Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

_R

_R

Про Свято

  • 27.05.18, 11:12
       Сьогодні свято Зіслання Святого Духа. Як сталося це Зіслання, писати не буду, про це можна почитати у відповідній літературі. Поділюся лише думками про Самого Святого Духа. Хтось Його вважає чимось чи то міфічним, чи то сакральним, чи то обрядовим, чи то релігійним... Кожен Його сприймає по-своєму. Особисто я Його сприймаю, як Духа Ясного Розуму і Чистого Серця. Я думаю, що Він проявляється в правильному мисленні і правильних почуттях. Він - це Той, Хто проливає світло на розум і позбавляє розум блукання в темряві оман. Те ж саме Він робить з Серцем і почуттями. Це Дух, який перебуває на Творці, Який Ясним Розумом та Чистим Серцем створював цей Світ.
       Ми часто по своїй чи не по своїй волі, через твердолобість, товстошкірість, розгнуздання, неуважність і зачерствілість віддаляємося від ясності власного розуму і чистоти свого серця, набиваємо синяки собі і ближнім, завдаємо болю оточуючим і собі. Святий Дух для мене - це той Дух, який наближає до щастя, до стану, коли думки працюють правильно, а почуття приносять радість. Коли Цей Дух є в нас, то Він наближає нас до Творця.

       Є в Біблії в нагірній проповіді слова про те, що чисті серцем побачать Бога. І цьому є своє пояснення. Як брудне скло не пропускає світло, так і брудне серце,не дасть побачити Світло Бога.

       Ось так коротко про моє бачення. Оскільки гріх проти Святого духа є гріхом, який не прощається, то закриваю замітку від коментарів, щоб тут ніхто гріхів не набрався.

       Всіх зі Святом. Ясного всім розуму і чистого серця!smile
5

Коментарі