Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чи є ще живі справжні ветерани ?

  • 09.05.15, 17:14
Професор Микола Нікулін.

Ті хто переміг у війні, або полягли на полі бою, або спилися пригнічені післявоєнними знущаннями комуністичної влади, їх вже НЕМАЄ !!! Залишилися при владі і зберегли сили інші, ті хто заганяв людей у табори, ті хто гнав у безглузді криваві атаки, на війні особливо виразно проявилася підлість більшовицького ладу, вони як й у мирний час знищували самих чесних, інтелігентних і розумних людей, так і на фронті відбувалося теж саме, тільки в ще більш відвертій і огидній формі. Гинули найчесніші люди, які відчували всю відповідальність перед суспільством. Треба думати, це селекція народу, бомба уповільненої дії, вона вибухне через кілька поколінь, в 22 столітті, коли відібрана і виплекана більшовиками маса покидьків породить нове покоління собі подібних.
Ви не думаєте що ця селекція не вилізла, бомба вже вибухнула , те покоління вертухаїв, та маса жидомосковитів вже народила собі подібних покидьків . Вони вже серед нас, правлять нами, катують, знищують, гвалтують.
3

Коментарі

110.05.15, 07:58

У меня есть документы и фамилии тех кто арестовывал моего прадеда и его растреливали. И я хочу лично увидеть правнуков этих ублюдков, посмотреть где они и как живут о чем думают.