Вирок

  • 25.06.21, 12:24
20 серпня 2020: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції», – сказав Зеленський Радіо Свобода.

25 червня 2021: За словами Зеленського, інформацію про "вагнерівців" він сам передав самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку в особистій розмові: "Коли "вагнерівці" були на території Білорусі, я подзвонив Олександру Григоровичу, попередив його, сказав, що ми готові передати повну інформацію про цих людей"

Він ваш вирок, зелепні. Ваш.

Тому що ЛІДОР

  • 11.06.21, 16:00
ПреЗе 95-го кварталу

П - приоритети

  • 10.06.21, 11:33
Україна допоможе Судану сплатити борг перед МВФ в розмірі $6 млн. (шість мільйонів американських доларів)
В цей самий час борг по виплатах в ЗСУ становить майже МІЛЬЯРД гривень.


Сламалі сістєму

  • 03.06.21, 21:57
З новим законодавством “Велике будівництво” Зеленського зможе працювати без Prozorro – Береза

Нова правка до законопроєкту щодо державних закупівель дозволяє провести будівництво  Київської кільцевої дороги в обхід “Prozorro”.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат VIII скликання Борислав Береза.

“Сьогодні був дуже здивований. Тому що сьогодні у Верховній Раді, коли приймали закон про держзакупівлі, то прийняли до нього правку, малесеньку одну правку за номером 35, яку подав “слуга народу”, – зауважив нардеп.

За його словами її підтримали попри рішення профільного комітету.

“І дуже цікава історія, що цю правку спочатку відхилив профільний комітет, але її поставили на підтвердження і більше ніж потрібно голосів за неї знайшлося. Ця правка виводить все, що належить зараз до так званого “великого крадівництва” або “Великого будівництва” Київської кільцевої дороги, за межі Prozorro”, – розповів Борислав Береза.

Global Hawk

  • 25.05.21, 22:48
Це сьогодні було