хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Це потрібно і мертвим, і живим, і ненародженим.

  • 20.11.13, 01:54
“Ця демонстрація потрібна і Україні, і Європі”, - Луценко про мітинг 24 листопада18.11.2013 13:22 

 

1. Чому мітинг? 


Бо в європейських країнах люди виходять на вулиці, якщо політики не приймають потрібні їм рішення. Ми не маємо права мовчки дозволити Межигірській мафії вкрасти наше майбутнє. Мовчанка заохочує диктатуру. Ця демонстрація потрібна і Україні, і Європі. Але в першу чергу - кожному, хто відчуває себе вільною людиною. 


2. Чому 24 листопада? 


Бо саме тоді, після завершення засідань ВР, стане остаточно ясно, чи справився український політикум з умовами для євроінтеграції. 


3. Що робиться для підготовки? 


Режим буде максимально обмежувати приїзд на акцію людей з інших областей. Тому дуже багато залежить від активності жителів столиці. Ініціатива « Третя українська республіка» роздає в Києві 500 тисяч запрошень на акцію, поширює 300 тисяч газет, запрошує відомих українських громадських діячів та музикантів висловитися на підтримку акції. Не менше роблять і лідери парламентської опозиції. 


4. Як почнеться акція? 


Ми збираємося в 12-00 біля пам'ятника Т. Шевченку і йдемо з національними та європейськими прапорами по Хрещатику до Європейської площі. 


5. Що там відбудеться? 


Залежить від тебе і інших активних громадян. Буде нас більше 100 тисяч - будемо діяти по плану «А». Буде менше - прийдеться озвучити план «Б».

 

Юрій ЛУЦЕНК
О

3

Коментарі

Гість: SСHUTZE

120.11.13, 19:48

Я все життя за Європу!!!Якщо хтось прийде на мітинг з прапором "якоїсь "партії,крім національного та європейського,втопити і його і прапор в Дніпрі.

    220.11.13, 20:00Відповідь на 1 від Гість: SСHUTZE

    Я все життя за Європу!!!Якщо хтось прийде на мітинг з прапором "якоїсь "партії,крім національного та європейського,втопити і його і прапор в Дніпрі.Є навіть тут такі...

      Гість: SСHUTZE

      320.11.13, 20:45Відповідь на 2 від Alter ego*

      Я все життя за Європу!!!Якщо хтось прийде на мітинг з прапором "якоїсь "партії,крім національного та європейського,втопити і його і прапор в Дніпрі.Є навіть тут такі...я не зрозумів

        420.11.13, 20:53Відповідь на 3 від Гість: SСHUTZE

        Я все життя за Європу!!!Якщо хтось прийде на мітинг з прапором "якоїсь "партії,крім національного та європейського,втопити і його і прапор в Дніпрі.Є навіть тут такі...я не зрозумівЮзери, що напрошуються до наших друзів у друзі.
        Чи то агітацією й пропагандою тут займаються, чи справді хочуть туди, куди нас гонять?..