хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Щурі гризуться.

  • 02.09.13, 21:57
кліщ московський отруйний

02.09.13 16:36 "Регионалы" хотят лишить мандата своего коллегу Маркова по схеме Балоги-Домбровского?. ДОКУМЕНТ Главное следственное управление МВД подтвердило факты фальсификации результатов выборов в Верховную Раду в Одессе на 133-м одномандатном избирательном округе, на котором был объявлен победителем лидер партии «Родина» Игорь Марков, который затем присоединился к Партии регионов.Об этом сообщает в своем блоге бывший народный депутат, глава Партии защитников Отечества Юрий Кармазин*, передает Цензор.НЕТ.

По словам Кармазина, эксперты установили факты фальсификации 6038 бюллетеней, отданных якобы за Игоря Маркова*.

«Эксперты сказали свое слово, они обнаружили 6038 бюллетеней с отметкой за Маркова, в которых внесены изменения. Но при этом эти голоса забирали у таких кандидатов как Гончаренко, Архипова, Черного и других. Фальсификация происходила на 52 участках одновременно», - резюмирует Юрий Кармазин.

марков
По его данным, всего было сфальсифицировано около 30% голосов, отданных за Маркова.


Читайте также: В одесском горсовете изъяли документы по выборам-2012: "Шанс лишиться мандата по решению суда вполне реален"

Напомним, на парламентских выборах 2012 года в 133-м избирательном округе (Киевский район Одессы) победу одержал лидер партии «Родина» Игорь Марков, набрав 26,6% (22349 голосов), а Алексей Гончаренко набрал 20,46% (17189 голосов).

Спустя полгода после выборов, 9 июля, Алексей Гончаренко заявил, что подает в суд с целью обжаловать результаты выборов.

Читайте также: Скандал между "регионалами" в Одессе: Кивалов и Марков обвиняют друг друга в краже земли

Напомним, что Юрий Кармазин был автором скандального иска в Высший административный суд о лишении мандатов народных депутатов Домбровского и Балоги.

В то же время, у главы "Родины" Игоря Маркова не так давно был конфликт с другим известным одесским "регионалом" Сергеем Киваловым. Игорь Марков и его брат - депутат Одесского горсовета Олег Марков обвинили С.Кивалова в том, что под видом строительства церковно-приходской школы тот хочет получить 10 га на территории межрейсовой базы моряков в центре курортной Одессы и построить там коттеджи.
Источник: http://censor.net.ua/p252074
8

Коментарі

13.09.13, 01:18

А в цілому ПРо фальшування вони не хочуть нічого сказати?

    23.09.13, 01:24Відповідь на 1 від Ternopol

    А в цілому ПРо фальшування вони не хочуть нічого сказати?Фальшування в ПР - це "ПРАВІЛЬНОЄ ГОЛОСОВАНШЄ".

      33.09.13, 09:49Відповідь на 1 від Ternopol

      А як це зрозуміти "в цілому"? В цілому вибори пройшли без порушеннь (виняток - окремі округи, де по мажоритарке змагалися декілька потужних кандидатів й вони не дуже чесно собі підіграли).

        43.09.13, 11:41Відповідь на 2 від Alter ego*

        А в цілому ПРо фальшування вони не хочуть нічого сказати?Фальшування в ПР - це "ПРАВІЛЬНОЄ ГОЛОСОВАНШЄ".Угу! І за ПРавільного кандидата

          анонім

          53.09.13, 12:25

          Цікаво буде подивитися, що Янучара вирішив зачистити відвертих прокремлівських..

            63.09.13, 12:31Відповідь на 3 від Lюмен

            Я не знаю, що Ви маєте на увазі "нечесно підіграли"? Правильно - "чесно" кидали бюлетені з "чесно" відміченими кандидатами та ПаРтією. До , так нас цього року, під час парламентських виборів приїжджала родичка з Харкова, так вона розповіла, що було дано ВКАЗІВКИ за кого голосувати, а не то...Чому після недолугого керування і після космічних ПОКРАЩЕНЬ - районали знову найчисленніша партія в парламенті? Чарівний адмінресурс і влада Хіба ви цього не знаєте - це ні для кого вже не таємниця Ось так в цілому....

              73.09.13, 13:05Відповідь на 6 від Ternopol

              Ну й що, що давали команди-наказували... Усе одно ніхто не дізнається, за кого ти голосуєш Люди життя віддавали за країну, а зараз не можуть ТАЄМНО обрати нормальних кандидатів...
              Я був на Вставай у Харькові, так мені трохи місто показував чоловік, БЮТівець, був на виборах до ВР спостерігачем... Каже, дивилися, спостерігали, жодного вкида не дали зробити, жодного бюлетеня перекинути. Й підсумок: ПР 65% набрали....Без вкида, живих голосів....

                83.09.13, 13:14Відповідь на 7 від Lюмен

                Звісно - ніхто не взнає за кого голосуєш...Тобто Ви не вірите у магічну силу адмінресурсу, громадяни Сходу просто шаленіють від провладної більшості і 65% задоволені? Все чесно?

                  93.09.13, 15:12Відповідь на 4 від Ternopol

                  А в цілому ПРо фальшування вони не хочуть нічого сказати?Фальшування в ПР - це "ПРАВІЛЬНОЄ ГОЛОСОВАНШЄ".Угу! І за ПРавільного кандидатаОсь бачиш, ти все знаєш. Вже й до вас "пакращєння" дійшло?

                    103.09.13, 15:13Відповідь на 5 від анонім

                    Цікаво буде подивитися, що Янучара вирішив зачистити відвертих прокремлівських..Щось голову СБУ, який на вихідні чартерним урядовим літаком в Москву літає не звільняє?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна