хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Воно?

  • 09.11.17, 00:02
У Німеччині легалізували третю стать.

08.11.17.
До свідоцтв про народження так званих інтерсексуальних осіб відтепер можна буде вносити дані, які позначають їхню стать як «інтер» або «різне»

Федеральний конституційний суд Німеччини дозволив вносити до реєстру про народження «третю стать». Судді в Карлсруе посилаються на права людини, які захищає німецька Конституція. Про це інформує DW.

Усе почалося з того, що інтерсексуал, який був занесений до реєстру про народження як людина жіночої статі, подав заяву на зміну його даних на «інтер» або «різне». Згідно з результатами аналізу хромосом скаржника, він не є ані жінкою, ані чоловіком.

Згідно з рішенням суду, до свідоцтв про народження інтерсексуальних людей відтепер можна буде вносити дані, які позначають їхню стать не як «жіночу» або «чоловічу», а «інтер» або «різне».

Відповідні зміни до законодавства німецький парламент має внести до кінця 2018 року.

3

Коментарі

19.11.17, 12:48

Я тількі починал життєвий шлях і довелось починати робити на ЖД-я ще молодий 17 років а усі старші-і от відбулась розмова за такіх хворіх-добре що був поруч дійсно ЧОЛОВІК та ЛЮДИНА і він тоді мені пояснив-що то хворі люді у ніх вистачає свого непорозуміння у життї а ти чого лізеш до ніх -що теж ТАКІЙ? та ні кажу тоді не звертай уваги вони по собі ти пособі. Чому каже не цікавитися у кого рак та інші хвороби-і дійсно був свідком дівчину привезли у лікарню-все лікарі кажуть помре-а одін так подивишся нормальна людина але з головою не усе ґараз-заставив її мінет робити-ти все одне помреш а так я залишусь задоволений тобою-знайшлись люді які його потім побили покидька.