Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Маючий очі та й ПОБАЧИТЬ, маючий вуха най ПОЧУЄ!

  • 15.02.14, 10:35
Для тих, кому ще не дійшло, що таке "даунєцкіє понятія":

Не вір очам своїм?

Правопохоронці запевняють, що нікого не затримували.

Ніхто з учасників конфлікту в донецькому кафе не травмувався, міліція попередньо кваліфікувала подію як хуліганство, проте не відкидає версії про спробу провокації, йдеться в повідомленні головного управління МВС України в Донецькій області.

У п'ятницю, 14 лютого, вранці ЗМІ повідомили, що в Донецьку 30 невідомих молодиків напали на відвідувачів кафе "Клевер хаус", де тривала зустріч громадського активіста Олександра Солонтая з жителями міста. В результаті інциденту нібито були затримані 12 осіб, у тому числі журналіст видання Новости Донбасса Віталій Сизов. Вони були доставлені у Ворошиловський РВВС міста для надання свідчень. Нападники розбили всередині приміщення обладнання, меблі. Один БАНДИТ застосував газовий балончик.

За даними правоохоронців, увечері 13 лютого в одному з донецьких кафе стався конфлікт за участю журналістів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Для встановлення всіх обставин учасники конфлікту - 21 особа - були запрошені до Ворошиловського райвідділу міліції. Затриманих немає.

Міліція з'ясувала, що в кафе тривала зустріч жителів Донеччини з громадськими активістами, які прибули з інших міст України, зокрема Івано-Франківська та Києва. У ході зустрічі виник конфлікт між учасниками заходу і жителями Донецька, які не були на нього запрошені.

У результаті в міліцію надійшло вісім звернень: шість - від учасників зустрічі, два - від їхніх опонентів. Всі вони внесені до журналу єдиного обліку Ворошиловського РВ Донецького міськуправління міліції.

«Під час перебування в міліції ні в кого з учасників подій ВИДИМИХ тілесних ушкоджень не було. Наразі за всіма заявами проводиться перевірка. Попередня кваліфікація події - хуліганські дії. Не відкидається і версія про спробу провокації», - йдеться в повідомленні.

"Донецька міліція разом з "титушками"

"ЗАЧИЩАЄ ІНАКОДУМЦІВ"


Прокуратура Донецької області почала розслідування за фактом службової халатності, допущеної працівниками міліції у зв'язку з подіями в Донецькому "Антикафе". Йдеться про вчорашній напад групи спортсменів кримінального вигляду на людей, які слухали виступ Олександра Солонтая - члена об'єднання "Сила людей".

У момент нападу в сусідньому приміщенні і на вулиці знаходилися працівники міліції, які не заважали спортсменам. Серед них, за словами Олександра Солонтая - був заступник начальника УМВС Донецької області з охорони громадського порядку.

Подія сталася напередодні приблизно о 20.15. Анонс про те, що о 20.00 відбудеться лекція на політичні теми, був розміщений в соціальних мережах. Зустріч проходила в напівпідвальному приміщенні, звідки є один вихід.

Автор: Фото очевидця Лари Білозерової
 
Автор: Фото очевидця Лари Білозерової

Незабаром після початку зустрічі туди спустилося кілька чоловік з георгієвськими стрічечками. Цих людей раніше неодноразово бачили на донецькому євромайдані, як активістів кримінальної компанії, яка зривала мирні збори. Вони встали біля дверей, перегородивши вихід і почали перебивати Олександра Солонтая, провокуючи сварку. Після цього до кімнати заглянули представники правоохоронних органів з запитанням: "Хто викликав міліцію?" та буквально відразу ж за працівниками міліції в приміщення увірвалися агресивні молодчики, які почали бити присутніх і трощити меблі.

Автор: Фото очевидця Лари Білозерової
 
Автор: Фото очевидця Лари Білозерової

Безчинства припинилися після того, як журналіст Віталій Сизов розпорошив у бік нападаючого спортсмена балончик з перцевим газом.

В результаті, за даними організаторів заходу, були затримані 16 потерпілих, а усі агресори відпущені. За інформацією ж Ігоря Дьоміна - керівника прес-служби обласної міліції, 21 особу було доставлено у Ворошилівський райвідділ міліції для дачі пояснень, і це були представники обох сторін.

За офіційними даними, 8 осіб звернулися із заявами про вчинені проти них злочини. Інші заявили, що не мають претензій. Двоє з потерпілих - журналісти, ще двоє - прибічники євромайдану. Так само із заявами в органи внутрішніх справ звернулися двоє представників опонентів.

- Не було ніякого затримання, усіх запросили в райвідділ для надання пояснень, - прокоментував для Gazeta.ua Ігор Дьомін. - Нам же потрібно з'ясувати картину? Їм не надягали наручники, їх не штовхали - цього не було. З 8 звернень, що надійшли - 2 від людей, які взагалі не брали участі, а прийшли з'ясувати долю журналістів, яких доставили у Ворошилівський райвідділ. І дві заяви, скажімо так - від жителів Донецької області, які заявили, що не згодні з діями тих людей, які знаходилися в цьому кафе. Хоча розповідають, що там усіх били-різали-вбивали-розбивали, заяви про ушкодження майна від адміністрації цього кафе до нас не надходило. Єдиний, хто звернувся із скаргою на тілесні ушкодження і ушкодження майна - дівчина, яка заявила, що їй розбили телефон. Але показати телефон на прохання міліції вона відмовилася. Усі матеріали внесені в єдиний реєстр.

- Близько 20.00 ми прийшли в це кафе, - розповів Gazeta.ua Олександр Солонтай. - На вході стояли близько 5 чоловік. Серед них тележурналіст з Горлівки, оператор і ще один горлівчанин. Вже через 5 хвилин увійшли ці люди. Чоловік, якого звуть Володимир Клочко (Олександр пізнав цю людину за фото, наданому активістами євромайдану, - "Газета"), - це той, що просто наводить, він там був в якості провокатора. Але якщо узяти відеозапис, який є в самому кафе, можна побачити ще людину, яка координувала дії титушок. Незабаром після початку лекції влетіли люди, чиє завдання було - побити частину учасників і пустити кров.

Автор: Тетяна ЗаровнаФото зроблене 22 січня під час нападу титушек на мирну акцію євромайданівців в честь Дня Соборності. Тоді постраждали більше 10 журналістів. На фото видно людину, яка вчора провокувала конфлікт - Володимира Клочко. Він стоїть за спиною Гагіка Агавеляна, якого донецькі активісти звинувачують в організації нападів на них і розгоні мирних зібраньФото зроблене 22 січня під час нападу титушек на мирну акцію євромайданівців в честь Дня Соборності. Тоді постраждали більше 10 журналістів. На фото видно людину, яка вчора провокувала конфлікт - Володимира Клочко. Він стоїть за спиною Гагіка Агавеляна, якого донецькі активісти звинувачують в організації нападів на них і розгоні мирних зібрань

Я зробив декілька висновків. Перший: міліція і титушки діяли спільно. Міліція прийшла раніше титушок, титушки консультували міліціонерів - хто "наш", а хто "не з нами". Перевіряли - чи ніхто не залишився в приміщенні. Це була спільна зачистка. Коли кафе наповнилося газом, з'явився заступник начальника УМВС області, який давав команди. А біля нього стояв координатор титушок, якого слухалися. Я був останнім відвідувачем кафе, і коли мене посадили в машину з ґратами, десь 4 титушок мене спробували звідти витягнути, хапали за руки і ноги. Міліціонери закрили двері і сказали: "Чуваки, не треба". Між ними виникла суперечка - бити мене чи не бити. Мене уразила змова між керівництвом міської міліції в Донецьку і титушками, які разом контролювали, щоб кафе було повністю зачищене від нас. Міліція попрощалася з титушками і після цього титушки розішлися, а нас повезли до міліції.

Коли нас привезли в райвідділ - 16 чоловік - там нікого не оформили як затриманого, оформили як добровільно запрошених. Хоча відмовитися від відвідування райвідділу не було можливості. Я тричі відмовлявся, а заступник начальника міліції відповідав, що у мене немає вибору. Слідча група, яка працювала на місці - в кафе, намагалася замести сліди - вони говорили, що немає крові і немає побитих меблів. Хоча двох студентів побили до крові, тих хто був ближчий до виходу. Вважаю, що спортсмени і міліціонери тут були просто виконавцями завдання. Інакомислення в Донецьку – це небезпечне явище. Будь-які збори інакодумців тут викликають у влади почуття втрати контролю над ситуацією.

Журналіст Вероніка Миронова зробила відео, яке демонструє співпрацю працівників міліції і титушок:

http://www.youtube.com/watch?v=dBTYpY_-ma0

- Я почула діалог горлівського тележурналіста з правоохоронцем. "Хто нас викликав"? - запитують співробітники міліції. І відповідь оператора: "Не турбуйтеся, це наші викликали". Після цього я продовжила зйомку. Заходить 30 титушок. Міліція їм робить коридор, пропускає їх, вони завалюються, ламають меблі. Кілька чоловік отримало травми. Хтось застосував балончик, усі стали вибігати. А я знімаю на відео тих, хто вломлювався. Хтось з них помічає це, мене хапає за руку, б'є по голові, а другий починає розбивати ногами мій телефон. Я устигаю підняти його та вибігти, вибігаю і звертаюся до найближчого співробітника правоохоронних органів - про те, що ось ці люди тільки що мені розбили телефон. А мені говорять: "Заспокойтеся, бо і вас затримаємо", - говорить Вероніка Миронова.

 Тетяна ЗАРОВНА



23

Коментарі

115.02.14, 11:54

влада згнила повністтю

    215.02.14, 11:59Відповідь на 1 від taras021

    На останньому фото (не відео) і є хряков &Co. По комплекції бачиш кому НА Украінє жить хорошо?

      315.02.14, 12:20

      давайте йти по домам та звільняти приміщення. пакращення настали.

        415.02.14, 12:23Відповідь на 3 від Пробіотик

        давайте йти по домам та звільняти приміщення. пакращення настали.Дивись останню замітку: http://blog.i.ua/user/2675316/1356901/

          Гість: Пауль

          515.02.14, 12:26Відповідь на 3 від Пробіотик

          нельзя отступать ни шагу назад
          только полная и безоговорочная капитуляция рыго банды

            615.02.14, 12:46Відповідь на 5 від Гість: Пауль

            нельзя отступать ни шагу назад
            только полная и безоговорочная капитуляция рыго банды
            а потом трибунал и люстрация.

              Гість: NeManul

              715.02.14, 13:16

              Коли беруть заложників, необхідно робити те саме, інакше діла не буде

                815.02.14, 13:19

                Та вже вся Україна зрозуміла, що Майданівці самі себе вбивають і заарештовують, самі собі спалюють машини, і тільки для того, щоб "опорочить честное имя милиции".

                  915.02.14, 13:22Відповідь на 7 від Гість: NeManul

                  Просто ця війна вже переходить в партизанську війну.

                    Гість: NeManul

                    1015.02.14, 13:24Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Просто ця війна вже переходить в партизанську війну.Ще не зовсім..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна