хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Робимо революцію разом!

  • 03.12.13, 16:52
Робимо революцію. Що треба
Будь ласка, максимально широкий перепост! 
03.12.13, 00:58 
Майдан (ОРГ ІНФО) 
Терміново. Організаційна інформація з київського Майдану. 

Відповіді на питання: що робити? чим допомогти? куди і до кого звертатися?
Вступна. Структура Майдану. 
Потрібно розуміти, що зараз йде процес первинної організації. Тому є певна плутанина - не вистачає людей і рук, відповідальні - в милі. Потрібно сприймати це спокійно. Ставати на те місце, на яке готові, і робити свою справу.СПОКІЙНО. Чим більше спокою, тим швидше будуть налагоджені організаційні моменти. 
Організаційно Майдан розділений на 2 частини: Штаб (Будинок профспілок) і Наметове містечко (Майдан). Допомога потрібна СКРІЗЬ. Чи критичні волонтери, їжа і багато іншого. Подробиці будуть в наступному блоці. 
Штаб відповідає за весь процес в цілому, за політичний процес, роботу з пресою, вирішує частина технічних питань. 
Наметове містечко відповідає за утримання простору і організацію всіх процесів у цьому просторі. Наметове містечко вже оточений барикадами. Наметове містечко курирує розміщення приїжджих, охорону території, нейтралізацію провокаторів, прибирання території, надання медичної допомоги, харчування учасників.
Потреби. 
Штаб (Будинок профспілок - на Майдані, під гігантським екраном).
  1. У штаб потрібні волонтери. Багато. Робота на кухні Будинку профспілок (порізка, розкладання, роздавання). Рознос бутербродів і чаю на Майдані. Юристи. Люди, які зможуть оперативно поширювати інформацію. Люди на пропускні пункти.  
    Куди підходити, де реєструватися: на першому поверсі, при вході, стоять 2 столу з реєстрацією волонтерів.
     Ми вночі не встигли навіть зареєструватися - нас одразу забрали.
  2. У штаб потрібна їжа. Будь їжа. Краще - готова. Їжу можна відразу проносити в їдальню - увійшовши в будинок профспілок, просто йдете прямо, повз стіл реєстрації, вглиб будівлі (там близько). У їдальні питаєте старшого по столовій / кухні. І здаєте йому їжу. Чай, кава, цукор в кубиках і порційних пакетах гаряче вітають. Вода в 5л бутлях - теж. Потрібна пластиковий посуд.БАГАТО. Потрібні сміттєві мішки (120, 240 л)
Потреби. Наметове містечко (на самому Майдані).1. Охорона. Потрібні адекватні чоловіки в охорону. Постійно. Багато. Вкрай бажано - готові стояти по 8-12 годин. Охорона "тримає" периметр, розташовується усередині табору - за барикадами. Постійна присутність охорони - ЗАПОРУКА того, що штурмів не буде і провокації будуть своєчасно і правильно припинятися. Особливо важлива охорона вночі. Зі зрозумілих причин. 
Реєструють охоронців представники афганців: 
Павло Ковальчук - (050) 27-27-27-1  (лише охорона)

Обидва постійно знаходяться на території містечка, чергувати будуть позмінно. 
2. Медикаменти. Лікар містечка - Павло - (068) 729-81-10. Поточні потреби потрібно з'ясовувати у нього. 

3. Продукти, напої та різні побутові речі. 
Їжа: готова, або порізані сир, ковбаса, хліб, чай, кава, цукор в кубиках або порційних пакетах, вода звичайна та мінеральна газована. Будуть вдячні за консерви, перевірені часом, особливо за тушонку. 
Побутові речі і витратні матеріали: 
Сміттєві пакети (240л, підвищеної міцності) Рукавиці будівельні, Серветки, СтяжкиСкотч, Одноразовий посуд, Пластикові столи і стільці
Щільний пінопласт листами (НЕ бісерний!) 
Папір, маркери 
Приймає все це завгосп: Ярослав Ільницький - (093) 087-69-96 

4. Потрібні люди на прибирання території. 
Запитуйте коменданта або помічників коменданта наметового містечка.
 
5. Потрібні люди, готові взяти до себе на ночівлю приїжджих з інших міст. 
Запитуйте коменданта або помічників коменданта наметового містечка. 

Зараз вирішується питання з окремим координатором з цього напрямку.
 Поки можна реєструватися в Будинку профспілок.Загублені речі, знайдені на території Майдану - паспорти, пропуску, квиток 
Всі речі знаходяться у коменданта наметового містечка. 
Критичні. 
На Майдан постійно потрібні люди. На сам Майдан. На охорону. На прибирання. На роздачу їжі. На інші волонтерські завдання (там їх вистачає, повірте, особливо в штабі). 
БУДЬ ЛАСКА, МАКСИМАЛЬНО ШИРОКИЙ перепост!
21

Коментарі

13.12.13, 19:41



    анонім

    23.12.13, 19:53

    Зараз багато залежить від загальної віри у кінцевий результат. Тому ніякого розчарування, щоденно виходити на пікети і бути готовим будь-якої миті вийти із засобами самозахисту, як тільки почнеться силова фаза.

      33.12.13, 20:58Відповідь на 2 від анонім

      Зараз багато залежить від загальної віри у кінцевий результат. Тому ніякого розчарування, щоденно виходити на пікети і бути готовим будь-якої миті вийти із засобами самозахисту, як тільки почнеться силова фаза.Ненавиджу слово "розчарування".

        43.12.13, 23:09