Що таке "8 березня" для українок

  • 08.03.16, 11:53
Цитую допис 

«Шануй жінок, що мають стати тобі подругами духа ідеї і чину, але гидуй розгнузданими"

39 правило українського націоналіста, яке було написано кров’ю на стіні польської в’язниці говорить нам: “Шануй жінок, що мають стати тобі подругами духа ідеї і чину, але гидуй розгнузданими”. Думаю, що автор цього правила – відомий діяч ОУН Зенов Косак, мав на увазі щоб чоловіки шанували жінок своїх кожного дня, а не тільки один день на рік 8 марта. Якщо вглибитися у історію, то побачимо, що знаменитий жіночий день активно почали святкувати у часи Радянського Союзу. Перші святкування полягали в тому, що дівчат і жінок зганяли, у буквальному значенні цього слова, на збори у красних партійних платочках, де заставляли слухати прокомуністичні лекції, вручали грамоти трудящим, які найбільше підлизалися. Насправді, у Радянському Союзі ставлення до жінки бажало кращого, жінок практично зрівнювали з чоловіка, адже вони працювали на роботах, які повинні виконувати чоловіки. Наприклад, на залізницях, заводах важкої промисловості, будівництві і т.д. Але Бог створив жінку по своїй природі фізично набагато слабшою від свого чоловіка, а на неї поставив зовсім іншу місію – народити дітей. Як ми знаємо важка праця дуже погано впливає найперше на жіночу статеву систему, тому жінкам потрібно берегтися,а чоловіки повинні забезпечували сім`ю. Цим ми повністю не відкидаємо жінок від праці, адже є такі професії як вчитель, лікар, вихователь, журналіст, де можна себе реалізувати, але найперше кращій половині людства потрібно реалізовувати себе у своїх сім’ях. Народити дітей, створити сімейний затишок і бути берегинями домашнього тепла, ось це і є головним завданням жінки.
До савкового нашестя у нас було прекрасне українське жіноче свято “День Матері”, яке святкується у другу неділю травня. Адже слово “матір” в Україні споконвіку мало сакральну суть, найкраще її розкриває вірш “Три матусі”: 
“Є у кожної дитини
Матінка єдина Та,
що любить нас і дбає,
Розуму навчає

Є у кожної дитини 
навіть сиротини 
Наша Мати солов'їна – 
Рідна Україна.

І у кожному серденьку 
Є і буде жити Божа Мати,
наша Ненька,
Мати всього Світу.”
Ось з цього вірша ми бачимо, що в значенні слова “мама” українці cпоконвіку мали на увазі не тільки мати, ту, що народила, а Україну як маму нашого українського народу, а Пречисту Діву як матір всього світу. Тобто, це свято не тільки було жіночим, а й українським з релігійним підгрунттям. Так як більшовики були атеїстами і українофобами вони вели новий жіночий день – 8 марта, а День Матері заборонили. Але ж заглянемо в історію совєтського свята. Чому ж саме 8 марта? Ця подія є національним жидівським святом. В їхньому календарі 8-го березня відзначають день Пурім або Пур, ще його називають днем Гамана – як свято перемоги єврейської жінки, за вказівками якої було поступово знищено 77 осіб з перської знаті. У цей день всі євреї повинні веселитися, а жінки задовольняти хіть чоловіків. Отже Пурім нічого спільного з християнством та традиціями України не має. Атак звані засновниці междурароного женского дня Клара Цеткін – німецька єврейка, Роза Люксембург – німецько-польська єврейка вели аморальний спосіб життя і завдяки своїй діяльності задовольняли свої амбіції. Ще можна припустити, що більшовики зробили жіночий день саме для того щоб затьмарити першого основоположника українського націоналізму – Тараса Шевченка, адже 9 березня народився великий поет України, а 10 березня помер. Заглянемо у сторінки української історії, що відбувалося 8 березня? 8 березня 1169 року, А. Боголюбський (половець, з народу моксєль) – князь суздальський, , знищив зі своєю азіатською п’яною ордою 95% населення Києва, спалив і пограбував все місто, всі храми і будинки, і кричав що Київ ніколи не буде столицею, а центр Русі буде у Москві. 1946 року 8-го березня у Львові, з ініціативи окупантів, розпочався псевдо собор, на якому вирішувалась подальша доля Греко-Католицької Церкви, в плани, якого було знищити УГКЦ. Не говорячи про те, що 8 березня у християнському світі кожного року припадає на Святий великий піст.

Тож українці самі робіть висновки, чи маємо ми право святкувати Международний женскій день – 8 марта, а чи краще на державному рівні відновимо святкування Дня Матері? 
Слава Україні! 
Героям Слава

Як ми підставляємо свій зад окупанту!

  • 10.01.16, 17:02
За даними соціолінгвіста Тетяни Бурди, поява російськомовного співрозмовника призводить до зміни української мови спілкування на російську у 74,8% загальної кількості опитаних україномовних українців і в 95,6% російськомовних українців, тоді як група російськомовних росіян із появою україномовного співбесідника не переходить на українську мову спілкування. То як бути толерантними з цими нащадками совокупантів?

20 плюсів того, що твій хлопець - націоналіст

  • 16.09.14, 23:43
20 плюсів того, що твій хлопець - націоналіст
======================================
1 - Він буде завжди тобі вірним, бо "Моя честь - моя вірність". 
2 - Ніяких наркотиків. Навіть легких. 
3 - Ти не побачиш його в клубі, лапающого баб. 
4 - Він не валяється п'яним під парканом. 
5 - У нього немає друзів алкоголіків, наркоманів тощо. 
6 - Його ідеологічні товариші готові йому допомогти в біді всіма силами. 
7 - Вміє битися. 
8 - Він завжди постоїть і за тебе, і за себе. 
9 - Фізична форма постійно розвивається. 
10 - Він намагається слідувати вищим моральним якостям українця. 
11 - Він обізнаний, начитаний. 
12 - Завдяки йому ти подивишся на світ без ліберальних окулярів. 
13 - Він не дозволить тобі деградувати. (Алко-наркозалежність). 
14 - Твою європейську зовнішність він буде хвалити і обожнювати. 
15 - Його кумиром не буде "Тіматі", "Поющие трусьі" тощо. 
16 - Націоналісти тримають слово, виконують обіцянки. 
17 - Хана тій мавпі, що вирішила познайомиться з тобою, поки він відійшов. 
18 - Націоналістам дівчина потрібна для серйозних стосунків. 
19 - Він звільнить твій розум від фемінізму. 
20 - Ти познайомишся з багатьма новими, цікавими та освіченими людьми.

Допомога воїнам - моїм побратимам.

  • 29.08.14, 19:25
Уже декякий час намагаюся збирати разом з вагітною дружиною мого друга, який зараз на Сході, Олею Савченко посильну допомогу для моїх побратимів - воїнам-патріотам України (багато хто з вас і на цьому сайті отримував листи з закликом допомоги. Навіть, сайт за ті листи погрожував заблокувати). Дякую всім небайдужим, хто відгукнувся! Можливо, ви вже спасли чиєсь життя чи зберегли батька малюку. А ось сьогодні до мене постукали в двері. Відчиняю - сусідка баба Надя, жіночка років 80. Простягає 300 гривень. Каже, прочитала мою об"яву на парадному, і принесла, що змогла. Вибачається: пенсія мала, всього 1200 гривень, але з наступної теж принесе. Отакі у нас бабусі!!!

Кожен з нас знає яка наразі ситуяція в країні і нашій армії. Тому ми, чиї близькі люди перебувають в горнилі війни, звертаємося до небайдужих: ДОПОМОЖІТЬ! Приймається будь-яка допомога: гроші, амуніція, медикаменти, одяг, берці, їжа (не в склі), засоби гігієни, книги, дитячі малюнки та сувенірчики.  Навіть ваші 5 гривень можуть спасти життя і здоровля.  Контактні особи Савченко Ольга (дружина нацгвардійця) 066- 3333-256 https://www.facebook.com/olya.savchenko.9 і Шило Микола (093-689-29-20, 067-547-49-57). Номер картки ПриватБанк 4149 4378 4174 5837. Будемо за адресою Севастопільська площа вул. Народного Ополчення, 2 з 17-00 до 20-00 години. Без вихідних працюємо. Вони чекають на нашу допомогу. Слава Україні! Героям Слава!

Мерзоті присвячується!

  • 18.12.13, 14:28

Гадаєш ти мене образив, Коли бандерівцем назвав?

Скажу тобі на це одразу: – Я ним не був! Тепер вже став!

Сприймаю це, як нагороду! Звання, присвоєне за те,

Що сином став свого народу, Любові почуття святе!

Люблю безмежно рідний край, Цю чарівну, магічну мову,

Дарований Всевишнім рай, Красу дівочу чорноброву.

Люблю за щедрість і за спів, Шалені ночі солов’їні,

Коли бракує навіть слів, Освідчитися Україні!

А ти мене за цю любов Оскаженіло ненавидиш.

Не я до тебе! Ти прийшов, На мою землю і тут гидиш!

Іди подальше від гріха, Моє терпіння не безмежне.

Нехай святиться у віках в борні здобута НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!

            28.10.13 р..                     Мирослав Вересюк

Чомуми терпимо таке від http://www.i.ua/ та інших українофобів?

  • 20.03.13, 23:31

Питання

оновлений 20.03.13 13:49 [закрити ], розділ: Пошта

 Чому від адміністратора Вашого сайту до мене приходять листи іноземною мовою? 

Додати коментар

Обговорення

 Admin

20.03.13 13:05

Приведите пример подобного текста.

 Відповісти | з цитатою

 Клаус75

2

20.03.13 13:18

 Відповідь на [1] від Admin

Уведомление о поступившей на Вас жалобе

 Від кого:

 i.ua <[email protected]> зберегти адресу, додатково

 Кому:

 Клаус75 <[email protected]>

 Дата:

 09:13 додати мітку

  Добрый день, Клаус75.

  На Ваш комментарий:

  19.03 22:06 Клаус75: 20 березня 2013 року в Києві відомий мовознавець, народний депутат України свободівка Ірина Фаріон презентуватиме перевидання книги "Мовна норма: знищення, пошук, віднова".

  Захід розпочнеться о 19:00 за адресою: вулиця Саксаганського, 6 (Синя зала Будинку кіно). Вхід вільний.

  Довідка: У книзі "Мовна норма: знищення, пошук, віднова" йдеться про те, як українців упродовж століття відчужували від власної мови і як вони жили за нормами чужої. Ця книга про те, чому так сталося і як можна змінити нинішній стан справ.

   поступила жалоба. Мы рассмотрели ее и приняли решение уменьшить Ваш личный рейтинг на 100 баллов.

 

 Подобные меры применяются нами к тем комментариям, в которых пользователи спамят или оскорбляют других пользователей.

  Вы получаете первое предупреждение.

  Если в течение семи дней больше предупреждений не будет, то это предупреждение будет снято. Если до снятия первого предупреждения вы получите второе, а потом в течение еще семи дней третье, то ваш аккаунт будет переведен в режим чтения на одну неделю. В этом режиме вы не сможете размещать ни какую информацию на сайте или комментировать других пользователей.

  Admin

  20.03.13 13:05

 Приведите пример подобного текста.

  Ось вам 2 приклади (для вас "примєри") звернення до мене зі сторони адміністрації сайту! Чому ви звертаєтеся до мене на іноземній мові? Чому дискрименуєте мене як українця?

 Відповісти | з цитатою

 Admin

 20.03.13 13:49

 Відповідь на [2] від Клаус75

А относительно того, на каком языке мы отвечаем, так у нас нет ни одного сотрудника, который говорит на украинском языке, просто никто к нам не приходил устраиваться на работу. Но, мы при этом нормально относимся к пользователям, которые общаются на нем, и не собираемся их в чем-то ущемлять, а наоборот стараемся максимально увеличить присутствие украинского на сайте, по возможности.

 

Для продовження обговорення перейдіть по даному посиланню

http://help.i.ua/question/74065/?#advA_advC_74065_

 

P.S. Прохання не відповідати на цей лист, оскільки його ніхто не зможе

прочитати. Всі питання потрібно ставити лише через онлайнову систему

зворотного зв'язку, для цього перейдіть по посиланню, яке вказане вище.

 З повагою, команда I.UA

www.i.ua

 Клаус75

 20.03.13 14:53

Я повторно вимагаю спілкуватися зі мною виключно українською мову, як основною і єдиною мовою держави Україна, громадянином якої я є. Мене не цікавить, які співробітники у Вас працюють - іноземці чи українці, чи українці, які за 22 роки незалежності не спромоглися по якимось (вважаю що розумовим) причинам вивчити мову своєї держави. То є Вашою власною справою! Але прошу відноситися поважно до моєї гідності українця і громадянина України!

 Відповісти | з цитатою

Відповіді немає і понині.