хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

ЧОМУ спасительні ІКОНИ ТІ ДЕ В Ісуса волосся русе+очі голубі ???

ЧОМУ багато священників не говорять що ПРАВДИВІ ІКОНИ ТІ ДЕ В Ісуса  РУСЕ ВОЛОССЯ А ОЧІ голубі????  НА ЖАЛЬ багато людей не знають що у світі є дуже багато ікон ( близько 100 сотні) які не малювали люди а передав  сам ГОСПОДЬ БОГабо Пречиста   БОЖА МАТИ на тих іконах  є спільна правдива ознака  що в ІСУСА  сині очі і РУСЕ  волосся  ! ЦЕ найбільш знамениті  ікони  ЗАРВАНЕЦЬКА  + КАЗАНСЬКА +Іверська ! АЛЕ  найголовніша ІКОНА В СВІТІ  та в усіх правдивих християнських  храмах є над ЦАРСЬКИМИ ВРАТАМИ ІКОНОСТАСУ  ! ЦЕ    НЕРУКОТВОРНА   ікона  і найперша була  ВОНА !  МИ  ХРИСТИЯНИ  канонічно ЩО РІК  вже майже 2000літ ШАНУЄМО НА СВЯТО ПЕРШОГО СПАСА  14 серпня  !  ОСЬ ЦЕ  чудообраз ХРИСТА СПАС НА ПОЛОТНІ який був створений 33 року НАШОІ ЕРИ від РІЗДВА ХРИСТА коли обтер ІСУС СВОЄ ОБЛИЧЧЯ полотном  і дав святому АПОСТОЛУ Тадею за ТРИ ТИЖНІ до своєі смерті а за три години до своєі смерті  він дав точно таке чудом створене на полотні зображення святій ВЕРОНІЦІ тільки на  голові в нього БУЛА КРОВ  І ТЕРНОВИЙ ВІНОК !        МИ  4 священники і офіцери УПА  які діють  в неті  під керівництвом  генерала \капелана УПА \УГВР  ГОЛОДЮКА нагадуєм що згідно передань святих та БОГОРОДИЦІ скоро має зявитись кароокий й чорноволосий АНТИХРИСТ і багато  так званих священників уже  дурять людей даючи ім для пошани  зображення ЛЖЕХРИСТА ! БАЖАЄМ ВАМ всього кращого а найбільше щироі віри і БОЖОІ прощі та спасіння !
29

Коментарі

13.08.11, 22:48

Відповідь, мабуть, очевидна. Т.з. "нові християни" підводять нас до певної думки, яка їм, вихрестам, дає певні моральні преференції. 5-ті колони не тільки в державах існують, але і в церквах.

    Гість:

    23.08.11, 22:51

    На мою думку духівництво скероване на те щоб збудити живу віру людини в Бога, і запалити вогник ревної молитви, а те що ікона яка висить в мене чи у Вас вдома не є чудотворною думаю не применшує їх вартість, адже на них зображені Ті Хто полюбли нас перш ніж ми народились.

      33.08.11, 23:06Відповідь на 2 від Гість:

      ІВАНКУ краще коли вдома є чудотворні ікони бо зараз на жаль люди не знають те що через намолену і чудотворну ікону є сильніша молитва і БОЖІ ЧУДА не лиш на них і на іх родині й хатині а по всім світі і особливо на УКРАІНІ ! ТОМУє важним щоб кожного ранку виходячи з дому ти поцілував хоч одну ікону і так само повернувшись . НА НІЧ ТРИЧІ ЗА СОНЕЧКОМ починаючи із східноі стіни перехрестив хату і покропив свяченою водою з правоі руки в цей час злі біси будуть тікати і трохи більш здихати а ти в цей час позіхнеш це Святий Дух В ТРІЙЦІ ЄДИНОГО Бога дасть тобі наснагу і ДУХОВНЕ ПРИЧАСТЯ ТА допомогу в здоров"і ! В ЦЕЙ ЧАС ПЕРЕХРЕСТИСЬ кладучи на груди там де маєш параман і вервичний хрест "АМІНЬ "ІКОНИ МАЛІ \ОБРАЗКИ добре класти зображенням догори на ніч під подушку поцілувавши+помолившись!

        44.08.11, 01:54Відповідь на 1 від Perovdupu

        Повністю згоден з Вами!!!

          Гість:

          54.08.11, 09:47Відповідь на 3 від SOKILDNISTER

          Дійсно маєте рацію!

            64.08.11, 13:22Відповідь на 3 від SOKILDNISTER

              74.08.11, 13:27Відповідь на 4 від Юрий Смирнов

                84.08.11, 13:49

                  94.08.11, 14:34



                    Гість: ViktorSv57

                    104.08.11, 17:00

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна