Палала хата, палала

  • 24.07.20, 21:39
[Приєднана картинка]В Україні є свій словник (за типом Оксфордського), який щороку визначає найбільш уживане в медіапросторі слово. У 2014 це було слово «КІБОРГИ». Дійсно достойне! Передавало силу духу й стійкість наших воїнів.Але вже за два роки, у 2016, таким словом стала «КОРУПЦІЯ»! Уявіть собі рівень журналістської деградації - усього 2 роки від возвеличення своєї країни до її тотального приниження.І тут ви скажете: нууу… корупція дійсно була, і з нею потрібно було боротися...

Читати далі...

Цитати найвеличнішого

  • 23.07.20, 17:04
"Життя людини - найважливіша цінність" * /В.Зеленський/ * Це твердження не стосується життів воїнів ЗСУ, що захищають державний суверенітет України.

Критерій потрібності

  • 23.07.20, 08:02
[Приєднана картинка]Щодо єдиного не згоден, а отважливість такого критерія беззаперечна в наш час

Дієта

  • 22.07.20, 19:17
[Приєднана картинка]Роман Донік · Смотри, дорогой дружок из 73%, как тебя кормят говном. Вчера вечером ты восхищался Зеленским за его человечность. Ты восхищался Аваковым за штурм и захват террориста. А потом появилось видео, где захват оказался фейковым. И вся сказка начала сыпаться. Но этим людям, очень важно, чтоб ты не знал правду и не думал. А ел говно, которое они тебе дают.

Вгадай

  • 22.07.20, 14:31
[Приєднана картинка]

Обіцянки (ну на цей раз ТОЧНО не обдурять, 146%)

  • 21.07.20, 14:32
Комітет виборців України проаналізував виконання обіцянок із передвиборчої програми «Слуги Народу». За даними КВУ більшість обіцянок із програми «Слуги Народу» є невиконаними.Голова КВУ зазначив, що «загалом програма «Слуги Народу» за рік виконана в середньому на 10-15%. Це катастрофічно низькі показники з огляду на монопольне становище фракції. За словами голови КВУ О. Кошеля «значна частина обіцянок «Слуги Народу» не просто були провалені, але й фракція намагалася реалізувати їх ...

Читати далі...

Breaking news!

  • 20.07.20, 17:56
-Зеленський обісрався, - заявила Магдалина Дьопйош у відповідь на прохання прокоментувати погрози Кадирова.А от дійсно, що зеліку ближче? Власний кінобізнес на підарашці чи стадо довбойобів, якому сподобалось що їх назвали країною шльондр?
[Приєднане голосування]