Таки сьогодні готував зелений борщ: на 6 літрів каструля.
М’ясо лопатка свиняча 1 кг -100 грн
Сметана 20% упаковка 375гр -25 грн
Пучок укропу(домашній) -10 грн
Пучок петрушки(домашня) -10 грн
Перчина солодкого перцю -10 грн
Щавель, 2пучки -20 грн
Кропива, 2 пучки -20 грн
Цибуля зелена, пучок -5 грн
Часник зелений, пучок -8 грн.
Яйця(домашні) варені 4 шт -15 грн
Спеції: кмин, паприка, духмяний перець, лаврушка -5 грн
засмажка: цибулина, морквина, масло -5 грн
хліб (половинка паляниці) -6 грн
горілка 150гр - 10 грн
Вода фільтрована - 1 грн
Газ – 1грн
Ітого: 251 грн.
Шуткую, мені шахтному пенсу, 251гн не гроші, але таки борщ зелений таки душевний, знатний вийшов, кисленький, духм’яний, наваристий. Сьорбав з полумиска глиняного.
Готувати просто, м’ясо з кісточкою кипить десь 1,5 часа. В бульйон цибулина і морквина
Засмажка, цибуля з морквою, обов’язково щоб цибуля трохи закарамелезувалась.
Буряк печу.
Далі зелень, сіль, чорний перець, пекучий перець.
І таки наше Національне ! Всім смачного!
После посадки Романа Протасевича задержали. Эту информацию подтвердили в телеграмм-канале Главного управления по борьбе с организованной преступностью и коррупцией МВД Беларуси.