Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Школа - це не страшно

  • 07.02.10, 19:22

                                                                ТРИ ПРАВИЛА, ТРИ ГРУПИ

Як набридла ця школа, ці уроки й ці вчителі! Скільки разів Ви повторювали цю фразу! Але якщо ти вчишся, то спілкування з учителем тобі не уникнути. Тому не варто псувати з ним відносини. А якже не псувати, ображаючись?Адже вони самі чіпляються! Примирися і дій за правилами - це полегшить твій процес навчання.

Правило перше: будьте коректними з учителями. Адже вчителі чіпляються саме до тих учнів, що їх дратують. Будьте вічливими і офіційними - це найкращий захист від причіпок.

Правило друге: досягни успіхів по його предмету настільки, щоб не стати об"єктом глузувань, але в той же час не бути щораз його паличкою-виручалочкою. Адже кожен вчитель поділяє клас на три групи:                                

відмінники. Їх учителі дуже люблять. Відмінники змушені весь час учити уроки й відповідати на заняттях, до них завжди пред"являють більше вимог. У цю групу потрапити приємно, але потім... 

неуспіваючі. Визначивши, що від цього учня чекати чогось даремно, учителі їх не чіпають. Якщо, звичайно, такі учні не хуліганять. Тільки вчаться вони не довго - приблизно до дев"ятого класу.

          середняки. Знаходитися в цій групі вигідніше за все: тебе й запитують рідко, і похвалити можуть.
Правило третє: не підлизуйся. Дивно, але вчителі цього не люблять. І дуже довго будуть згадувати тобі твої спроби "підігнати подаруночок".
Якщо все-таки ви стали об"єктом репресій і вас щоразу викликають відповідати, то кидайтеся в бій з великою впевненістю. Найголовніше - як ти почнеш відповідати. Не мимри, не чеши потилицю, не дивися на стелю, а бадьоренько й швидко говори все, що знаєш. У середині відповіді вчитель почне втрачати пильність, і ти зможеш кілька разів повторити те саме, тільки іншими словами.

                                                                  БАЖАЮ УСПІХІВ! ! !


80%, 8 голосів

20%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
4

Коментарі

17.02.10, 20:10

А як Ви товаришуєте з вчителями? ? ?

    Гість: ILoveSneakers

    27.02.10, 20:46

    Хмм дуже пізнавально

      37.02.10, 21:28Відповідь на 1 від Alina*

      Так, ми з ними ,
      Особисто в мене, дружні стосунки, проте я до них не - це огидно, коли учні хочать догодити учителю таким способом, як підлизування. Я б таким школярам -

        48.02.10, 16:26

        Дякую Alina* за поради Я сама доречі в групі середняків
        там саме класно
        Терпіть не можу відмінників У мене на них алергія .Хоч маску носи

          Гість: kittykat

          58.02.10, 16:33Відповідь на 3 від Анюта94

          правільно всеодно це не дає ефекту . щодо відмінників можу сказати змінила 2 школи в одній до відмінника пагано відносились і дружили тількі на контрольній , в іншій всі з відміницею дружать . вона гарно відчуває себе в колектив і

            614.02.10, 22:38

            Прикольно. )))