Дуже смачний та ефектний сирник. Приготуйте — не пошкодуєте!
ПРИГОТУВАННЯ:
Тісто: масло кімнатної температури швидко розтерти руками з просіяним борошном, какао, розпушувачем. Вийде суха крихта, як злегка вогкий пісок.
Сирна маса: сир змолоти двічі на млинку. Яйця збити з цукром та ванільним цукром і підмішати в сирну масу. Домішати цедру.
Для заливки сполучити сметану та варене згущене молоко.
Форму діаметром 22 сантиметри вистелити пергаментом. Суху борошняну масу розділити на три частини, а сирну — на дві. Викладати у форму рівномірно шарами: крихта з борошна-сир-крихта-сир-крихта.
Випікати в попередньо розігрітій до 180*С духовці 50-55 хвилин.
Вийняти сирник і ще гарячим відразу залити нашою заливкою. Залишити сирник до повного вистигання, а далі дати йому відпочити в холодильнику 12 годин.
Коментарі