хочу сюди!
 

Наталія

40 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Сирник карпатський смугастий.

  • 24.06.16, 17:39
Смугастий сирник

Інгредієнти
сирна маса
700 г.
3шт.
1 склянка
20 г.
1 ст.ложка
Тісто
1,3 склянки
100 г.
3 ст.ложки
10 г.
заливка
4 ст.ложки
5 ст.ложок
Розраховано на 15 порцій

Дуже смачний та ефектний сирник. Приготуйте — не пошкодуєте!
ПРИГОТУВАННЯ:
Тісто: масло кімнатної температури швидко розтерти руками з просіяним борошном, какао, розпушувачем. Вийде суха крихта, як злегка вогкий пісок.

Сирна маса: сир змолоти двічі на млинку. Яйця збити з цукром та ванільним цукром і підмішати в сирну масу. Домішати цедру.

Для заливки сполучити сметану та варене згущене молоко. 

Форму діаметром 22 сантиметри вистелити пергаментом. Суху борошняну масу розділити на три частини, а сирну — на дві. Викладати у форму рівномірно шарами: крихта з борошна-сир-крихта-сир-крихта. 
Випікати в попередньо розігрітій до 180*С духовці 50-55 хвилин.
Вийняти сирник і ще гарячим відразу залити нашою заливкою. Залишити сирник до повного вистигання, а далі дати йому відпочити в холодильнику 12 годин.

1

Коментарі