Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

"На! Распространи среди молодежи!"

  • 23.08.11, 02:09
Хотілося згадати один кумедний випадок з мого життя та поділитися ним з народом.
Якось...ні не так. Одного дня...теж не годиться. Коротше кажучі, почну з того, що я відношуся до тих людей, що можуть найти спільну мову з людиною будь-якого віку та соціального статусу.Так от. Коли мені було ще років з 17-ть і я вчився на той період в училищі, або в "бурсі", (як ми тоді називали цей заклад) я й познаймився з "Василием Алибабаевичем") Звісно він був не Алибабаевич, а скажімо Петрович, але призвисько це за ним закріпилося надовго.
Ми, як молодь, збиралися на той час у одному з під'їздів дому нашого району де гомоніли, курили і частенько випивали. 
Випивали ми немало, збиралося нас теж не мало, тому дім був, м'яко кажучі, нашим веселощам не дуже радий. І якби не кілька хлопців, проживаючих в тому самому будинку, нас би звідти гнали поганою метлою.До того ж все це супроводжувалося галасною музикою та танцями (як казав пили не мало).
Ось тут вже якось. Якось в домі з'явився новий мещканець дядя Вася, або Василий Алибабаевич, як він представився. Людиною він був суворою, мав гарні вуса і міцний стан, тому й вирішів покласти цьому неподобству край. Спочатку він спробував нас вгомонити словами - це звісно не допомогло. Потім в хід пішла брутальна лайка та спроби схопити когось за руку.Ми хоч і пили, але бігали теж швидко.Війна між нами та Василием Алибабаевичем частенько вщухала і переходила в мирну попойку, де ми обіцяли більше в під'їзді не гадити і не крутити музику, а Василий Алибабаевич обіцяв усіляку підтримку, то на пляшку, то так по життю. До речі він був, як то кажуть, "махровый комммунист" і весь час пародирував мову Горбачьова і кляв весь світ за розпад СРСР. Був він при тому СРСР якимось агітатором і по всому активістом, бо наставлення з його вуст на шлях істиний ми чули щодня.
Тут вже й одного дня згодиться. Одного дня він біг за нами округи дому з топором, а ми звісно регочучи, але й побоючись за власні спини, розуміли, що п'яний Алибабаевич дуже небезпечний...
Згодом я знайшов таки з ним спільну мову. Війна нарешті вщухла.Ми повиростали. Музикальні концерти зійшли на нівець,як звісно й танці. Частенько я приходив до Алибабаевича за черговою книгою, руським бєстелєром, як його тоді називали. 
Коммуніст дядя Вася назбирав чудову колекцію цього непотребу.Пропагандуючи щочасу про "как хорошо ми жили" і "партия нас кормила и одевала",Алибабаевич вихвялявся купленим на заводі кітайським двухкасетним магнітофоном і чомусь навіть не розумів, що вся його агітація за КПРС тьмяніла перед цяцьками буржуазного світу.
Ще у Алибабаевича був власний сарайчик в якому він ховався від дружини і випивав нишком.Сарайчик мені дуже сподобався: стіл, крісла, залізний сейф для зберігання пляшки і стаканів. На сейфі гіпсовия Ілліч. На стінах почесни грамоти славного агітатора Алибабаевича і купа радянськіх журналів по різним кутам. Випивая чергову порція Алибабаевич як завжди поринав у спогади "безоблачного Советского прошлого", з дешевою ковбасою, травневими парадами та новинами програми "Время". П'яним він агітував  всіх: і мене, і сусіда алкаша Колю і навіть 80-ті річню бабу, що жила навпроти і була родом з Західної України.
Під час таких от зустрічей у сарайчику, Алибабаевич, почувши, що я в дитинстві дуже любив гортати "Технику Молодежи", пообіцяв купу раритетних журналів. Порившись у пильній стопці журналів він нарешті знайшов цілу пачку славетної "Техники" и вивалив все це на мої коліна. Пачка не витримала,стопка журналів розсипалася, а з неї випала цілка низка порнографічної періодики. Алибабаевич не трохи не засмутившись позбирав усю порнографію до купи і урочисто, мов на партзібранні вибухнув:
-На! Распространи среди молодежи!
Ось такий він радянській агітатор. Вірний справі до кінця!

7

Коментарі

123.08.11, 02:26

он здесь на блогах околачивается.

    223.08.11, 03:48Відповідь на 1 від Al KazlOFF

    он здесь на блогах околачивается.согласен

      326.08.11, 23:58Відповідь на 2 від Пробіотик

      А зачем ты заметки удаляешь?

      А эта понравилась, душевно)

        427.08.11, 00:21

          527.08.11, 00:31Відповідь на 3 від Mike911

          А зачем ты заметки удаляешь?

          А эта понравилась, душевно)
          какие энто я удаляю заметки
          вроде все как есть
          или что-то не хватает?

            627.08.11, 00:45Відповідь на 5 від Пробіотик

            Всего 2 страницы заметок? я думал у тебя больше.

              727.08.11, 00:55Відповідь на 6 від Mike911

              Всего 2 страницы заметок? я думал у тебя больше.дык я ничего не писал и не копипастил за все время существования на этом сайте

              форум фокуса: читал, иногда коментил...больше расскажу письменно...как нибудь

                827.08.11, 01:01Відповідь на 7 від Пробіотик

                А, я понял.

                  930.11.11, 21:19


                  неужели так и было?

                    1030.11.11, 21:24Відповідь на 9 від ir-ris


                    неужели так и было?
                    святая правда. я даже думаю цикл такой создать - воспоминания юности где с юмором . но из жизни

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна