Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

"Спасібо житялям Донбаса..."

  • 06.11.13, 17:22


6

Коментарі

16.11.13, 21:14

Данбас паражняк не гоніт

    26.11.13, 22:26

    бидло зі зброєю. хтось каже про легалайз.

      36.11.13, 22:30Відповідь на 2 від Пробіотик

      бидло зі зброєю. хтось каже про легалайз.Такому контингенту ніякий легалайз не потрібен.

        46.11.13, 22:32Відповідь на 1 від Lюмен

        Данбас паражняк не гонітНє гоніт, а пєрєганяєт.

          56.11.13, 22:35Відповідь на 3 від Alter ego*

          бидло зі зброєю. хтось каже про легалайз.Такому контингенту ніякий легалайз не потрібен.а скільки придбає якщо можна носити? а там по п'яні чого не пальнути в смішний тролейбус я знав молодь яка жбурляла камінням в електрички...закінчилося інвалідністю дитини. а там у папи можна взяти погратись, а нема...і взяли би. я серед таких ріс. яка нам на хрін зброя? я сам за себе не відповідаю в гніві, якщо чесно

            66.11.13, 22:41Відповідь на 5 від Пробіотик

            бидло зі зброєю. хтось каже про легалайз.Такому контингенту ніякий легалайз не потрібен.а скільки придбає якщо можна носити? а там по п'яні чого не пальнути в смішний тролейбус я знав молодь яка жбурляла камінням в електрички...закінчилося інвалідністю дитини. а там у папи можна взяти погратись, а нема...і взяли би. я серед таких ріс. яка нам на хрін зброя? я сам за себе не відповідаю в гніві, якщо чесноПечалька. Кожен судить по собі.

              76.11.13, 22:42Відповідь на 6 від Alter ego*

              бидло зі зброєю. хтось каже про легалайз.Такому контингенту ніякий легалайз не потрібен.а скільки придбає якщо можна носити? а там по п'яні чого не пальнути в смішний тролейбус я знав молодь яка жбурляла камінням в електрички...закінчилося інвалідністю дитини. а там у папи можна взяти погратись, а нема...і взяли би. я серед таких ріс. яка нам на хрін зброя? я сам за себе не відповідаю в гніві, якщо чесноПечалька. Кожен судить по собі.таких як я цілий район.

                86.11.13, 23:34Відповідь на 2 від Пробіотик

                А хіба у цього бидла легальний ствол? Я наприклад ЗА легалізацію, бо з свого ОСОБИСТОГО ствола ніхто вбивати нікого не буде, бо він офіційно зареєстрований.
                А бандота й так знаходить зброю (незалежно від заборон-дозволів).

                  97.11.13, 00:39Відповідь на 8 від Lюмен

                  А хіба у цього бидла легальний ствол? Я наприклад ЗА легалізацію, бо з свого ОСОБИСТОГО ствола ніхто вбивати нікого не буде, бо він офіційно зареєстрований.
                  А бандота й так знаходить зброю (незалежно від заборон-дозволів).
                  якщо ти в мене спитаєш, чи потрібна мені зброя - я скажу так, а чи хочу я щоб вона була у іншого - ні в цьому і парадокс. ти мабуть думаєш, що оті полудурки - це бандити? а оті чокнуті, що вбивають людей по школах і тп. - теж мафія? це ті, хто може взяти будь-яку зброю, а якщо її стане в країні купа, в кожного окрім зареєстрованого буде ще і трофейне. давайте почнемо з холодної зброї. я за мечі та сокири, а там подивимося

                    107.11.13, 00:46Відповідь на 9 від Пробіотик

                    Капєц! Будуть всі інвалідами, як після Другої світової війни в сирисири. Знову на баржах до середини Дніпра будуть вивозити?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна