Ніяк не дочекаються другого туру

  • 07.04.19, 13:52

Щойно на Майдані Незалежності аваківська поліція затримала активіста руху Відсіч Leo Ovcharenko, який стояв біля нашого намету і встиг роздати одну листівку з фактажем про Зеленського. Ніяких закликів голосувати "за" чи "проти" листівка не містить – отже не порушує виборочого законодавства.

Ніяк не дочекаються другого туру

  • 07.04.19, 12:53

Щойно на Майдані Незалежності аваківська поліція затримала активіста руху Відсіч Leo Ovcharenko, який стояв біля нашого намету і встиг роздати одну листівку з фактажем про Зеленського. Ніяких закликів голосувати "за" чи "проти" листівка не містить – отже не порушує виборочого законодавства.

#ихтамнет

  • 07.04.19, 02:33
ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕННЯ ОЗНАК ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ, СВІТУ, БЕЗПЕКИ ЛЮДСТВА ТА МІЖНАРОДНОГО ПРАВОПОРЯДКУ

Center for Research of Signs of Crimes against the National Security of Ukraine , Peace, Humanity, and the International Law
Information for law enforcement authorities and special services about pro-Russian terrorists, separatists, mercenaries, war criminals, and murderers.

Україна, Київ
[email protected]
Ковалев Николай Дмитриевич / Ковальов Микола Дмитрович / Kovalev Nikolaj Dmitrievich
Страна: Россия

Военный преступник.

Генерал армии, 1949 года рождения, уроженец гор. Москва, русский, бывший директор ФСБ РФ. Подозревается в планировании, подготовке, развязывании и ведении агрессивной войны, публичных призывах к развязыванию и ведению агрессивной войны, разжигании национальной, расовой и религиозной вражды, в военных преступлениях и геноциде против граждан ЧРИ, применении запрещенных средств и методов ведения войны, терроризме, организации нападения на лица и учреждения, которые пользуются международной защитой, организации убийства первого Президента ЧРИ Джохара Дудаева.

Центр «Миротворец» просит правоохранительные органы рассматривать данную публикацию на сайте как заявление о совершении этим гражданином осознанных деяний против национальной безопасности Украины, мира, безопасности человечества и международного правопорядка, а также иных правонарушений.

Казус

  • 06.04.19, 21:21
В нашей истории с анализами произошел казус....))))))
володимир зеленський.
--
- володимир олександрович, а що в нас з обороною?
- в истории с обороной произошел казус)))
- володимир олександрович, а що в нас з освітою?
- в истории с образованием произошел казус)))
- володимир олександрович, а що в нас з економікою?
- вы будете смеяться)))

Уряд інвестує 1 млрд грн в інтернетизацію та комп’ютеризацію

  • 06.04.19, 14:08
Уряд інвестує 1 млрд грн в інтернетизацію та комп’ютеризацію українських шкіл
  • 700 млн грн буде спрямовано на забезпечення доступу до Інтернету,
  • 300 млн грн – на закупівлю комп’ютерів.

Відповідну постанову було прийнято на засіданні КМУ 3 квітня 2019 року, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич наголосила, що сума в 700 млн грн для виконання цього завдання сформувалася після тривалих консультацій, зокрема, з Офісом ефективного регулювання.

«Однак Інтернет неможливо використовувати, якщо немає комп’ютерів. Наше завдання – забезпечити для шкіл співвідношення бодай 1 комп’ютер на 10 учнів. Хочу повідомити, що в Україні наразі є 413 шкіл, де взагалі відсутні комп’ютери, що використовуються в освітньому процесі. А ще велика кількість шкіл, де це співвідношення значно більше, ніж 10 до 1. Тому ми спрямовуватимемо кошти  саме туди, де немає цих комп’ютерів і де немає відповідного співвідношення. На це в субвенції – 300 млн грн», – пояснила Лілія Гриневич.

У випадку придбання персональних комп’ютерів для шкіл, які фінансуються з обласного бюджету, співфінансування здійснюється за рахунок обласного бюджету за принципом – 70 на 30.

Придбання послуг з доступу до Інтернету для шкіл здійснюється без співфінансування з місцевих бюджетів. Однак сплата абонентної плати за доступ до Інтернету здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів.

інформаційний портал Центру "МИРОТВОРЕЦЬ"