хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Руйнувати - не будувати.

  • 15.08.12, 09:51
Андріївському узвозу загрожує руйнування через неконтрольоване будівництво
14.08.12.                                                                                                 Розмір тексту:   
 
Експерти у сфері будівництва повідомляють про загрозу зсувів на столичному Андріївському узвозі.

Старший науковий співробітник Інституту геологічних наук НАН України Вадим Рибін зазначає, що будівництво паркінгів та будинків на фундаментах на палях на Андріївському узвозі - неприпустиме.

"Ця вулиця підтоплена, тобто там високий рівень ґрунтових вод: у верхній частині 3-5 м, а в нижній – 1-2 м. І вона зсувонебезпечна. Це становить небезпеку для всіх будинків – і для старих, і для нових, які хочуть спорудити. Моя думка – вкрай важливо, аби велику увагу було приділено інженерним комунікаціям. Вода є найсильнішим і найактивнішим учасником зсувних процесів, які знищують і пам'ятники, і просто добротні старібудівлі", - пояснив він.

Рибін також зазначив, що є необхідність обмежити автомобільний рух вулицею.

"Вона має бути здебільшого пішохідною", - наголосив фахівець.

До слова, раніше чиновники розповіли, чому зсунувся ґрунт біля Андріївської церкви.

Джерело: 
УНІАН
17

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

115.08.12, 10:09

Ала! Киянам - пофіг, чого ти хвилюєшся??? Якщо їм байдужа домівка, в якій вони живуть, то тут взагалі без коментів...

    215.08.12, 10:14

    Гречкоїди ппривели Космоса до влади, Тому і пишу завжди, шо тварини, життя яких і світогляд сповнені тільки набиванням ШЛУНКУ водночас виключають потребу думати . Шлунок випирає мозги і вони уже зникли або атрофовані, А РАЗ ТАК, ТО ТРЕБА ДАТИ ЦИМ ХОДЯЧИМ ЦВИНТАРЯМ БІФШТЕКСІВ СПОКІЙНО ВІДІЙТИ в світ інший. Мо* прийдешні будуть розумніші?! Що тут радити? Кияни самі собі нашкодили. Якщо не прийдуть наразі ІНШІ- Церква Андріїва зсунеться до Дніпра.

      315.08.12, 10:15

      Українці скоро прокинуться ще пару неділь і заклекоче Україна.

        415.08.12, 10:17Відповідь на 1 від Гість: Лютый Гриня

        Не усім киянам дуже пофіг. там поряд і житло є. Якщо посунеться Церква - піде зсув і вище: хатка кучми,МЗС, Володимирська... То не так усе просто. Спасати треба святі місця, а КОМУ ?

          515.08.12, 10:21Відповідь на 3 від stepan

          Степане , не знаю як у вас у Столиці, а у наших краях тількивечірні розмови на кухні. І недовіра до лідерів, які показали себе не з кращої сторони. Люд не бажає бутисірою масою, але і не бажає підігрувати брехунам .Але настрій на голосування плюсовий. І це радує .

            615.08.12, 10:31Відповідь на 5 від Буба1

            Степане , не знаю як у вас у Столиці, а у наших краях тількивечірні розмови на кухні. І недовіра до лідерів, які показали себе не з кращої сторони. Люд не бажає бутисірою масою, але і не бажає підігрувати брехунам .Але настрій на голосування плюсовий. І це радує .Друже людей давлять силовиками й баблом, а це значить що скоро майдан, в Києві він відчувається в кожній розмов, всі чекають іскри і напевно знову це будуть вибори. (я за ЮВТ тому що бореться й конкретно зачистить ПРастів, а там подивимось, головне щоб зараз ПРасти отримали своє)

              715.08.12, 11:48Відповідь на 1 від Гість: Лютый Гриня

              Ала! Киянам - пофіг, чого ти хвилюєшся??? Якщо їм байдужа домівка, в якій вони живуть, то тут взагалі без коментів...Так вони ж горланять:"пАнАєхалі тута всякіє даунєцкіє, спасу от вас нету!" А палець об палець не вдарять, щоб захистити Київ від донецького клану!

                815.08.12, 11:51Відповідь на 2 від Буба1

                Гречкоїди ппривели Космоса до влади, Тому і пишу завжди, шо тварини, життя яких і світогляд сповнені тільки набиванням ШЛУНКУ водночас виключають потребу думати . Шлунок випирає мозги і вони уже зникли або атрофовані, А РАЗ ТАК, ТО ТРЕБА ДАТИ ЦИМ ХОДЯЧИМ ЦВИНТАРЯМ БІФШТЕКСІВ СПОКІЙНО ВІДІЙТИ в світ інший. Мо* прийдешні будуть розумніші?! Що тут радити? Кияни самі собі нашкодили. Якщо не прийдуть наразі ІНШІ- Церква Андріїва зсунеться до Дніпра.Які там "прийдешні" покоління? Що може виростити і виховати собі подібне? Нація ДЕГРАДУЄ!

                  915.08.12, 11:52Відповідь на 3 від stepan

                  Українці скоро прокинуться ще пару неділь і заклекоче Україна.Два роки, як ХРОПЕ, а не "клекоче"!

                    1015.08.12, 11:56Відповідь на 5 від Буба1

                    Степане , не знаю як у вас у Столиці, а у наших краях тількивечірні розмови на кухні. І недовіра до лідерів, які показали себе не з кращої сторони. Люд не бажає бутисірою масою, але і не бажає підігрувати брехунам .Але настрій на голосування плюсовий. І це радує .Ригам плювати як народ проголосує. Адмінресурс буде задіяний на повну катушку! Страшний 2004-й буде здаватись квіточками. Всі дії будуть проходити по дорозі з виборчих до регіональних дільниць. Україні капут.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна