хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

ммм...

  • 31.07.07, 21:48
Стільки усього маю чого розповісти, або іншими словами - викласти у себе на сторінках щоденника... але настрою зовсім не маю, руки не підіймаються, пальці не рухаються... щойно починаю друкувати - усі думки кудись зникають, та не хотять перетворюватись на слова.

Що робити? Стільки цікавого... а якщо забуту подробиці? Мені ж так подобається перечитувати свої записи, згадувати радісні моменти свого життя... А цей період знов зникне.

Ні, звісно-ж я буду щось пам'ятати, але щось можу переплутати, забути деякі цікаві деталі. Так жаль через це.

Одно радує - поступово до мене повертається мій звичний позитивний настрій! Відчуваю, що вже зовсім незабаром я знов зможу радіти життю, та ділитись своєю радістю із навколишним світом!

Обожнюю дарувати щастя, радість та веселість усім, хто мене оточує!

Скоріш би повернутись у себе!!!!!
11

Коментарі

131.07.07, 22:27

Давай, раздупляйся!
+2 от меня!!!

    21.08.07, 00:00Відповідь на 1 від ZoomY

    спробую

      Гість: Йож

      31.08.07, 18:39

      Ти так й не написав, що до тебе прибули не прибульці, а рптово повернулися співробітники та деяких ти був радий побачити знов деяких не зовсім а до деяких тобі байдуже. Допомогав переносити важкі речі, не дивлячись на те що тобі не можна цього робити та міг би як Вова зфілоніти але дякуючи тобі не став таким байдужим до нас. Тим самим одарував знову нас позітивним відношенням до небайдужих тобі людей хоч і по праці. Не ображайся в мене тимчасова непрохідна злюкасть, колючесть та ще усяка різна поганість та мені пох якщо хтось це прочитає окрім тебе та почне висловлювати свої думки. бувай. йож.

        42.08.07, 03:13Відповідь на 3 від Гість: Йож

        Про те, що у тебе знов підвищена калючість - міг би і не розповідати, я це відразу помічаю... Тому й хотів вийти із тобою, побалакати про життя, про те да се.. Нічого, ще встигнемо (-: