хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

різнощі-щоденнощі

  • 11.03.08, 22:43
А що там відбулось?
Шашлики із сестрою...
О! Так!!! Шашлик із моєю сестрою - це подія велика... Не кожен зможе пройти це випробування, але коли вже пройдено, то інші засоби відпочинку не визнаються (:

... Корпоративна вечірка до 8 березня... хня якась... хоча, без пригод не обійшлось... доки доїхав до самого нічного клубу, який було арендовано для проведення урочистості, встиг натрапити на жінку, якій було пагано, яка лежала і не могла підвестись самостійно. Нормально вдягнена, твереза жінка. Просто стало їй пагано. Допоміг підвестись - а вона на ногах не тримається. Викликав швидку допомогу, разом із нею поїхав, підтримав, впевнився, що все із нею, цією незнайомкою, буде гаразд, та поїхав назад на вечірку.. Запізнився на 2 години, але не шкодую. Нехай краще так буде. Відгуляти я завжди встигну, а якби ніхто окрім мене не допоміг?...

Корпоративка була не з дешевих. Арендували весь другий поверх в нічному клубі "РАЙ" до самого ранку. Випивки та їжі було стільки, що хоч завалися всим цим. Були конкурси, розваги. Запам'ятався конкурс під назвою "Квиток в один кінець".
Суть така: три конкурсантки повинні були пройти 4 "чекпоінти". На першому їм наливали текілу, на другому самбуку, на третьому абсент, після чого на останньому все це запивалось сіком. Одна з наших дівчат відіжгла - замість сіку взяла все це запила пивом... ведучій прокоментував це так: "Здається, ця дівчина придбала собі квиток в нікуди..."
Потім танці, нетверезі кружляння, виступ балету, чоловічий стриптіз... Середньостатистичне гуляння нічного клубу на честь 8 березня. Нічого особливого... Тим більше, що та жінка ніяк не зникала з моїх думок геть.

Наступний день відсинався... а ввечорі мене вихопила сестренько та потягла на чергові шашлики  жесть... стільки пити...М'ясо вийшло набагато смачнішим, ніж попереднього разу, але саме підготування вже настільки виснажило, що більше ніж по одному шматочку - ніхто з нас не посилив. Залишки просто забрали додому.



9 березня я був на роботі... не зовсім тверезий, але мені не було пагано - просто весело та байдуже.
Хотів вдома відпочити... але ж тут брат мій розгулявся. При чому настільки, що в 5 годині ранку зателефонував мені, щоб я шукав знайомих, які можуть заштопати йому розбиту бров . І все б добре, я ж все розумію... ну якби побився... ну якби штовхнув би хтось.. чи десь там в кучерях в темряві... а то ж вдома в двері не вписався
Ну, все обійшлось. Зараз лише синець невеличкий залишився, через пару діб поїде знімати шови, які йому наклали.

10 березня - вихідний. Поїхав із подругою в кіно. Дивились "Ще одну з роду Болейн". Українською мовою. Чудовий фільм. Сповнений гострих та суперечливих психологічних моментів... Не кожна драма може так зачепити. А ця саме зачепила. Хоч і не дуже люблю драми, але цю визнаю вдалою. Якщо комусь забажається полоскотати власну нервову систему - дивіться на здоров'я.
Після фільму заскочили в Якіторію, вчились користуватись паличками, поржали зі своєї незграбності, але ролети з'їли чаєм запили, вечір вдався!!!

Сьогодні ж подруга мені віддячила тим, що витащила в інший кінотеатр, подивитись "Софі"... Бля... це не фільм... це, як то кажуть - "УНЬІЛОЕ ГАВНО"... Сюжет - мило. Актери - так собі. Гра актерів - зійде... але ж сам сценарій... БЛЯЯЯЯ.... ну я не знаю, кому таке дивитись... кого переконають такі діалогі? Коротше кажучі, ми довго плювались на цей фільм, попиваючи пивко в барі кінотеатру після перегляду.
Потім трішки пройшлись через парк, до проспекту де її відразу забрала маршрутка, і я почапав додому. Вечір вдався.

Та що там вечір? Життя у мене вдалось! Всі події відбуваються в сіні позитивного настрою. Друзі радують добрими новинами. У всіх все чудово незважаючи ні на що.

І у мене   

P.S. В думках постійно одна дівчина... прокидаючись та засинаючи думаю про неї... але вона каже що зайнята, та що їй зараз не до романтичних розваг... хех... скоріш би її думка змінилась  
13

Коментарі

Гість: Ogin

111.03.08, 23:05

А я думав ти покинув цей сайт!

    211.03.08, 23:10Відповідь на 1 від Гість: Ogin

    не дочекаєтесь докищо я не знайшов іншого місця, яке б мене влаштовувало більше за i.ua
    не писати зовсім - не зможу, бо душа того потребує.
    іноді частіше, іноді не так активно, але думки - вони завжди у мене маються, і деякі з них дуже хочеться зберегти (-;

      Гість: Ogin

      311.03.08, 23:14Відповідь на 2 від Ханік

      Так я ж радий що ти нас не покинув!

        Гість: Ogin

        411.03.08, 23:15

        Але фотки у тебе гидотні, животноє, мля!

          511.03.08, 23:20Відповідь на 4 від Гість: Ogin

          А мені дуже подобаються - такі красені та красуні!!!! самісенький позитив!!!

            611.03.08, 23:52

            Тсю... я думала это ты с ней ходил на Сафо...

              712.03.08, 00:34Відповідь на 6 від MarcipAnn

              ні, на мій привеликий жаль - не з НЕЮ...

                812.03.08, 09:51

                смелое девочко. ну, которое пивом запивало
                ЗЫ кста, а со спиртным таки стоит сделать перерыв. хоть ненадолго

                  912.03.08, 09:59Відповідь на 8 від Lika_uafm

                  я зараз не більше 0,5 пива за вечір...

                    1012.03.08, 10:04Відповідь на 9 від Ханік

                    я зараз не більше 0,5 пива за вечір...ну да, ну да. а "не пива"?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна