Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Сто десята стаття КК таки працює.

  • 20.03.12, 13:36

Лідера руху русинів Закрпаття засуджено на три роки позбавлення волі з відсторочкою виконання вироку на два роки. Про це можна прочитати хоча б на "Фокусі" http://focus.ua/politics/223851/ Цікава публікація на цю тему появилась і у штовхачів "Русского мира" http://podkarpatrus.livejournal.com/ Там взагалі твердиться, що суд керувався не законами, а наказами міфічних нацистів. (І куди тільки СБУ дивилосьlol)

З цієї нагоди хочу процитувати відповідну статтю з КК.

Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України    1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України ( 254к/96-ВР ), а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.    2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, - караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років  або позбавленням волі на той самий строк.    3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків, - караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років. 

Ось так наше правосуддя якосто спромоглось зреагувати на дії кишенькових сепаратистів, які проголосили незалежну державу на території окемовзятої територіальної одиниці у Закарпатській глибинці та звернулось до Росії про визнання незалежності.

Звісно у мене відразу виникло запитання,- а як на рахунок З"зду у Сєсвєродонецьку 2004 року, коли Україна РЕАЛЬНО стояла на межі розколу? http://www.voanews.com/ukrainian/news/a-49-a-2004-11-29-2-1-86866372.html 

Невже тут не було умисних дій, про які йдеться у згаданій статті КК? Чи я вкотре чогось не розумію? Чи ПіСУАР  http://uk.wikipedia.org/wiki/ПіСУАР так ніколи й не отримає юридичної оцінки? Наскільки я пам"ятаю СБУ та ГПУ у свій час ініціювали відкриття кримінальних справ щодо цих подій.


90%, 19 голосів

5%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
16

Коментарі

Гість: Ябывдул

120.03.12, 14:51

а есть на западной украине наверное активные националистические движения. Помоему хватит уже быть добрыми, пару особо активных кацапов пристукнуть - будут свои мессы проводить гдето в донецке и наздоровье. Хотя, нахальство и неуважение чужих домов - свойства этой нации, надо бы штук 50 привалить как минимум

    220.03.12, 15:06Відповідь на 1 від Гість: Ябывдул

    а есть на западной украине наверное активные националистические движения. Помоему хватит уже быть добрыми, пару особо активных кацапов пристукнуть - будут свои мессы проводить гдето в донецке и наздоровье. Хотя, нахальство и неуважение чужих домов - свойства этой нации, надо бы штук 50 привалить как минимумЦе надто спрощений підхід до проблеми.

      Гість: Ябывдул

      320.03.12, 15:26Відповідь на 2 від Мреє DAD

      а вот это наша уже ментальность сколько столетий мы унижения от этих уродов терпим?

        420.03.12, 15:34

        Йому не повезло. Змінилася політична коньюктура. Поки Балога сидячи за спиною в Ющенка безнаказанно множив тут сепаратистів в надії створити для себе і під себе окрему державу, доки Сидору жилося як в бога за пазухою. Тепер Янукович не віддасть і шмат впливу будь комуі тому Балозі уже не світить шапка Русинського Мономаха, а відповідно Сидор, як стрілочник, має стати винним у всіх злодіяннях сепаратистів. А це тільки дрібний аферист, тільки кусок айсберга який і далі мирно бороздить просторами Карпат і процес над ним не показовий а радше показуха.Я думаю що він за мовчанку отримає добрячу компенсацію.

          520.03.12, 15:36

          мало дали та ще й з відстрочкою....

            620.03.12, 15:52Відповідь на 4 від Горянка

            Йому не повезло. Змінилася політична коньюктура. Поки Балога сидячи за спиною в Ющенка безнаказанно множив тут сепаратистів в надії створити для себе і під себе окрему державу, доки Сидору жилося як в бога за пазухою. Тепер Янукович не віддасть і шмат впливу будь комуі тому Балозі уже не світить шапка Русинського Мономаха, а відповідно Сидор, як стрілочник, має стати винним у всіх злодіяннях сепаратистів. А це тільки дрібний аферист, тільки кусок айсберга який і далі мирно бороздить просторами Карпат і процес над ним не показовий а радше показуха.Я думаю що він за мовчанку отримає добрячу компенсацію.Поза сумнівом. Тому мене й цікавлять "квадратні дяді"

              720.03.12, 16:03Відповідь на 6 від Мреє DAD

              Я думаю що він за мовчанку отримає добрячу компенсацію.Поза сумнівом. Тому мене й цікавлять "квадратні дяді"
              За останні два роки співробітники СБУ отримали 558 квартир. http://www.unian.net/ukr/news/492908-u-kievi-280-spivrobitnikiv-sbu-otrimali-orderi-na-novi-kvartiri.html
              Як міркуєш кого будуть шукати люди які отримали такий подарунок ( не службове житло) від держави що стоїть на грані дефолту.?

                820.03.12, 16:04

                  920.03.12, 16:45Відповідь на 3 від Гість: Ябывдул

                  а вот это наша уже ментальность сколько столетий мы унижения от этих уродов терпим?Ну, так ВДУЙТЕ хоть одному, чтоб другим не повадно было!

                    1020.03.12, 16:51Відповідь на 4 від Горянка

                    Це був один з варіантів до перемовин в Кремлі нашого борова з карликами.Одна сторона медалі - русскій ізик, як друга державна мова,а, на случай чєго, протилежна - "...мы их давили-давили, давили-давили"...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна