хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Мало в Україні своїх злочинців?

  • 22.11.13, 18:48
В Донецьку рецидивіст із Росії ЗГВАЛТУВАВ ДЕСЯТИРІЧНОГО ХЛОПЧИКА.

Жахливий злочин стався 25 вересня цього року у Донецьку. Безробітний рецидивіст зґвалтував 10-річного хлопчика. Це сталося вчора на околиці обласного центру. Ґвалтівника вже затримали. Ним виявився 28-річний громадянин Росії. 

Дідусь 10-річного Романа розповідає: напередодні онук повернувся додому весь брудний, і в сльозах. По дорозі від школи його наздогнав незнайомий чоловік на скутері і зупинив.

Дідусь постраждалого хлопчика:

- С пистолетом догнал его, с пистолетом посадил на скутер, потом завез до брата, там еще выпил, потом поехал мимо нас, вот так в посадку…

Дитину чоловік зґвалтував у посадці неподалік залізничної станції. Пригрозивши розправою, відпустив. Але Рома не витримав болю від травм і про все розповів.

Максим Вакуленко, лікар-ординатор хірургічного відділення Донецької обласної дитячої лікарні:

- По оценке состояния больного, имеет место естественно травмы перинальной области, области ануса. Данные дети в обязательном порядке нуждаются в психореабилитации.

Міліціонери у той же день затримали педофіла. Хлопчик упізнав його по фотографії. Ґвалтівником виявився безробітний громадянин Росії. Раніше він уже був судимий.

Сергій Прилуцький, прокурор Будьонівського району Донецька:

- Даний факт занесено до єдиного реєстру за статтею 153 частина 3 - це задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Санкція статті передбачає 15 років позбавлення волі. 

Ромчику доведеться провести кілька тижнів у лікарні. Медики не виключають, що знадобиться операція. Кажуть, рани загояться. А от чи зможуть психотерапевти вилікувати моральну травму, невідомо.

Ірина Ісаченко, Олег Подоприхін, Новини, ТК "Інтер", Донецьк

4

Коментарі

Гість: KREILIS

122.11.13, 20:31

    222.11.13, 20:52Відповідь на 1 від Гість: KREILIS

    Ось таке надибала. Вражена до глибини душі. Мабуть саме тому і після вбивства Маріупольських рибалок російськими прикордонниками в НЕЙТРАЛЬНИХ ВОДАХ, і після висадки "нєдружєствєннимі" російськими прикордонниками дончанки в московському потязі, житєлі ДонбаССа обирають мутний тайожний союз?

      323.11.13, 05:28Відповідь на 2 від Alter ego*

      Сорочка до тіла ближче, ніж кожух !

        423.11.13, 08:41

          523.11.13, 11:58

          Мда

            Гість: n@@@@

            624.11.13, 10:19

            тварь...