хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Та дійте вже, панове опозиціонери!

  • 04.12.13, 11:19
Азаров дав зрозуміти, що в разі провалу єврореволюції пересаджають усіх.Середа, 04 грудня 2013, 10:44



Прем'єр Микола Азаров знову попереджає про кримінальну відповідальність з блокування роботи державних установ як звичайним людям так і політикам.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у середу.

"Окремі політичні сили, не маючи ніякого конструктивного плану скеровують вуличні протести на насильство, противоправне захоплення адміністративних і громадських будівель, перешкоджання роботі державних установ. Це кримінальний злочин", - заявив він.

"Я хочу запитати так званих лідерів вуличних протестів, хто візьме на себе відповідальність за ці злочини? І хто готовий нести кримінальну відповідальність? Я вимагаю, щоб так звані лідери не ховались за спини людей, а публічно і чітко заявили, хто персонально за це відповідає", - зазначив він.

"І людям хочу сказати: ваші ватажки штовхають вас на злочин. Вони будуть намагатися сховатись за депутатською недоторканістю. А вам ховатись немає за кого. А відповідальність неминуча. Тому зупиніться і не чиніть це", - попередив він.

"Ми готові забезпечити будь-які мирні форми протесту, готові навіть забезпечити мирне пікетування тих органів влади, до яких є претензії. Мирні пікети ми будемо охороняти і безумовно захищати права громадян. Але ми вимагаємо припинити свавілля і проводити протестні акції у формах, передбачених Конституцією і законами", - зазначив він.

Українська правда

Докопирсались:http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/4/7004692/

http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/3/7004614/

15

Коментарі

14.12.13, 11:40

Ющ має за це відповідати, бо не забезпечив бандитам тюрми !

    24.12.13, 11:42Відповідь на 1 від Yuryar

    Ющ має за це відповідати, бо не забезпечив бандитам тюрми !То чому досі не

      34.12.13, 11:49Відповідь на 1 від Yuryar

      Ющ має за це відповідати, бо не забезпечив бандитам тюрми !юща ЮВТ посадить, всі інші соплі розжовуватимуть як на майдані, а ющ сидіти має 100%, є багато за що гниді, за зрив газових угод з Московією в зимовий період .................

        44.12.13, 11:55Відповідь на 3 від stepan

        Ющ має за це відповідати, бо не забезпечив бандитам тюрми !юща ЮВТ посадить, всі інші соплі розжовуватимуть як на майдані, а ющ сидіти має 100%, є багато за що гниді, за зрив газових угод з Московією в зимовий період .................Щоб він здох, проклятий, як Іуда!

          54.12.13, 12:48Відповідь на 4 від Alter ego*

          Ющ має за це відповідати, бо не забезпечив бандитам тюрми !юща ЮВТ посадить, всі інші соплі розжовуватимуть як на майдані, а ющ сидіти має 100%, є багато за що гниді, за зрив газових угод з Московією в зимовий період .................Щоб він здох, проклятий, як Іуда!

            64.12.13, 12:50Відповідь на 1 від Yuryar

            Їх не забезпечив ще Чорновіл

              74.12.13, 12:51Відповідь на 4 від Alter ego*

              Не хвилюйтесь, Ющ ще сподівається на другий термін

                84.12.13, 12:51Відповідь на 7 від М_Ірина

                Не хвилюйтесь, Ющ ще сподівається на другий термінІ без нього є кому нерви доїдати.

                  94.12.13, 12:52

                  Одна з причин сьогоднішніх подій - ком 1 ! Це він і ко винні -їх там було багато і ЮВТ в ТОМУ ЧИСЛІ ! Дальше були переговори після виборів - Ющу обкромсали крила-повноваження ! Була ще тоді спроба перевороту - ЮВТ з Януческу збивали в зРаді більшість, щоб остаточно його добити, але ... -Все пропало ! - не я викрикнув,забувши, що мікрофон увімкнутий! Юща посадили на гузицю ( зарано він прийшов зі своїм лібералізмом !) . чивокунЯ вже тоді клепав собі трон ! Рейтинг у ЮВТ залишався високий і він розумів ,що при ній він на ньому довго не всидить !І як тільки засів (дякуючи противсіхам і ЄТО НАШ ЧЄЛАВЄК ДО МОЗГА КОСТЕЙ ) , відправив головного конкурента на лікування в Качанівку ! А газовий контракт для цього послужив тільки основним аргументом ! Ось така муйня малятка, любі хлопчики й дівчатка

                    104.12.13, 12:58Відповідь на 9 від Yuryar

                    Друже, перестань жувати виплюнуту 8 років тому жуйку! Це все ющеро@бська паропаганда, а результат - ВЛАДА УГОЛОВНИКА-РЕЦИДИВІСТА, передана ІЗ РУК В РУКИ Іудою ющем! Крапка, як ВОНО гавкало! На часі ось це: Politica-Ua.com надруковано 1.12.2013.
                    http://politica-ua.com/k-poboishhu-na-majdane-prichasten-specnaz-vnutrennix-vojsk-rossii-segodnya-budet-vtoraya-chast/?37469
                    Про рос.спецназ http://7days-ua.com/news/zaspokoyuvaty-ukrajinu-pryletiv-rosijskyj-spetsnaz-zmi/
                    Внутрішні війська із Криму http://vesti.ua/krym/27772-v-kiev-otpravili-krymskij-specnaz-vnutrennih-vojsk Мертві бджоли НЕ ГУДУТЬ!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна