хочу сюди!
 

Ангеліна

35 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 33-40 років

ДІДУві рецепти. Огірки "Пшекі". Помідорчики "Гострі"

  • 11.09.11, 22:43
Огірки "Пшекі"

Тут невдала світлина prostite. Коли не вискочу на город за огірками, вже одні переростки.unsmile lol
Мають бути принаймні в двічі менші. 
Рецепт.
На літровий слоїк беремо і закладаємо традиційні прянощі та спеції: моркву, цибулю, часник, лаврове листя чорний та душистий перець.
Додаємо: 
3 столові ложки цукру,
2 чайні ложки солі,
50 грамів оцту.
Заливаємо окропом. 
Стерилізуємо 7 - 10 хвилин. Закатуємо і закутуємо для поступового охолодження.




Помідорчики "Гострі".
Розрізуємо помідорчики на половинки.
На дно банки кладемо:
2 - 3 зубці часнику,
5-6 горошин перцю,
1 столову ложку олії на 0,5 літровий слоїк.
Викладаємо шар помідорів догори розрізом, шар цибулі порізаної тонкими кружальцями. Заливаємо маринадом.
Маринад на 3 літри води:
9 столових ложок цукру
4 столових ложок солі,
100 грам оцту.
Стерилізуємо 10 хвилин.




Томатний сік.


Миємо помідори. Подрібнюємо ножем (дрібні шматочки). Варимо до відділення шкірки від помідора. Перетираємо через сітку, друшляк. Киплячим розливаю в підігріті слоїки.
Дочка додає в кожну 1 літрову банку кавалок лаврового листка і солить сік. Я без нічого, чисто помідори, та з сіллю без додавання листя. Дехто застосовує й інші пряні трави.
( Рецепт на прохання JuliS).

Смачного.
Музичка для пань нех си думають же вони в Парижі квасять...boyan

Далі буде...
21

Коментарі

111.09.11, 23:00

Додаємо:
3 столові ложки оцту,
2 чайні ложки солі,
50 грамів оцту.
Шота оцту дохвіга...

    211.09.11, 23:01

    Вроде побывала в Париже!!! Спасибо, дружи ще, рецепты - супер, музыка - отпад!

      311.09.11, 23:02Відповідь на 1 від no-sense

      Додаємо:
      3 столові ложки оцту,
      2 чайні ложки солі,
      50 грамів оцту.
      Шота оцту дохвіга...
      Щас поправимо там має бути цукор

        411.09.11, 23:02Відповідь на 1 від no-sense

        Додаємо:
        3 столові ложки оцту,
        2 чайні ложки солі,
        50 грамів оцту.
        Шота оцту дохвіга...
        Это он имел ввиду наверное, 3 ложки уксуса = 50 гр.

          511.09.11, 23:03Відповідь на 4 від aleksandrinna

          Додаємо:
          3 столові ложки оцту,
          2 чайні ложки солі,
          50 грамів оцту.
          Шота оцту дохвіга...
          Это он имел ввиду наверное, 3 ложки уксуса = 50 гр.
          Вже виправи там цукор.

            611.09.11, 23:03Відповідь на 2 від aleksandrinna

            Вроде побывала в Париже!!! Спасибо, дружи ще, рецепты - супер, музыка - отпад!

              Гість: М Мокшанцева

              711.09.11, 23:07

              помідорчики

                811.09.11, 23:13Відповідь на 5 від Діду

                Додаємо:
                3 столові ложки оцту,
                2 чайні ложки солі,
                50 грамів оцту.
                Шота оцту дохвіга...
                Это он имел ввиду наверное, 3 ложки уксуса = 50 гр.
                Вже виправи там цукор.
                Поняла, подсладил сахарком...

                  911.09.11, 23:16Відповідь на 7 від Гість: М Мокшанцева

                  помідорчики

                    1011.09.11, 23:18Відповідь на 8 від aleksandrinna

                    Додаємо:
                    3 столові ложки оцту,
                    2 чайні ложки солі,
                    50 грамів оцту.
                    Шота оцту дохвіга...
                    Это он имел ввиду наверное, 3 ложки уксуса = 50 гр.
                    Вже виправи там цукор.
                    Поняла, подсладил сахарком...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна