хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Викрито провокацію.

  • 02.12.13, 22:20

Викрито провокацію: силовики самі звозили «тітушок» на Банкову (відео)

02 грудня 2013 03:12


Кадри підготовки «штурму Адміністрації Президента» були відзняті близько 12.00 у неділю, 1 грудня і потрапили в Інтернет, пише Mukachevo.net

Автор відео пише:"Найголовніша подія дня сьогодні, 1 грудня, першого дня революції, це спланована владою провокація по штурму Адміністрації президента. В цій провокації, яку здійснювали тітушки і Беркут, постраждали десятки людей, і тому всі повинні знати винуватців чергової трагедії -- це влада. Надаємо відео і фото, на яких видно, як о 12.00 першого грудня, міліція пропустила два автобуси з тітушками, а Беркут супроводив їх у внутрішній двір адміністраціі президента. Очевидно, що все це робиться для того щоб ввести в оману світову громадськість і народ України, та виправдати введення надзвичайного стану, який їм необхідний для збереження злочинного режиму. Не дамо нікого обманути. Влада має відповідати за свої злочини.


Сьогодні близько 12.00 дня було зазнято відео на якому чітко видно, що беркут та міліція завозить у подвірря (А)дміністрації (П)резидента два автобуси з "тітушками", а після кількох годин відбулись зумнозвісні події з трактором і "штурмом АП". Звідси чітко випливає, що автором та реалізатором плану "надзвичайного стану" є представники АП і найімовірніше Янук".



На відео чітко видно, що Беркут та міліція завозять у подвір’я Адміністрації Президента два автобуси з «тітушками», а після кількох годин відбулись сумнозвісні події з трактором і «штурмом» та побиттям журналістів. винуватці провокацій на Банковій 01 11 2013р 12 00 дня.

А ось вже їх дії:




18

Коментарі

Гість: R0mmel

12.12.13, 22:26

тв-шоу "Битва олігархів", так як я і казав пару днів тому

    22.12.13, 22:27

    я фігею з цієї влади. хіба нормальний уряд таке робить? враження ніби ми не владу скидаємо, а боремося з биками сусіднього району. тху

      Гість: NeManul

      32.12.13, 22:29Відповідь на 2 від Пробіотик

      я фігею з цієї влади. хіба нормальний уряд таке робить? враження ніби ми не владу скидаємо, а боремося з биками сусіднього району. тхуВоно таке і є. Вчора наші інакше як биківнею то все не називали

        42.12.13, 22:33Відповідь на 3 від Гість: NeManul

        я фігею з цієї влади. хіба нормальний уряд таке робить? враження ніби ми не владу скидаємо, а боремося з биками сусіднього району. тхуВоно таке і є. Вчора наші інакше як биківнею то все не називали януковищ під костюмом сам в абібасі ходить. це вже так і поховають.

          52.12.13, 22:37Відповідь на 2 від Пробіотик

          я фігею з цієї влади. хіба нормальний уряд таке робить? враження ніби ми не владу скидаємо, а боремося з биками сусіднього району. тхуМи боремось з биками, присланими Хамом з русифікованого Криму і сходу україни. Ті 4 тисячі головорізів, які перед штурмом Євромайдану збирались в Маріїнському парку, розпреділились серед натовпу мітингуючих і витворяють ЗАКАЗНИЙ БЄСПРЄДЄЛ.
          К рім того, проскочила інфа про те, що Пуцька прислав 4 літаки СВОГО спецназу. А його звиздоболи розповсюджують в своїхї членососних ЗМІ про те, що в Києві "не революція, а рАзбоІ"!!! маГкоФ взагалі так розвонявся, що доки ведучий ТРК Україна не відімкнув звук, зупинити його НІХТО НЕ ЗМІГ. Оперують ці покидьки такими словами, котрих ми 22 роки не чули. Не приведи, Господи, це чути постійно, як в совкові часи.

            62.12.13, 22:48Відповідь на 4 від Пробіотик

            я фігею з цієї влади. хіба нормальний уряд таке робить? враження ніби ми не владу скидаємо, а боремося з биками сусіднього району. тхуВоно таке і є. Вчора наші інакше як биківнею то все не називали януковищ під костюмом сам в абібасі ходить. це вже так і поховають.Надто багато честі! Воно їздить по Китаях, мацкалярнях і північних кореях для того щоб почерпнути досвід як видресирувати рабів плакати у випадку смерті вождя баранів, а ми маємо виховувати з населення народ, який влаштує уголовнику-рецидивісту справедливий суд!

              72.12.13, 22:50Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

              тв-шоу "Битва олігархів", так як я і казав пару днів томуРозкажіть нам краще з перших вуст про Київ.
              Дякую.

                82.12.13, 22:53Відповідь на 3 від Гість: NeManul

                я фігею з цієї влади. хіба нормальний уряд таке робить? враження ніби ми не владу скидаємо, а боремося з биками сусіднього району. тхуВоно таке і є. Вчора наші інакше як биківнею то все не називалиХлопці, ну я ж писала ще влітку, коли весь Донецьк був обвішаний оголошеннями про набір в (практично БЕСПЛАТНІ) школи бойових видів спорту для подальшого працевлаштування. Це і є те "працевлаштування" - відпрацьовування потрачених для школоти коштів.

                  92.12.13, 22:54Відповідь на 4 від Пробіотик

                  я фігею з цієї влади. хіба нормальний уряд таке робить? враження ніби ми не владу скидаємо, а боремося з биками сусіднього району. тхуВоно таке і є. Вчора наші інакше як биківнею то все не називали януковищ під костюмом сам в абібасі ходить. це вже так і поховають.То не костюм - того друга шкіра!

                    Гість: NeManul

                    102.12.13, 22:55Відповідь на 8 від Alter ego*

                    я фігею з цієї влади. хіба нормальний уряд таке робить? враження ніби ми не владу скидаємо, а боремося з биками сусіднього району. тхуВоно таке і є. Вчора наші інакше як биківнею то все не називалиХлопці, ну я ж писала ще влітку, коли весь Донецьк був обвішаний оголошеннями про набір в (практично БЕСПЛАТНІ) школи бойових видів спорту для подальшого працевлаштування. Це і є те "працевлаштування" - відпрацьовування потрачених для школоти коштів.Нормально так. А мені кинулись ввічі реклами повіями до Москви, з проживанням, харчуванням і т.п.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна