Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Хто зі зброєю до полішуків прийде...

  • 10.05.14, 22:02
Народний депутат з озброєною бандою з 100 чоловік намагався захопити завод. Є поранені.
20140509171138

Сьогодні під час перестрілки в Сарненському районі Рівненської області постраждали десятки людей, п’ятеро з них мають серйозні поранення. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, також інформацію підтверджують в МВС.

Передає InfoResist з посиланням на УНН.

«Сьогодні вранці 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях і джипах приїхали в село Олексіївка Сарненського району. Вони зупинилися в центрі села і повідомляли перехожим, що відтепер тільки вони будуть контролювати видобуток бурштину. Один з них представився народним депутатом Володимиром Продівусом. На місці стрілянини були знайдені його візитки.

Між селянами і озброєними чоловіками почалася бійка. Зараз 5 людей поранено, 2 з них мають різані рани, 3-вогнепальні», – йдеться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, десять бойовиків вдалося затримати, інші – втекли. Згідно знайденим документам, всі чоловіки з Житомирської та Київської областей. Переважно спортсмени. Тепер селяни обурюються як так сталося, що даішники і правоохоронці пропустили в область таку кількість збройних людей в той час, коли самих селян по кілька разів на день зупиняють і ретельно перевіряють на блокпостах.

«Зараз жителі району взяли в кільце райвідділ міліції, де проходять допити бойовиків і вимагають чесного покарання. Інакше обіцяють штурм самих правоохоронців»,-відзначили в прес-службі.



4

Коментарі

111.05.14, 00:20

Мусора цим словом все сказано.

    211.05.14, 00:31Відповідь на 1 від SvarR

    Мусора цим словом все сказано.Мммдаааа...без Сашиного АКМ важко стало жити на Рівненщині?

      Гість: Тираъ

      311.05.14, 10:56

      Депутат-гопник від "ригів" хоче янтарне родовище прибрати до рук. ще й імітує ПС Получил песдофф.