Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Місто здоров’я Трускавець святкує День курорту в День медичного

Місто здоров’я Трускавець святкує День курорту в День медичного працівника!Вітаємо рідне місто та медичний персонал!!!

відпочинок та лікування у Трускавці день містаДень курорту в Трускавці заведено святкувати в День медичного працівника, і це цілком закономірно, адже Трускавець – як добрий лікар – оздоровлює, зцілює та омолоджує!

Привітання до Дня Трускавця лунають звідусіль! У цей непростий час курорт відчуває підтримку та любов своїх гостей. Відеопривітання із найкращими побажаннями записують як відомі зірки, так і звичайні люди, які  палко закохані в наше місто!

Ми  приєднуємося до привітань і бажаємо  курорту розвитку, процвітання та світової слави!

А всім працівникам медичної галузі – зичимо міцного здоров’я, довголіття, миру, радості, достатку і затишку в оселях та  гідної винагороди!

Низький уклін та подяка вам за невтомну працю! 

Трускавець лікування та відпочинокНагадаємо, що датою офіційного заснування бальнеологічного курорту вважається 1827 р. Саме в цей час споруджено приміщення для перших 8 ванн.  Самі лікувальні властивості трускавецьких мінеральних вод були відомі значно раніше. Вперше їх описав королівський лікар Войцех Очко ще в 1578 році!

Тож, уже кілька століть поспіль люди їдуть сюди і з довколишніх міст та сіл, і з далеких  країв з надією відновити здоров’я, повернути бадьорість духу, підняти життєвий тонус та енергію.

Трускавець картинна галерея просто небаЦей неперервний людський потік найкраще засвідчує, що  Трускавець –  коштовна перлина біля підніжжя Карпат. Сам  Господь щедро наділив наш край цілющими джерелами, чарівними краєвидами, кришталево чистим гірським повітрям. А дбайлива людська рука довершила і перетворила його на райський куточок для комфортного лікування та відпочинку.

Тут  поєдналися  могутність природи та людський розум, і у тандемі вони творять дива.

Кваліфікований медичний персонал курорту плюс природні багатства, цілющі мінеральні води Трускавця уже багато років забезпечують високі результати бальнеологічного  лікування. В Трускавці зцілюють навіть безнадійні, запущені недуги.

Така проста формула, а такі високі  результати!  Тож, всі сьогоднішні вітання для курорту заслужені невтомною працею людей, особливо медиків, які щоденно тут працюють.

Цьогорічне святкування   суттєво відрізнятиметься від усіх попередніх. Але, попри ситуацію із пандемією, місто готується до Дня курорту. Святкові заходи проводитимуться в обмеженому колі  осіб із дотриманням санітарно-епідеміологічних норм приписаних МОЗ.

Зокрема, заплановані презентації експозицій у музеях Трускавця:
  • 21 червня о 14.00, у музеї міста-курорту Трускавця розпочинає свою виставкову роботу мистецько-документальний проєкт «Молитва до Митрополита. Софія». Кураторка та презентаторка – львів’янка Олена Білоус. Адреса: майдан Січових Стрільців, 2.
  • Художній музей Михайла Біласа пропонує оглянути експозицію механізмів Леонардо да Вінчі “Геній Да Вінчі”. Відвідувачам пропонують скласти міст із дерев’яних палиць, не використовуючи при цьому більше жодних матеріалів!
  • Трускавець художній музейТрускавець художній музей 01

Також в музеї проходить виставка робіт трускавецьких художників, де представлено  несподівані роботи митців.  Приходьте – тут справді цікаво і дорослим,  і дітям!

Адреса: Майдан Кобзаря, 3.

День Курорту  –  чудова нагода відправитися у наше мальовниче прикарпатське містечко. Запрошуємо ближче до чарівної природи, цілющих мінеральних джерел та затишної атмосфери!

Ласкаво просимо у Трускавець!

Наші менеджери радо допоможуть обрати вам місце проживання та оздоровлення. Кожному гостю запропонуємо найцікавіші локації та принади курорту.

Всі деталі за номерами:

+38 (093) 869 6868 +38 (066) 575 2373 +38 (067) 909 7007

Фото Богдана Ілика та Трускавецької міської ради

 

1

Коментарі

115.08.22, 08:40