хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Провладні перевертні-провокатори.

  • 05.12.13, 09:41

За два часа до штурма Банковой в администрацию президента завезли провокаторов, вооружили топорами и ножами, а затем подвезли грейдер, рассказал Порошенко.

Банковая
Провокаторов переодели в администрации президента
niklife.com.ua

Народный депутат Петр Порошенко (внефракционный) предоставил МВД и Генпрокуратуре видео, свидетельствующее о том, что провокаторов на улицу Банковую завезли заранее.

"Я предоставил видео МВД и Генеральной прокуратуре и обратился с соответствующим заявлением, чтобы мне, как народному депутату, который вместе со многими нашими единомышленниками, тысячами киевлян пытался остановить провокацию, дали ответ", - сказал Порошенко в эфире "Радіо Свобода".

"К счастью, там работали более сотни журналистов, которые сняли два интереснейших процесса. Процесс первый - как за два часа до демонстрации во двор администрации президента заехали шесть автобусов, которые привезли порядка 120-150 человек,http://blog.i.ua/user/2675316/1317024/ которые абсолютно комфортно, закрыв лица масками, вооружившись топорами, ножами, молотками, петардами и всем, что необходимо для того, чтобы сделать грубую картинку кровавой бойни. Затем показать ее по всем мировым каналам для того, чтобы оправдать жестокость "Беркута" в субботу", - добавил депутат.

http://blog.i.ua/user/2675316/1317108/

По его словам, 3 декабря он обратился к генеральному прокурору, продемонстрировал видео, как грейдер завозят, продемонстрировал номера телефонов, которые были указаны на этом грейдере, "то есть кому он принадлежит. Показал кадры, как на грузовик, под охраной милиции, кран загрузил этот грейдер и вывоз его".

Дмитро Корчинський на тракторі, який, невідомо звідки, взявся на Банковій. Фото з Facebook Нелі Пославської

По мнению Порошенко, технология на Банковой очень напоминает ситуацию в мае этого года, "когда торжественно, в сопровождении провокаторов, через все милицейские кордоны в центре Киева во время акции "Вставай, Украина" появилась БРДМ и затем "титушки" избили журналистов".

Как сообщалось, 1 декабря в Киеве произошли столкновения неизвестных в масках с правоохранителями на улице Банковой возле администрации президента. Люди в масках привезли на Банковую грейдер и пытались прорваться через кордон милиции, который обеспечивал охрану.

По материалам: Радіо Свобода

Читайте также:

Оппозиция назвала провокацией штурм АП: Это мирная акция протеста

Азаров утверждает, что "Беркут" 30 ноября избивал на Майдане "провокаторов"

Азаров заявил о контроле ситуации в стране и отсутствии поводов для уличных протестов

Попов оценил ликвидированную на Майдане елку в 3 млн грн

20

Коментарі

Гість: NeManul

15.12.13, 09:53

В Києва півтора мільярда боргу за газ, а Попов 3 мільйона на йолку списує. Засудити його за державну зраду

    Гість: feniks**

    25.12.13, 10:04Відповідь на 1 від Гість: NeManul

    В Києва півтора мільярда боргу за газ, а Попов 3 мільйона на йолку списує. Засудити його за державну зраду шоб він ту йолку вже зіжер

      Гість: NeManul

      35.12.13, 10:10

      Бастую Я в тебе в ігнорі

        45.12.13, 10:14Відповідь на 1 від Гість: NeManul

        В Києва півтора мільярда боргу за газ, а Попов 3 мільйона на йолку списує. Засудити його за державну зрадуЯка ЙОлка? Цей НІКИМ НЕ ОБРАНИЙ, а призначений кримінальною владою покидьок, нещодавно заявляв, що ЙОлка буде минулорічна. Всі добре бачили, який каркас проржавілий і підфарбований. А ковролин, котрим покривали її минулого року виготовлений в ТЕРНОПОЛІ. Треба тернополян попросити нехай розкрутять свого місцевого мільярдера Фірташа оновити її в кривавому кольорі!

          55.12.13, 10:16Відповідь на 3 від Гість: NeManul

          Бастую Я в тебе в ігноріА ну но не сваріться! Перед загальним ворогом ми маємо бути ЄДИНІ! Ігнор відміняється!

            65.12.13, 10:17Відповідь на 2 від Гість: feniks**

            В Києва півтора мільярда боргу за газ, а Попов 3 мільйона на йолку списує. Засудити його за державну зраду шоб він ту йолку вже зіжерНавіть дитина мала написала і принесла плакат:"Подавитесь вашей Ёлкой!"

              75.12.13, 10:18Відповідь на 2 від Гість: feniks**

              В Києва півтора мільярда боргу за газ, а Попов 3 мільйона на йолку списує. Засудити його за державну зраду шоб він ту йолку вже зіжерБула б це не Україна, а якась НЕ ПОСТСОВКОВА республіка - прикрасами на тій ЙОлці були б злочинці-посадовці!*suicide *

                Гість: feniks**

                85.12.13, 10:20Відповідь на 3 від Гість: NeManul

                Бастую Я в тебе в ігноріВибачте, мабуть десь раніше непорозумілися
                я вже вас відтілля уволила

                  Гість: NeManul

                  95.12.13, 10:27Відповідь на 8 від Гість: feniks**

                  Бастую Я в тебе в ігноріВибачте, мабуть десь раніше непорозумілися
                  я вже вас відтілля уволила

                    Гість: feniks**

                    105.12.13, 10:31Відповідь на 7 від Alter ego*

                    В Києва півтора мільярда боргу за газ, а Попов 3 мільйона на йолку списує. Засудити його за державну зраду шоб він ту йолку вже зіжерБула б це не Україна, а якась НЕ ПОСТСОВКОВА республіка - прикрасами на тій ЙОлці були б злочинці-посадовці!*suicide *Це точно, встановлять ёлку, а боргів потім ще більше, тоді начинають тарифи піднімать,
                    платників скоро живих не останеться, вже продавців більше ніж покупців..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна