хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Тест на людяність.

  • 24.11.11, 14:59
Скажіть,будь ласка,вам це подобається?

http://intv.ua/video?v=7808





0%, 0 голосів

97%, 29 голосів

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
23

Коментарі

анонім

124.11.11, 15:34

и что, будут оппоненты?

    анонім

    224.11.11, 15:35

    Не зрозумів питання.Хіба може подобатися от таке поводження з хворою людинию? Карпачова ПРиматка. Нікому з них не вірю. Але повністю погоджуюся в плані права кожного на медичну допомогу та можливость обирати лікуря. І взагалі не розумю цих дебілів ПРиматів -- ЮВТ ще не засуджена, по закону вона має усі конституційні права. То на дідька оці ігри з людським життям? Навіщо накручувати ситуацію -- адже в їхніх же інтересах аби Тимошенко була жива і здорова. Тоді хочь якось можна говорити про "справедливість вироку".

      324.11.11, 15:51Відповідь на 1 від анонім

      и что, будут оппоненты?В реале есть и, увы, НЕ МАЛО.

        424.11.11, 16:00Відповідь на 2 від анонім

        Хіба може подобатися от таке поводження з хворою людинию? Карпачова ПРиматка. Нікому з них не вірю. Але повністю погоджуюся в плані права кожного на медичну допомогу та можливость обирати лікуря. І взагалі не розумю цих дебілів ПРиматів -- ЮВТ ще не засуджена, по закону вона має усі конституційні права. То на дідька оці ігри з людським життям? Навіщо накручувати ситуацію -- адже в їхніх же інтересах аби Тимошенко була жива і здорова. Тоді хочь якось можна говорити про "справедливість вироку".Весь світ бачив замість суду - ганебне судилище з ущемленням прав підсудної,бачить як знущаються провладні урки над головною конкуренткою на майбутніх,спеціально для цього ПЕРЕНЕСЕНИХ ПАРЛАМЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ,лиш не хочуть розуміти цього СВОЇ рідні українці.Знайшли НАЙГІРШУ в політиці.

          анонім

          524.11.11, 16:19Відповідь на 4 від Alter ego*

          А до чого тут "найгіршу"? Хіба оті всі вибори, ради, і взагалі політика, має значення, коли розмова йде про життя людини? Як на мене, ті хто спекулюють на здоровї ЮВТ нічім не кращі за ПРиматів, які ігнорують проблему. Треба домагатися дотримання прав людини як для ЮВТ так і для інших. Але при бандюківській владі це марна справа -- тільки знищення цих виродків. Тільки усенення від влади нащадків червоних окупантів -- совків! Іншого шляху нема.

            624.11.11, 16:26Відповідь на 5 від анонім

            А до чого тут "найгіршу"? Хіба оті всі вибори, ради, і взагалі політика, має значення, коли розмова йде про життя людини? Як на мене, ті хто спекулюють на здоровї ЮВТ нічім не кращі за ПРиматів, які ігнорують проблему. Треба домагатися дотримання прав людини як для ЮВТ так і для інших. Але при бандюківській владі це марна справа -- тільки знищення цих виродків. Тільки усенення від влади нащадків червоних окупантів -- совків! Іншого шляху нема.Це для вас Ю.В.Т. та Юрій Луценко - "як інші".Для мене це РЕВОЛЮЦІОНЕРИ,ПОВОДИРІ,ВОЯКИ,котрі разом з учасниками Помаранчевої революції і тими,хто виборював кожен голос на дільницях ВИБОРОЛИ ВЛАДУ ДЛЯ ЮЩЕНКА,котру він так бездарно розбазарив.

              Гість: Лютый Гриня

              724.11.11, 16:31Відповідь на 4 від Alter ego*

              Алла! Взивати до совісті людей без честі і совісті - це марна справа.Я в шоці взагалі від усього. Проводили "обстеження" навіть не взявши аналіз крові.... Капєц. Уявляю яка радість зараз у тих, кому не подобалася Юля Тимошенко.А за радістю прийде величезний 3,14_з_д_е_ц_ь для всіх українців. Бо нинішня, так звана опозиція без Юлі, це просто ніша в історії України де кожний о-п-п-п-озиціонер тягне ковдру на себе і вважає що краще ніж він, просто і бути не може. А тим часом ми погружаємося з величезною швидкістю у ще більшу жопу(вибач за грубе слово, але так воно і є)

                Гість: Лютый Гриня

                824.11.11, 16:32Відповідь на 6 від Alter ego*

                А до чого тут "найгіршу"? Хіба оті всі вибори, ради, і взагалі політика, має значення, коли розмова йде про життя людини? Як на мене, ті хто спекулюють на здоровї ЮВТ нічім не кращі за ПРиматів, які ігнорують проблему. Треба домагатися дотримання прав людини як для ЮВТ так і для інших. Але при бандюківській владі це марна справа -- тільки знищення цих виродків. Тільки усенення від влади нащадків червоних окупантів -- совків! Іншого шляху нема.Це для вас Ю.В.Т. та Юрій Луценко - "як інші".Для мене це РЕВОЛЮЦІОНЕРИ,ПОВОДИРІ,ВОЯКИ,котрі разом з учасниками Помаранчевої революції і тими,хто виборював кожен голос на дільницях ВИБОРОЛИ ВЛАДУ ДЛЯ ЮЩЕНКА,котру він так бездарно розбазарив.Ющенко для них бох

                  анонім

                  924.11.11, 16:45Відповідь на 6 від Alter ego*

                  Для мене усі люди перш за все ЛЮДИ! А вже потім лідери і т.д. І життя кожної безцінне! (Крім ворогів).В принципі цим відрізняється демократ, гуманіст від фашиста, комуніста. Саме ставленням до ЛЮДИНИ! До її життя і здоровя. Для фашиста чі комуніста безцінним є життя лідера, вождя, фюрера. Для демократа, гуманіста, націоналіста життя кожної людини є однаково безцінним. Але мабуть я даремно завязав цю дискусію -- дійсно, матеріаль стосується здоровя людини. Тому припиняю. А щодо відповіді -- мені все дуже і дуже не подобається. Але такого варіанту нема. Тому 2. ( Маю на увазі -- не подобається).

                    1024.11.11, 17:10Відповідь на 9 від анонім

                    Для мене усі люди перш за все ЛЮДИ! А вже потім лідери і т.д. І життя кожної безцінне! (Крім ворогів).В принципі цим відрізняється демократ, гуманіст від фашиста, комуніста. Саме ставленням до ЛЮДИНИ! До її життя і здоровя. Для фашиста чі комуніста безцінним є життя лідера, вождя, фюрера. Для демократа, гуманіста, націоналіста життя кожної людини є однаково безцінним. Але мабуть я даремно завязав цю дискусію -- дійсно, матеріаль стосується здоровя людини. Тому припиняю. А щодо відповіді -- мені все дуже і дуже не подобається. Але такого варіанту нема. Тому 2. ( Маю на увазі -- не подобається).Дякую за Вашу думку.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна