Думал Янукович о народе, Так же, как козел об огороде

  • 23.04.11, 16:20


 Думал Янукович о народе,  Так же, как козел об огороде        Думал Янукович о народе,
       Так же, как козел об огороде.
(грустний расказ от морди ліца главного гєроя)

 
  - Думи мої, думи мої, лихо мені з вами!
   Ше й народ нєблагодарний обклада х...ями,
   А я ж так уже стараюсь для цього народу, -
   Навіть мову його вивчив, через пень-колоду.
   Став від дум тих проклятущих, як Обама чорний,
   Бо не знаю, як придумать ше якісь рєхворми.
   Шоб піднять пенсійний возраст і не мать мороки, -
   Ми пошльом пєнсіонєров на чотири боки,
   А якщо живі ще будуть від рєхворм Тігіпка,
   Значить нація вкраїнська - ого-го! - ще кріпка!
   Ціни збільшить також треба, і піднять податки,
   Бо не будем же ми тратить на це власні статки.
  - Пусть народ бєрьот лопати, да і валіт в полє, -
   Так сказав наш Заратустра - Кровосісь Мікола, -
  - Ето вам нє тралі-валі, і нє фіглі-міглі, -
   Распустілісь, ніщєброди, - хватіт уже скігліть...
  - Хоч важка ти, Мономаха президентська шапка, -
   Я шапки люблю з дитинства. - Так і знайте! Крапка!

 
   Дожилася Україна до такого стану,
   Що її якісь бандити мають, як путану,
   Та я так скажу вам, люди, - що когось і вразить, -
   Їжте те, що вибирали, - хай вам повилазить.
З інету (с)

Істерія українофобів в Севастополі.

  • 28.03.11, 14:50
Всі Ви чули і читали статтю про дітей, що приїхали із Західної України в Севастополь на олімпіаду по біології. Тверезомисляча людина, прочитавши  цей так званий "твір" відразу зрозуміє всю ту неправду, яку пробують на нас всіх вилити. А причина появи цієї статті дуже проста і по-совковому зрозуміла. Дітей, які приїхали на олімпіаду, поселили в інтернаті в таких умовах, що діти не витримали і по телефону пожалілись своїм батькам. Ті, в свою чергу, звернулись  в міністерство освіти, а вже міністерство "наїхало" на Севастопольське керівництво. Ті приїхали розбиратися з проблемою і крайніми в інциденті зробили тих же дітей. І як результат - стаття про погану поведінку дітей з портретом С. Бандери і висновками, що це саме діти з Галичини розколюють Україну.
 І що тут почалося навіть на нашому порталі ви в курсі А от сьогодні дружина знайшла ось цю статтю і її обговорення  http://sevastopol.su/news.php?id=27275  Наскільки вже вона  людина спокійна і то не витримала всього того бруду, такої кількості злоби що розміщені на даному сайті в обговоренні. І пишуть ті речі люди, які вважають себе інтелектуалами, культурними людьми.
І нас, людей із Західної України, українців,що люблять свою Батьківщину, свою землю і на сході і на заході звинувачують у нелюбові до москалів, до всього російського? Так прочитавши такі коментарі можна запитати: "А за що вас любити, поважати?"
  І взагалі стаття схожа на купу лайна а коментатори на мух, що злетілися на сморід поласувати оним.

20-а Міжнародна спеціалізована виставка

З 3 березня по 6 березня в місті Києві на МВЦ розпочинає свою роботу 20-а Міжнародна спеціалізована виставка приладдя, аксесуарів та знаряддя для полювання та риболовлі. А це значить, дорогі друзі, що яка б не була за вікном погода, які вибрики не показувала нам зима, весна всеодно прийде і потрібно готувати снасті до початку нового сезону. Запрошую всіх не байдужих до рибалки відвідати цю виставку, на якій будуть представлені товари для літнього сезону. Весняна виставка набагато більша за осінню а отже має бути цікавішою.

Приєднатися до події

Трішки рибацького гумору наніч.

Життєві проблеми, політика заполонили нашу голову тому дозвольте Вас, шановні друзі, хоч трішки розважити

НЕжриМОЄсало на рибалці влітку.




Має такий продукт і не признаєтьсяtears



А це його кіт коли він риби не наловить.




Прошу знайомитись - РибачОкpodmig  з помічницею.




А це дуже здивований рибак lol (не буду називати прізвище нашого директора)

Якщо хтось випадково впізнав себе на фото це випадковий збіг draznilka
Усміхайтеся і будьте завжди життєрадісними.

27%, 8 голосів

7%, 2 голоси

0%, 0 голосів

63%, 19 голосів

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Лжепатріотам.

  • 05.11.10, 16:46
АКИШ З ДОРОГИ! Автор: Василь Михайлович Рудий

Василь Михайлович Рудий 

„Ми робили революцію, під керівництвом партії Леніна-Сталіна будували комунізм, ми захищали Радянський Союз, а ви друкуєте брехні таких подлєців, як Рудий, який продався демократам і бачить сон рябої кобили і видумує різні голодомори і репресії і носиться з незалежністю України, як дурень з торбою...”          (З листа ветерана комуністичного будівництва           С.К.Чайки в редакцію).

Я б промовчав, коб постріл навмання, Та тільки не мені тут цілять в спину. Паскудні чайки, наче вороння, Обгажують мою таки Вкраїну.

Їм все одно, чи то воно бики, Чи ішаки, а чи робочі коні, Було б лиш трохи триння під боки, Були би тільки ясла корму повні.

Мов хробаки, що заповзли у хрін І житло це земним вважають раєм, І, знай, янчать: „Не треба перемін, Від перемін ми геть повимираєм.

Це демократи влаштували бум, На землю хочуть повалити небо, В газетах пишуть і кричать з трибун... Якого хрону ще вам к бісу треба?”

Ех, я би вам звичайно відповів, Лжепатріоти хронового двору, Але чи варто тратить перла слів Коли і вас ні вух нема, ні зору!

Вам не побачить неба в світлі дня, Вам не почуть, як хвилі камінь рушать. Акиш з дороги, кляте вороння! Нехай вмирають ваші рабські душі!

Ромашки

  • 16.10.10, 21:55
РОМАШКА (Ніна Воронюк)

На ромашці білій про любов питають:
Любить, чи не любить? Пелюстки зривають.
Не скуби ромашку, їй цвісти весною,
Говори з красою вічно мовчазною.

В ромашковім полі жайвори співають,
І росу пахучу ночі сповивають.
Скроплена дощами, вимита водою,
Це світилка чиста в косах молодої.

Від весни до літа і в порі осінній
Нею пахне купіль, нею пахне сіно.
І в морози зимні пелюстки ті самі
Змалював Художник у віконній рамі.

Бог її плекає і вітри голублять,
Як її полюбиш, то й тебе полюблять.
Не скубіть ромашку, не топчіть ногами,
Це любові квітка у зеленім храмі.



Фото ДавиГадов

Виставка "МИсливство і рибальство"

З 20 по 23 жовтня м. Києві в Міжнародному Виставковому Центрі Відбудеться 19-а міжнародна спеціалізована виставка приладдя, аксесуарів і снастей для полювання і рибного лову. Запрошую всіх не байдужих до рибалки відвідати цю виставку

Приєднатися до події

Берегиня!

Цими вихідними в Луцьку проходить виставка-ярмарок "Берегиня" На вулиці Лесі Українки зібралися творчі люди з усієї України і ближнього зарубіжжя. Окремі люди і творчі колективи виставляють свої кращі роботи.




























































Ось тільки невелика частина побаченого мною. А подивитися було на що, ви вже повірте мені. Надіюсь що ця замітка зацікавить не байдужих людей до творчості нашого народу.

Легенда про Петрів батіг

  • 20.09.10, 15:03
Колись давно, - мо" того й не бувало, а тільки чутка вуха нахиля, - Давним-давно, ще ледве обростала Легендами і думами земля, Стояла хата у села над краєм, Коли і берегла якесь добро, То злагоди й тепла п'янкий окраєць - Там жив собі з дружиною Петро. Вона була у нього щира й добра, Хоч і вразлива надто, аж біда: Не так що скажеш - мов зайде за обрій, Очима синіми все в душу загляда. А то все більше лагідна, ласкава, І пісня їй, і праця до лиця. Були щасливі. А біда - лукава, Біда завжди шука слабкі місця. То тільки казка гладко простеляє, Життя - воно шляхи тернисті вибирає...

Зустрів Петро у горах молодицю, Як панське стадо гнав із пасовищ. Казали потім люди: "Чарівниця". Та часом - гай - без зілля погориш... І повелось. Нагальні стали справи З"являтися у лісі на горі, А дома йому гіркли хліб і страви, А дома - все не так, немов на гріх. Лиш очі їй стемніли, мов ожина, Що серед стежки терпко маячить, ні слова не ронила з вуст дружина, Бо справжнє горе у душі кричить, Його відчути треба, а не чути, Коли ж оглух ти, навіть грім - німий... Та й що казать? На зраду ще спокути Не винайдено повної людьми.

А дні зі днями бігли навздогінці. Петро ж згубився геть у тмих бігах, жбурляв у душу жмені бруду жінці, вкінець - підняв на неї батога!.. Вона, немов підкошена, упала, та потім, в літнім дзвоні, підвелась, У поле відступала, відступала і з неба синьомаревом злилась... А небо - почорніло, заметалось, Зі сполохом упало до вікна, Зайшовся грім, аж світу тісно стало, - і враз Петра у землю увігнав!

* Скотилась осінь у зимову хугу, Запнула синю хусточку весна. В петровій хаті захлинулась туга. В дворі - зійшло стеблиння-дивина: тонке та довге, чорне і безлисте, Що ні людина гляне, ні бджола, Махнеш - повітря розітне зі свистом. Петрів батіг - вмить назва сповила. Сушились рядна павуків ажурні - Ніхто стебла більш знати не хотів, Хіба ще зрідка череди безжурні Товклись байдуже по його житті. Вже стало й засихать стебло убоге... та ось одного ранку голубого, Що ледь вдягнувся в літні постоли, на ньому сині очі зацвіли. Оті небесні, рідні ті, єдині, ті незрадливі, як її душа, незгасні, бо дружина є дружина, - Хоч не простить, а в горі не лиша... * Час рушить замки й мури непохитні. Цвіте легенда, пророста в роки, І, перш ніж крок ступить, легкий і хибний, Ти подивись на сині пелюстки...

Автор Тамара Ганенко Фото no-sense

Петрів батіг

  • 20.09.10, 13:46

Розказують люди, що в одному селі жила колись дівчина. Дуже привітна, лагідна, ласкава. На вроду звичайнісінька собі, а серцем чуйна і добра. Сумувала, бо обранець її серця не помічав дівчину, не звертав уваги. Одного дня блукала вона лісом, сумовита і печальна. Очі вбирали веселки барв лісових, пестили строкату ризу лісових галявин. Сіла над лісовим джерельцем. Солоні краплини одна за одною падали в воду... Та й полинула пісня:

Чи я не хороша, Чи я не вродлива, – Тільки й доганоньки Що я нещаслива... Чи я не хороша, Ой, чи ж я не красна? Тільки й доганоньки, – Що доля нещасна... Ой, доле ж, моя доле Чом ти не такая, Чом ти не такая, Як доля людськая?

Припала, плачучи, до землі... І за хвилю нічого не стало чути... А з трави піднялася зелена стеблинка з ніжними бруньками...

Простували лісом хлопці. Гомінкий гурт заводив жартів та пісень. Найвеселіший серед них, ставний та вродливий Петро, безжурно всміхався до сонця... Біля джерельця зупинився, зчудовано роздивлявся незнайому стеблинку. І раптом на тій билинці розкрилися бруньки, з них визирнули дві блакитні квітки з ніжними пелюсточками. Скрикнув Петро, вхопився за груди. Наполохалися друзі, кинулись до нього. А. він дивився й дивився на квіточки і стогнав, як від лютого болю. «Що з тобою?» – питали. «Ой, ніби батогом шмагають моє серце!» А очі не міг відірвати від блакитного цвіту, що сумно зоріли до нього. Побачили хлопці дивні квіти, зчудовано розглядали....

Взяли Петра попід руки і повели додому, але він вирвався, ще раз підійшов до квітів. «Ой, батогом... батогом по серцю?! Що ж це таке?» – і впав непритомний...

Ніколи Петро не звертав уваги на скромне просте дівча, що так закохано дивилось блакитними очима на нього... Ще й насміхався: «Диви яке, а туди ж...» А тепер ті квіти дивились, мов очі дівчини, але чому так боляче серцю... Глянув на ніжні квіти, а вони враз, мов очі слізьми, налилися росою і скапували раз-по-раз у траву. Ще гірше стало Петрові, а чому, ніяк не міг зрозуміти... Пішов додому, ледве діждав вечора, щоб на гулянці побачити те дівча. Заглянути в ті очі, що так його кликали і благали...

Але дівчини не було. Не прийшла вона і назавтра і позавтра... Зникла... Батьки тільки й знали, що пішла до лісу гуляти... Пішов Петро знову до того джерельця: на зеленій стеблинці квіток не було – відцвіли... Та лиш нахилився хлопець, як розкрилися нові дві бруньки і глянули йому в душу ті самі блакитні оченята. Як і перше, застогнав Петро. Боляче оперезало серце. А йти від цвіту не хотів. Сидів, німіючи від болю і незрозумілої пекучої туги безповоротної втрати... А з двох блакитних квіток зоріли очі дівчини і тихо плакали...

Занеміг Петро, затужив і зліг. Ледве пережив зиму. А весною, кволий і блідий, вирушив до лісового джерельця. Ніжна стебелинка, ніби й не було зими, підвела до сонця свої блакитні квіточки. Глянув Петро у ті квіткові очі, скрикнув і впав долі. Там і знайшли його друзі. А до чола йому схилялася стеблинка із двома блакитними квіточками. І капали з неї одна по одній сльози... І назвали друзі ті незнайомі квіти Петровим батогом... А коли поховали Петра, то небавом на його могилі виросло багато таких квітів. І дізнались люди, що зцілюща то рослина: лікує від потаємної недуги. А ще кажуть старі люди, що зветься та квітка не Петрів батіг, а Небоок; бо блакитний колір такий же, як в погожого неба, або ще Дивоок, бо творить дива. Він може нерозділене кохання зробити взаємним…

Знайдено на теренах інету і викладено до фото trifolium