Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Якщо.

  • 07.11.13, 04:41
Наталя Соколенкожурналістка, учасниця руху "Стоп Цензурі"
Чого отець Зосима навчав свого ''духовного учня'' Януковича? На Громадському радіо спецвипуск програми ''ЯКЩО'' з Донецька05 листопада 2013, 16:13
Шановні читачі Української правди і слухачі Громадського радіо!


Хочете знати, як земляки Януковича реагують на різку зміну його зовнішньої політики?

Чи не їде дах у дончан від різкого розвороту від проросійської передвиборчої риторики Януковича до Европейського Союзу аж до наміру підписати Угоду про Асоціацію між Україною та ЕС?

Чи вийде европеїзувати проросійський Донбас? За яких умов це можливо?

Хто зараз на Донбасі найенергійніше агітує за майтбутнє з ЕС і кпинить з відсталости Митного Союзу?

Чи згадають зараз донецькі регіонали про ідею федералізації України?

На ці питання Громадського радіо у Донецьку відповідали:

Доктор історичних наук, професор кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Донецького національногот університету (ДонНУ), керівник інформаційного центру ЕС у ДонНУ. Ігор Тодоров завжди був інтелектуальним опертям прозахідних політичних сил і політиків, зокрема, президента Ющенка. І от тепер спостерігає, як Янукович, а не Ющенко веде (?) Україну на Захід.

Сергій Бунтовський, кандидат економічних наук, голова громадської організації "Донбаська Русь", активіст партії "Русский блок". Сергій належить до політсили, що активно підтримувала Януковича,виводила його прихильників на мітинги навіть тоді, коли Віктор Федорович був "в опалі". Та колишні політичні спільники забули минулу дружбу: на останньому мітингу, на який регіонали вийшли під европейськими прапорами – в піку мітингу "Русского блока", колишні побратими розбили Сергію Бунтовському фотоапарат.

Ігор Тодоров та Сергій Бунтовський – знавці донецьких душ

Мене найбільше вразила ця частина розмови: спогади Сергія Бунтовського про взаємини отця Зосими із Віктором Януковичем:

Фото Комсомольської правди: отець Зосима "закладає зерна єдиної православної цивілізації" у Януковича?

"Отец Зосима при жизни считался старцем, прозорливым, он был духовным отцом целого ряда донецких политков, экономистов, его виляние было очень большим в духовной жизни, одним из его духовных учеников, духовных детей был Янукович в то время еще губернатор Донецкой области. Отец Зосима был человек который стоял непоколебимо на позициях общерусского единства православной цивилизации, православной церкви. Мы надеялись, что отец Зосима успел заложить эти зерна в Януковича, что Янукович будет продожать эту традцию в политике и культуре...", – бідкався Сергій Бунтовський. Я ледве пережила під час запису ці щирі переживання про "духовність" нашого президента (важко було приховати власні емоції).

Важко стримати емоції, коли слухаєш розповідь про "духовні" історії президента Януковича

Окрім цих емоційних фрагментів:), гості студії, як на мене, дають чітку, аргументовану відповідь на питання Громадського радіо:"Чи можливо европеїзувати Донбас?".
0

Коментарі