буде у Москві. 1946 року 8-го березня у Львові, з ініціативи окупантів, розпочався псевдо собор, на якому вирішувалась подальша доля Греко-Католицької Церкви, в плани, якого було знищити УГКЦ. Не говорячи про те, що 8 березня у християнському світі кожного року припадає на Святий великий піст.

Тож українці самі робіть висновки, чи маємо ми право святкувати Международний женскій день – 8 марта, а чи краще на державному рівні відновимо святкування Дня Матері? 
Слава Україні! 
Героям Слава

0

Коментарі