Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

"Євромайдан" став проривом "нариву".

  • 17.02.14, 04:14
Ігор Луценко
Чи був Євромайдан вартий того?16 лютого 2014, 00:20


16 хвилин тому

Цю колонку я написав на прохання одного з західних видань англійською, але її не опублікували. Дуже шкода, бо у колонці я намагався пояснити ті речі, котрі навіть у нас багато хто не розуміє.

ЧИ БУВ ЄВРОМАЙДАН ВАРТИЙ ТОГО?

Кожен рік, за підрахунками Міжнародної Амністії, в Україні від поліцейського насилля страждає понад 1 млн людей. Традиції жорстокості, котрі походять з НКВС, тепер на службі у корупціонерів та політичних узурпаторів. Всі попередні роки суспільство спало, намагаючись не помічати цей біль, котрий йому причиняє потворна "правоохоронна" система.

Коли трапився Євромайдан, він не міг не зіштовхнутися з методами, котрими міліція за наказу влади розправляється з опонентами. І ми у дуже концентрованому вигляді скуштували те, чим нас годували продовж десятиліть – і це спричинило прозріння і повстання. Ми зрозуміли, що спецпідрозділ Беркут – це не люди, що у країні тепер зможуть вижити – або вони, або ми. Це прозріння і це повстання є головним на сьогодні результатом.

Але не всі ми, українці (і тим більше не всі на Заході) розуміємо суть нашого повстання. В першу чергу, політики з обох боків намагаються представити це як політичний конфлікт, і намагатися вирішувати його звичними для них методами – шляхом підкилимних домовленостей та ганебних компромісів, гіпнотизуючи повстанців "голосуваннями" та "переговорами". Це спричиняє спад активності, але звіра не можна стримати – і чергові акти садизму міліції, державного тероризму повертають нас до реальності. Ми починаємо розуміти, що переговори з терористами неможливі.

Зрозумійте, ми ведемо боротьбу не з Партією Регіонів! Ми ведемо боротьбу з донецькою бандою "Люкс" – чия назва історично пов'язана з Ахметовим, Януковичем та іншими нинішніми високопосадовцями, з бандою, методи котрої – катування, викрадення людей, вбивства, брання заручників – є нині офіційною і неприкритою частиною державної політики. Те, що ми вийшли за межі облудної української "політики" і стали на шлях боротьби – це і є головне досягнення Євромайдану.

30

Коментарі

117.02.14, 12:02

Европейцы этого не понимают.

    217.02.14, 12:05Відповідь на 1 від верь

    Европейцы этого не понимают.Надіюсь, що В.Кличко і А.Яценюк, які поїхали в Німеччину, через А.Меркель Європі донесуть правду про Майдан?

      317.02.14, 12:10Відповідь на 2 від Alter ego*

      Ты думаешь что там не знают? Прекрасно знают и все понимают. Только очень уж они "толерантны" в отличие от россии. Короче, нам не на кого расчитывать кроме как на самих себя.

        417.02.14, 12:12Відповідь на 3 від верь

        Ты думаешь что там не знают? Прекрасно знают и все понимают. Только очень уж они "толерантны" в отличие от россии. Короче, нам не на кого расчитывать кроме как на самих себя.Ото ж. Тому: http://www.youtube.com/watch?v=y5FYaQBMMJU&feature=youtu.be

          517.02.14, 12:16Відповідь на 4 від Alter ego*

          Сейчас все настолько переплелось, запуталось, кругом одни советчики, а света в конце не видно.

            617.02.14, 12:18Відповідь на 5 від верь

            Сейчас все настолько переплелось, запуталось, кругом одни советчики, а света в конце не видно.В кінці ролика розв'язка. Всім чоловікам і бажаючим жінкам записуватись в самооборону!

              717.02.14, 12:19Відповідь на 1 від верь

              Европейцы этого не понимают.не нужно бьіло Ахметку вставлять. в программе евро такого не предусмотренно. плюс нквд. єто признать, что распад союза мало что решил. одна, видимость. та и вообще радикальное послание. просто ужасть

                817.02.14, 12:40Відповідь на 6 від Alter ego*

                Это полная чушь. Те кто готов выйти на улицы отстаивать свои права, совсем не обязательно куда-то записываться. Но для этого нужны четкие и ясные, а главное реальные задачи и цели. А этого нет вот уже почти три месяца.

                  917.02.14, 12:42Відповідь на 7 від Пробіотик

                  Поживем посмотрим. Думаю ждать осталось недолго.

                    1017.02.14, 12:43Відповідь на 2 від Alter ego*

                    Наївна ви людина. Навіщо Європі вільні люди? Вони й так поставили перед опозицією вимоги загасити це вогнище, щоб воно не перекинулося і на Європу. У них у самих з демократією проблеми.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна