хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Чи варта шкірка вичинки?

  • 14.01.14, 04:50
13 січня, 2014 16:00   
В одного з лідерів Автомайдану арештували усі автомобілі.

В одного з лідерів Автомайдану Сергія Коби арештували все рухоме майно. Про це повідомив інший лідер Сергій Хаджинов.

"Підрозділ ДАІ, який називають в народі підрозділ Кобра, не пустив його до його ж машини", - повідомив Хаджинов.

"Вони стали біля його авто і сказали, що його автомобіль, як і решта його майна, арештовані за  несплату штрафу дворічної давнини", - додав він.

Жодних документів Кобі не вручили.

Як пізніше розповів сам Коба, був накладений арешт на всі його автомобілі.

«А саме зараз полюють на мій основний автомобіль, який усі бачили, - помаранчевий", - зазначив він.

"Вони сказали, що автомобіль хочуть забрати. Я відповів, що автомобіль віддавати не збираюся, поки все не з’ясую, закрив авто, опустив його і пішов. Авто у мене опускається повністю на асфальт. Тому вони просто не змогли б його ніяк евакуювати без пошкоджень", - пояснив Коба. За його словами, міліції так і не вдалося евакуювати його автомобіль.

Відповідаючи на питання про нібито штраф, через який у нього намагалися забрати авто, Коба зазначив, що всі штрафи сплатив кілька місяців тому.

"Два місяці тому, коли я виїжджав закордон, я сплатив усі штрафи, які мені надала виконавча служба за три роки. Там було кілька тисяч гривень. Квитанції всі знаходяться у них. А зараз вони хочуть мені сказати, що є ще якісь несплачені штрафи", - сказав активіст, пояснивши, що жодних листів чи запитів від виконавчої служби він не отримував.

Нещодавно активіст Автомайдану Дмитро Булатов заявив, що Державтоінспекція має список водіїв, що їздили до президентської резиденції Межигір'я. Нині їх під різними приводами намагаються позбавити водійських прав. За словами Булатова, у списку ДАІ понад 900 прізвищ. 

6

Коментарі

114.01.14, 15:54

сьогодні розмовлял з одни.ви питае ти усе по судам.та так.щось він сказав що тіпа майдан допомогае.Ні кажу суддї очікують куди чаша терезів потягне. бо вони майже перелякани але кажу уяви коли майдан розгонють каманда фас ох і веселе життя почнеться

    215.01.14, 03:46Відповідь на 1 від Gogilo

    сьогодні розмовлял з одни.ви питае ти усе по судам.та так.щось він сказав що тіпа майдан допомогае.Ні кажу суддї очікують куди чаша терезів потягне. бо вони майже перелякани але кажу уяви коли майдан розгонють каманда фас ох і веселе життя почнетьсяА чим же їм ще займатись як не полюванням на відьом?

      315.01.14, 12:02

      В фейсбуці одна учасниця майдану каже що на неї теж оголосили полювання. Погрожують фізичною розправою не тільки їй а і її онуку.