Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

ВАРТО згадувати іноді!

  • 15.10.11, 21:32

У мене єдине запитання! Про зраду національних інтересів Ющенко вперше сказав у 2009 на засіданні РНБО... І потім постійно  це повторював. Чому юля вирішила, що в суді Він змінить свої свідчення???

А РОСІЙСЬКІ ЗМІ дуже цікаво прокоментували І СУД І покази Ющенка: ПОСИЛАННЯ НА ЛЕНТА РУ

Якщо нас КРЕМЛЯДІ  намагаються переконувати, що щось для нас Є ДОБРО, а щось інше ЗЛО............................. То АВТОМАТИЧНО міняйте ЗЛО І ДОБРО місцями!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподіваюся, ми не КУПИМОСЯ НА СТАЛІНА ( КРЕМЛЯДЬ тимошенко) , щоб перемогти ГІТЛЄРА ( ЗЕКА януковича) ???

МИ поза їхньою ГРОЮ, МИ ВИБОРЮЄМО НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ ВІД ЇХ АНТИДЕРЖАВНИЦЬКИХ ПАЩ, БО МИ ПАТРІОТИ ( УПА ), БО ЦЕ НАША  ЄДИНА КРАЇНА!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!! 

24

Коментарі

Гість: москвостьоб

115.10.11, 22:18

    215.10.11, 23:04

    Чомусь мені хочуть втовкмачити,що вона єдина націоналістка,чомусь я не повинен вірити ,що в моїй абонентській книжці за газ з"явилась вдвічі більша цифра...

      анонім

      315.10.11, 23:06

      Ну, подружко, ти тут ще про ПРиБЮт щось вигадай! Хіба може ЮВТ когось зрадити чі збрехати? ВАНА ж Багінннння. То всі інші, навколо, одні зрадники та посіпаки ПРиматів. А ВАНА святая і непорочная. Ледь не написав, в екстазі що і недоторкана. Вчасно згадав, що дитину має.

        анонім

        415.10.11, 23:13Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

        Мене теж намагаються в цьому переконати. Але я жодного разу від неї самої цього не чув. Але памятаю, як ВАНА обіцяла знищити МАУП, саме за націоналістичні переонання Щокіна.

          515.10.11, 23:13Відповідь на 3 від анонім

          А там в сюжеті про ПР і БЮТ, доречі, згадується!!!
          Але кому вже це цікаво? Ну простилА СРСРівські мільярдні спадкові борги Росії, ну підписалА газові контракти, ну намагалась з ПР і БЮТ ом Конституцію поміняти, АНТИДЕРЖАВНИЙ переворот влаштувати........... Хіба ж святій мучениці можна дорікати такими дрібничками???

            615.10.11, 23:15Відповідь на 3 від анонім

            Ну, подружко, ти тут ще про ПРиБЮт щось вигадай! Хіба може ЮВТ когось зрадити чі збрехати? ВАНА ж Багінннння. То всі інші, навколо, одні зрадники та посіпаки ПРиматів. А ВАНА святая і непорочная. Ледь не написав, в екстазі що і недоторкана. Вчасно згадав, що дитину має.Ну,і що, що має.Невже нічого не чув про непорочне зачаття??? Або дитина не від неї.

              715.10.11, 23:21Відповідь на 4 від анонім

              Мене теж намагаються в цьому переконати. Але я жодного разу від неї самої цього не чув. Але памятаю, як ВАНА обіцяла знищити МАУП, саме за націоналістичні переонання Щокіна. Але ж,пишуть про це !!! І люди вірять у відверту маячню!!!

                анонім

                815.10.11, 23:22Відповідь на 6 від дТОЛЯізХорола

                Ага, чув. Збирається молодиця на дискотеку, намазалась, надмухалась, причесалась, дивиться у дзеркало. А збоку іконка висить. Ну от вона ізвертається до неї: Боже, ти допоміг Марії зачати без гріха, то допоможи мені согрішити без зачатія! Так і Багіння просить юдейського бога -- допоможи продати, зрадити, але святою, для недоумків-гоїв, залишитися

                  915.10.11, 23:25

                  Ющенко як президент винен однозначно, винен в тому що зеки опустили Україну, патріот такого не міг допустити. Я скажу відверто голосував б навіть за Симоненка КПУ (не говорячи про ЮВТ) хоч ненавиджу комуняк, чим навіки зеки заклеймили тричі не зеком Україну на віки. Бананові республіки зараз пристойніше виглядають завдяки ющу

                    1015.10.11, 23:25Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                    Мене теж намагаються в цьому переконати. Але я жодного разу від неї самої цього не чув. Але памятаю, як ВАНА обіцяла знищити МАУП, саме за націоналістичні переонання Щокіна. Але ж,пишуть про це !!! І люди вірять у відверту маячню!!!А ще в пресі гуділи, що вона пенсії затримує, а Ющенко ті гроші на власний рахунок в швейцарський банк перекидує. Донецький елохторат твердо у тому переконаний! Сам неодноразово чув.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      13
                      попередня
                      наступна