Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Майдан организовали КЛЯТІ МОСКАЛІ! Иван Макар из "Айдара".

  • 20.12.17, 21:23
"Лидеры Евромайдана – Турчинов, Парубий, Луценко И ДРУГИЕ – это "российские агенты", а сама "революция гидности" – это ГОСПЕРЕВОРОТ, ОРГАНИЗОВАННЫЙ КЛЯТЫМИ МОСКАЛЯМИ".– такое мнение в своем блоге выразил бывший нардеп и экс-боевик "Айдара" Иван Макар.



Более того, он уверяет, что и всю "революцию", как и бегство экс-президента Виктора Януковича ОРГАНИЗОВАЛА РФ – чтобы забрать у Украины Крым и Донбасс.
"Прослушал выступление президента России на последней его пресс-конференции и окончательно убедился в том, что государственный переворот в Украине был организован российскими властями с целью последующего расчленения нашего государства, аннексии Крыма и вторжения на Донбасс, имитируя при этом гражданскую войну. 
И действительно, не было никакой необходимости гоняться за Януковичем, заставляя его покинуть территорию Украины. Не было не только никаких Законных Оснований ОТСТРАНЯТЬ его с поста Президента, но и НЕ БЫЛО ТАКОЙ НЕОБХОДИМОСТИ – поскольку можно было начать процедуру ИМПИЧМЕНТА, что аналогично обычному Уголовному Преследованию. 
А уголовное преследование и импичмент, дает Законные Основания (глава 14 УПК) ВРЕМЕННО ОТСТРАНИТЬ от должности – А НЕ УСТРАНИТЬ. 
Тем более, что такое отстранение было бы не слишком длительным, ведь через год должны были состояться ОЧЕРЕДНЫЕ выборы Президента Украины.

Но кое-кому очень не терпелось прийти к власти, и заодно выполнить желание московских кураторов. И сделали госпереворот, уничтожив при этом несколько сотен украинцев на Майдане и несколько десятков тысяч – на Донбассе. 

И стоило бы теперь разобраться, КТО ЭТО ДЕЛАЛ СОЗНАТЕЛЬНО – такие как, например, Турчинов, Луценко, Пашинский и другие.., а кто был в качестве Полезного Идиота – как, например, В.Парасюк. 
Но так или иначе, а КОНЦА ВОЙНЫ и ВОССТАНОВЛЕНИЯ ГОСУДАРСТВА НАМ НЕ ВИДАТЬ ДО ТЕХ ПОР, пока мы абсолютно объективно, без недомолвок и тайн, не разберемся с теми событиями. Понятно, что с действующей властью этого не произойдет никогда", – пишет Иван Макар.
===
PS 
А я почему-то всегда считал, что Майдан организовал ГосДеп США и клятые пендосы, вложив в него 5 миллиардов денег американских  налогоплательщиков...


50%, 5 голосів

50%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

120.12.17, 21:49

Іван МАКАР наш нескорений патріот й Почесний Друг УПА все правильно роздумує = Безперечно владу треба робити більш украінською та портидіяти злу і брехні Москви та інших гадів зла =Треба вірити в скоре Бодже ПРИШЕСТЯ й СОНЯЧНЕ воскресіння Героів ЗСУ \УПА http://blog.i.ua/user/8113241/2054863/ ПРИЙДІТЬ АБО ПРИІДЬТЕ особливо ГАЛИЧАНИ в Франківськ на СОНЯЧНУ ПОЛЯНУ біля 23 СШ й міського озера Шевченкового парку до Хреста КОБЗАРЯ й запаліть там свІчі та помоліться вервицю щоб скорше було СОНЯЧНЕ ВОСКРЕСІННЯ Героів з БОГОМ бо попереду найважчі дні...і спасе нас тільки прихід нашого Бога синеокого русого ІСУСА та ПРЕЧИСТОІ Богородиці в ГАЛИЧИНУ ...й тоді ми виграємо на віки вічні останню цю проти зла священну війну ...БОРІМОСЯ І ПОБОРЕМО ! МОЛІМОСЯ І ВИМОЛИМО....Слава УКРАІНІ

    221.12.17, 19:10Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

    Іван МАКАР наш нескорений патріот й Почесний Друг УПА все правильно роздумує = Безперечно владу треба робити більш украінською та портидіяти злу і брехні Москви та інших гадів злаВибачте, але Я ДУМАЮ, що Майдан організований НЕ МОСКВОЮ - а навпаки ПРОТИ Москви!
    Не за "просто так" ГосДеп США ввалив у Майдан 5 МІЛЛІАРДІВ, а Нуландиха бігала по Майдану з печеньками!
    А тепер США веде ВІЙНУ ПРОТИ РФії на території України - ДО ОСТАННЬОГО УКРАЇЇНЦЯ!

    А молитись Жидо-Б-гу \тому, про кого Ісус сказав "Батько ваш - ДИЯВОЛ!"\, щоб він ПРИТРИМАВ своїх жиденят - щоб дати Гоям отримати Перемогу...- я думаю, що це просто дурня...

      321.12.17, 20:31Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      Іван МАКАР наш нескорений патріот й Почесний Друг УПА все правильно роздумує = Безперечно владу треба робити більш украінською та портидіяти злу і брехні Москви та інших гадів злаВибачте, але Я ДУМАЮ, що Майдан організований НЕ МОСКВОЮ - а навпаки ПРОТИ Москви!
      Не за "просто так" ГосДеп США ввалив у Майдан 5 МІЛЛІАРДІВ, а Нуландиха бігала по Майдану з печеньками!
      А тепер США веде ВІЙНУ ПРОТИ РФії на території України - ДО ОСТАННЬОГО УКРАЇЇНЦЯ! Майдан був по ТАЙНІЙ спільній домовленості масонів РФ \ІЗРАЙЛЮ й США .... і мав закінчитися не так як Бог дав .
      А молитись Жидо-Б-гу \тому, про кого Ісус сказав "Батько ваш - ДИЯВОЛ!"\, щоб він ПРИТРИМАВ своїх жиденят - щоб дати Гоям отримати Перемогу...- я думаю, що це дурня МИ молимось БОГУ Кобзаря й Героів УПА

        421.12.17, 20:42Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

        Іван МАКАР наш нескорений патріот й Почесний Друг УПА все правильно роздумує = Безперечно владу треба робити більш украінською та портидіяти злу і брехні Москви та інших гадів злаВибачте, але Я ДУМАЮ, що Майдан організований НЕ МОСКВОЮ - а навпаки ПРОТИ Москви!
        Не за "просто так" ГосДеп США ввалив у Майдан 5 МІЛЛІАРДІВ, а Нуландиха бігала по Майдану з печеньками!
        А тепер США веде ВІЙНУ ПРОТИ РФії на території України - ДО ОСТАННЬОГО УКРАЇЇНЦЯ Майдан був по ТАЙНІЙ спільній домовленості масонів РФ \ІЗРАЙЛЮ й США .... і мав закінчитися не так як Бог дав
        А молитись Жидо-Б-гу \тому, про кого Ісус сказав "Батько ваш - ДИЯВОЛ!"\, щоб він ПРИТРИМАВ своїх жиденят - щоб дати Гоям отримати Перемогу...МИ молимось БОГУ Кобзаря й Героів УПА[Амінь

          522.12.17, 08:09Відповідь на 4 від DnisterDnipro

          Я ДУМАЮ, Майдан організований НЕ МОСКВОЮ - а ПРОТИ Москви!Майдан був по ТАЙНІЙ спільній домовленості масонів РФ\ІЗРАЙЛЮ й США.. і мав закінчитися не так як Бог давМайдан закінчився САМЕ ТАК, ЯК ДАВ ЇХ Жидо-Б-г = привів до Корита Влади одних ЖИДІВ!
          А молитись Жидо-Б-гу - щоб він ПРИТРИМАВ своїх жиденят - щоб дати Гоям отримати Перемогу....- я думаю, це просто дурняМИ молимось БОГУ Кобзаря й Героів УПА. Амінь"Амінь" - це спотворене "ОМЕН" = диявол.
          Кобзар казав ПРОТИ церкви:
          Коли Церков–Домовина розвалиться –
          І з-під неї встане Україна!
          \1845 Шевченко\
          А якому б-гу моляться герої УПА? - якби СЛОВ'ЯНСЬКОМУ - то була б Перемога ДАВНО!
          ЯКІ святії у УПА = КОГО славите?
          Хіба не жидівських Авраама та Иакова?

            622.12.17, 08:16Відповідь на 4 від DnisterDnipro

            А ось який *б-г* у жидів:
            Когда мы говорим об этом прямо... – вы этому не верите...
            Но это уже ЧИСТО ВАША проблема.
            Эй!!! Мы и есть БОГОИЗБРАННЫЙ НАРОД.
            Евреи не любят в этом признаваться..,
            НО НАШ БОГ – ЭТО ЛЮЦИФЕР!
            \Раввин Абе Финкельштейн\
            http://antimatrix.org/Convert/Books/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview_Ru.html#Our_god_is_Lucifer = Сенсационное интервью с Финкельштейном.

            Це ж сказав Ісус Вівцям Дому Ісраілєвого, яких Він посланий був РЯТУВАТИ:
            Слово про іудаїзм, що не визнає Христа – Сином Божим і істинним Месією. Бо сказано: "Ваш батько – диявол!" , І додано:
            "Се залишається ДІМ ВАШ ПОРОЖНІМ!".
            \Мт. 23, 39\
            "ДІМ" – це ЦЕРКВА! В сенсі "ІУДЕЙСЬКА церква - порожня!"...

              722.12.17, 21:36Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

              1)Слово "Амінь"каже наш БОГ СИНЕОКИЙ РУСИЙ Ісус та ПРЕСВЯТА Богородиця МАРІЯ у своіх чудоявах до візіонерів УПА=НАШ Герой ДОВБУШ у ЧУДОявіз СОНЦЯ на одну годину з БОГОМ і БОГОРОДИЦЕЮ до 4 гуцулів передав ПРОРОЧИЙ Благовіст 19 березня 2000року в День свого 300 річчя http://blog.i.ua/user/4400999/1612546/ ТАМ є слово " АМІНЬ " = що ЛАТИНОЮ значить "ВоІСТИНУ "2) Кобзар ПИСАВ ПРОТИ церкви МОСКОВСЬКИХ КАТІВ і ВСЕБІЛЬШЕ славив Христа і БОГОРОДИЦЮ про ЦЕ є ОСТАННЯ його ПОЕМА "Марія" з молитвою :"На тебе Матір Пресвятая УСЮ НАДІЮ покладаю...молюся ...прошу і ридаю ПОДАЙ нам СИЛУ Твойого Мученика Сина"=ТОЖ
              Коли Московська Церква–Домовина розвалиться –
              то з-під неї встане Україна ! 3)Ми славимо ТИСЯЧІ святих Героів УПА ..ГУГЛіть СТЕПАН НАВРОЦЬКИЙ це НАЙБІЛЬШ славний СВЯТИЙ УПА !

                822.12.17, 22:14Відповідь на 7 від DnisterDnipro

                )Ми славимо ТИСЯЧІ святих Героів УПАЯкі загинули, "дякуючи" БЕЗДІЯЛЬНОСТІ і НЕНАЖЕРЛИВОСТІ того **Б-га**, якому Ви молитесь...

                  922.12.17, 22:44Відповідь на 8 від Богдан Ляшко

                  Наш БОГ переможе-=Герої НАЙКРАЩІ скоро ВОСКРЕСНУТЬ з СОНЦЯ=Увечері 22 грудня 1954 року було БАЧЕНЕ в СЯЙВІ НА ДЕСЯТКИ КІЛОМЕТРІВ тисячами людей Прикарпаття ЧУДО явлення Пресвятої БОГОРОДИЦІ на горі біля села СЕРЕДНЕ що в 15 кілометрах від села Бандери та поруч містечка Войнилів blog.i.ua/user/4400999/1762842/ Ця ЧУДОява була правдива й після неі аж до літа 1990року НАША ОБЛАСТЬ була ЄДИНОЮ ЗАКРИТОЮ в УРСР та найбільш КГБ візованою...А поруч місця яви Богородиці було збудовано найбільшхімічнонебезпечні заводи ТОС та ХЛОРВІНІЛ\ закриття найшкідливіших цехів та зменшення потужностей яких в 90 роки минулого століття добилися патріоти ІФРуху ОУН під керівництвом депутатів Б. Голодюка й Романа Захарії \ 1934+ 1996\ з Калуша\Бандерівська якого за це вбили комуняки ...Слава ГЕРОЯМ Христа УПА !

                    1023.12.17, 10:59Відповідь на 9 від SOKILDNISТЕR+

                    Наш БОГ переможе-=Герої НАЙКРАЩІ скоро ВОСКРЕСНУТЬ з СОНЦЯ**СКОРО** - це КОЛИ саме???
                    Мені потрібно ЗНАТИ більш-менш Точну Дату! \скажімо наприклад, "НЕ ПІЗНІШЕ Січня-2018"\.
                    *** А якщо НЕ воскреснуть - то скажете, що ЛОХторат ПОГАНО МОЛИВСЯ - тому ні хрена хорошого з тих пророцтв не вийшло...