хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Проти кого гратиме на виборах "сірий кардинал"?

  • 16.08.13, 19:27
Проти кого гратиме на виборах Медведчук? (Огляд преси)

15.08.2013

Київ – «Митниця РФ зупинила увесь український експорт» – у статті під таким заголовком газета «День» інформує, що внаслідок цього втрати України можуть сягнути 2-2,5 мільярдів доларів США. Експерт видання наголошує, що це торговельна війна в повному масштабі. Подібне відбувалося упродовж майже усіх 20 років українсько-російських відносин. Це – спроба тиску на Київ, на українську адміністрацію, щоб змінити інтеграційний вектор України – із західного на східний. Це все неправильно, наголошує експерт, тому що двосторонні відносини будуються не як відносини двох народів і країн, а частіше – як взаємини між двома елітами.
 
У президентській кампанії Віктор Янукович обрав головну стратегію – підписання Угоди про асоціацію з ЄС на саміті в листопаді. Тоді зможе сказати, що відкрив шлях до європейської інтеграції. Це стане найбільшим козирем для його перемоги 2015-го, стверджує експерт тижневика «Країна». Відтак є ймовірність, що Кремль виставить свого кандидата. На сьогодні таким кандидатом є Віктор Медведчук – лідер громадського руху «Український вибір», що стане партією до кінця року. Експерт вважає, що нині історична місія Медведчука може полягати в тому, щоб Януковича не обрали знову президентом.
 
Останнім часом з'явилися публікації, в яких стверджується, що в Кримінальному кодексі України відсутня норма про покарання за втечу з-під домашнього арешту, і тому взятий під домашній арешт може собі дозволити його ігнорувати. Це – провокативні судження, стверджує дописувач газети «Голос України». Адже не можна безкарно не виконувати судові рішення. Згідно з Кримінальним кодексом умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили – карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років. Про це наголошується в матеріалі «Домашній арешт: втеча і покарання».
 
Тільки з початку цього року Євросуд виніс понад 200 рішень щодо України. Причому всі розгляди країна програла. Виливаються такі поразки бюджету в кругленьку суму. Як інформує газета «Сегодня», тільки минулого року влада виплатила українцям 39 мільйонів гривень компенсацій. А в цьому ще належить викласти понад 360 мільйонів гривень, здебільшого через скарги на несвоєчасне виконання рішень українськими судами та незаконні арешти. Щоправда, як уточнює видання, в бюджеті на це передбачено лише 88 мільйонів гривен. Заголовок публікації – «Помилки судів коштують бюджету мільйони».

Ірина Біла
14

Коментарі

116.08.13, 20:05

о так, Медведчук(-ов) наш рятівнік

    216.08.13, 20:14Відповідь на 1 від Пробіотик

    о так, Медведчук(-ов) наш рятівнікЯ його інше називаю (впевнена, що всі гебешні прізвища - це псевдо) МЭДВЭДчук. Вже можна готувати написи в бюлетнях"Прывэд мэдвэд!"

      316.08.13, 20:17Відповідь на 2 від Alter ego*

      о так, Медведчук(-ов) наш рятівнікЯ його інше називаю (впевнена, що всі гебешні прізвища - це псевдо) МЭДВЭДчук. Вже можна готувати написи в бюлетнях"Прывэд мэдвэд!"та яка різниця як називати мурло?

        416.08.13, 20:26Відповідь на 3 від Пробіотик

        о так, Медведчук(-ов) наш рятівнікЯ його інше називаю (впевнена, що всі гебешні прізвища - це псевдо) МЭДВЭДчук. Вже можна готувати написи в бюлетнях"Прывэд мэдвэд!"та яка різниця як називати мурло?Бо та жи2 якими тільки прізвищами не прикривається, а звідусіль роги і копита виглядають!

          516.08.13, 20:34

          МЕдвечука вже прокатували

            616.08.13, 20:39Відповідь на 5 від М_Ірина

            МЕдвечука вже прокатували"Вумнік Пу" такий "мудрець", що йому одних грабель МАЛОВАТО БУДЄТ.

              716.08.13, 21:05

              Потворний тіп.

                816.08.13, 21:08

                який з медведгека кардинал - мені здається шо він вже давно бита шістка.

                  916.08.13, 21:21Відповідь на 8 від Поговорим

                  який з медведгека кардинал - мені здається шо він вже давно бита шістка.А сімейство таких же карликів з цим не бажає миритись. Впевнена, що саме тому напередодні Дня Незалежності (декларативної) ІнтЄр буде демонструвати хвільм КОНЧАловСЬКОГО про КучмО. Головоріз знову хірой нашего врємєні?

                    1016.08.13, 21:23Відповідь на 7 від vov4ik126

                    Потворний тіп.Так. Але він вважає, що морду ліца пластикою поправив, іміджмєйкєрів послухав і знову:"Наша песТня хороша - начінай сначала".Кремль заїзджені платівки любить діставати з пильної старої шафи.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна