хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Чим стурбовані північно-східні "братья"?

  • 22.08.13, 03:08
22 августа 2013, 01:14 (мск) |  Comments.ua Почти половина украинцев готовы защищать страну с оружием в руках Подавляющее большинство населения Украины считают себя патриотами и готовы с оружием в руках защищать территориальную целостность своей страны.

Об этом свидетельствуют данные августовского исследования социологической группы «Рейтинг», пишет «Вечерний Харьков».

Большими патриотами считают себя самые старшие и самые молодые респонденты. В то же время наблюдается тенденция: чем старше респонденты, тем меньше они поддерживают независимость Украины.

В целом 61% опрошенных поддержали бы провозглашение независимости Украины, если бы выбирать пришлось сегодня. Вместе с тем, 28% не поддержали бы, еще 13% – не определились.

Если на западе Украины независимость поддержали бы почти 90%, на севере и в центре – почти 70%, то на востоке и юге – меньше половины, а на Донбассе – только треть.

Согласно опросу, мужчины в большей степени поддерживают независимость, чем женщины, а материально обеспеченные – больше, чем социально незащищенные.

Согласно результатам опроса, около половины жителей Украины в случае угрозы территориальной целостности Украины готовы бороться за интересы страны с оружием в руках.

Согласно результатам опроса, 46% респондентов готовы в случае возникновения соответствующей угрозы отстаивать территориальную целостность Украины с оружием. За последние три года это самый высокий показатель: в 2010 году таких было 43%, в 2012 – только треть. Вместе с тем, 43% опрошенных не готовы отстаивать территориальную целостность Украины с оружием в руках, 11% — не определились.

На Донбассе количество опрошенных, готовых отстаивать территориальную целостность страны с оружием в руках, в 1,5 раза выше, чем количество людей, которые поддержали бы независимость.

Почти 60% мужчин и каждая третья женщина готовы защищать свою страну с оружием в руках. Чем моложе респонденты, тем выше их готовность к отстаиванию страны, которую они декларируют.
17

Коментарі

122.08.13, 08:55

нехай хочь так, сціки ще мусору у державі

    анонім

    222.08.13, 09:19

    Аллочко, доброго дня !!!
    Так, патріотизм - цілком нормальне явище... От тенденційність у заголовку насторожує... Та ж ніхто нас не збирається загарбувати !!! Якщо окремі політики щось про те висловлюються - це ж лише маячня, на яку не слід звертати увагу... Хворого на психопатологію не заставиш думати інакше... З цим треба миритися... Зокрема маю на увазі того, в кого "...мать - украинка, а отец - ...юрист..." Це - його внутрішній світ, нехай спотворений, але його особистий... Не треба його проектувати на інших...

      322.08.13, 11:35Відповідь на 2 від анонім

      А як вам погрози Кремля, так званим, "Грузинським варіантом" примушення до митного союзу і недопущення України в ЄС? Це ТРАДИЦІЙНІ методи московських політиків, бо все це було в країнах Прибалтикі, ще раніш в Празі, Відні і багатьох інших містах та країнах, як на пост-радянському просторі, так в демократичних державах східної Європи.Перегляньте хоча б прекрасний художньо-хронікальний фільм "Невыносимая лёгкость бытия".І читайте новини, як дуріє Кремль від того, що Україна прагне бути самостійною державою, а не колонією оновленої Російської імперії на чолі з олігархом-кадебістом.

        422.08.13, 11:39Відповідь на 2 від анонім

        Якщо Ви, Володя, про Жиріновського, то це "рупор Кремля".Хіба б йому дозволили плести погрози українцям і Україні, якби це не було вигідно Путіну? Вже давно б згнив у в'язниці чи на цвинтарі.

          анонім

          522.08.13, 11:54Відповідь на 4 від Alter ego*

          Якщо Ви, Володя, про Жиріновського, то це "рупор Кремля".Хіба б йому дозволили плести погрози українцям і Україні, якби це не було вигідно Путіну? Вже давно б згнив у в'язниці чи на цвинтарі.Аллочко, так, я про нього... Йому би не дозволили проти СВОЇХ плести інтриги, що ж до інших держав, - кого там це буде хвилювати?!.
          Що ж до фільму, - дуже вдячний !!! Обов"язково після обіду перегляну !!!

            622.08.13, 12:19Відповідь на 5 від анонім

            Фільм просто потрясний. Особиста психологічна драма головних героїв фільму на фоні історичних подій в Празі 1968 року. Нажаль, це актуально й досі.

              анонім

              722.08.13, 12:37Відповідь на 6 від Alter ego*

              Фільм просто потрясний. Особиста психологічна драма головних героїв фільму на фоні історичних подій в Празі 1968 року. Нажаль, це актуально й досі.Аллочко, ЩИРО ВДЯЧНИЙ !!! Обов"язково перегляну !!!
              А відносно ВВЖ, в нього ті ж самі думки звучали, коли він ще був НІХТО і НІЩО... Маю на увазі ще минуле століття... 90-і роки... Це - ПАТОЛОГІЯ... Це - його внутрішній світ... Але ж не значить, що таких треба відстрілювати... Хай живуть у своєму світі... Надуманому хворою уявою...

                анонім

                822.08.13, 12:51Відповідь на 3 від Alter ego*

                А як вам погрози Кремля, так званим, "Грузинським варіантом" примушення до митного союзу і недопущення України в ЄС? Це ТРАДИЦІЙНІ методи московських політиків, бо все це було в країнах Прибалтикі, ще раніш в Празі, Відні і багатьох інших містах та країнах, як на пост-радянському просторі, так в демократичних державах східної Європи.Перегляньте хоча б прекрасний художньо-хронікальний фільм "Невыносимая лёгкость бытия".І читайте новини, як дуріє Кремль від того, що Україна прагне бути самостійною державою, а не колонією оновленої Російської імперії на чолі з олігархом-кадебістом.Аллочко, Дорогенька, хочеться лише спитати, а ЄС ми потрібні?.. Якщо так, В ЯКОСТІ КОГО?!!

                  922.08.13, 12:57Відповідь на 8 від анонім

                  Про це ми знаємо ЛИШ з російської пропаганди. Нас лишили ядерного статусу з ГАРАНТІЄЮ невторгнення в наш СУВЕРЕНІТЕТ і НЕЗАЛЕЖНІСТЬ нашої держави, весь час втягуючи в якісь союзи. В "тюрмі народів" з ГУЛАГОМ ми вже жили, хочеться пожити як європейці, особливо тепер, коли РФ керує екс-кадебіст і вся його рать з масонськими членами.

                    1022.08.13, 12:59

                    Бути готовим - це одне, а виходити - зовсім інше...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна