хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Янус Дволикий.

  • 21.02.14, 14:26

Це звернення до євросоюзу і США з приводу проведених ними переговорів з Януковичем. 

Я не дипломат. Тому виражусь абсолютно прямо. Три міністри закордонних справ та американський посол повели себе просто недостойно. Вони тисли руку убивці і вели з ним перемовини, коли за вікном послані цим убивцею снайпери продовжували убивати перехожих. Це верх антигуманності і цинізму. Вони навіть не вимагали припинити вогонь і відвести убивць-поліцейських! Це протирічить всім міжнародним нормам і підлягає осуду. Які переговори під час вбивства? Які людські і моральні якості у європейських політиків і у посла США? Для них море крові на вулицях не є перепоною для перемовин з убивцею? 

Український народ не визнає таких посередників і вимагає забиратися геть. Разом зі своїми мерзенними рекомендаціями терпіти вбивцю і грабіжника на троні до кінця року. Розглядаємо такі дії як зраду так званим "демократичним" світом нелюдських зусиль українського народу вирватись з совкового рабства. З-під гніту двох наймерзенніших диктаторів 21 сторіччя.
У Заходу немає зовнішньої політики. Є бажання зберігати свій ситий спокій. Та якщо Путін не дай боже проковтне Україну, наступними будете ви. То ж зоставайтесь в своєму сонному стані і забирайте своїх малопритомних посередників. Маємо ще досить крові, щоб змивати злочинну нечисть з наших вулиць власною кров'ю. Де ваші гонорові ЦРУ з мільярдними бюджетами? З суперобладнанням? Чому ви не маєте правдивої інформації? Чому не протидієте путінським агентам, якими кишить Україна? Чи Захід дійсно догниває, як це подає путінська пропаганда?

P.S. Хто має змогу, перекладіть на англійську і розішліть посольствам чи прямо урядам.
 
21 февраля г. 14:06
                                                                          Volodymyr Shevchenko
2

Коментарі