Поки ви дудлите каву

  • 11.01.19, 16:29
 
  
  На шахте им. Героев Космоса «ДТЭК Павлоградуголь» в результате взрыва пострадали пять горняков. Как сообщает пресс-служба Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям, взрыв произошел 10 января в 21.18. Читайте также В Кривом Роге обвалилась шахта: погиб рабочий «10 января в с. Вербки Павлоградского района на шахте им. Героев Космоса ЗАО «ДТЭК Павлоградуголь» на горизонте 330 м произошел взрыв (предварительно метановоздушной смеси) с последующим горением, в результате чего пострадали 5 человек, которые направлены в больницу», - говорится в сообщении. Отмечается, что погибших нет, на поверхность подняты 182 горняка. Работа шахты приостановлена. По данным ГСЧС, к проведению аварийно-спасательных работ привлечены 10 отделений Государственной военизированной горноспасательной службы Минэнергоугля.https://www.unian.net/incidents/10405053-na-shahte-v-pavlograde-v-rezultate-vzryva-postradali-pyat-gornyakov.html
  Я теж добував вугілля в свій час на цій шахті, тільки поглибше, десь на горизонті 700 Таки сверхкатегорійна по газу. 
  Перше, подзвонив куму, і він там працює, і хрещеник. Слава Богу всі здорові.
  Скажу вам так, то не взрив метана, а вспишка. При взриві, рельси в вузол завязує, і вижити неможливо.
  Хоч в шахті, хоч в квартирі, гремуча суміш метану з повітрям від 9% до 16% рве мама не горюй . Все що більше, чи менше в процентах, просто горить.
 Чого пишу?, таки сам цей клятий метан міряв кожні 20 хвилин, слава Богу, не один мій підлеглий від метану не постраждав.Дай Боже постраждалим шахтарям виздоровити.

100%, 22 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Серпом по кацапскім тєстікулам

  • 05.01.19, 16:08

   Гундяй п'є анісовую с барбірутаром, бо не знає, як спочине, точно не на соловках,  кгб не простить такого проколу з Україною.

  Уйло таки рве залишки з плеші на довбешки, бо це дуже велика опа для рюського міра в Україні.

  Дорогі мої українці, земляки. Поздоровляю Вас з підписанням Томосу, і нехай кацапи і москалі показяться, в своїй секті. Слава Україні! 


98%, 42 голоси

2%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як Петрович, підірвав Керченський міст

  • 29.12.18, 18:54



   Петрович знову зайшов попити пива, в барі. Не встиг пригубити, як знову його впізнала молодь, яку він з кріпильників (всі крєстьянє приходять на таку первинну роботу), таки в ГРОЗів (Гірничий Робітник Очисного Забою) перевчав.

   І знову молодь, шуткуючи, запила:

-Петровічь, расскажи как ты Керченский мост взрывал?

 Петрович, всміхнувся, трохи задумався,згадуючи за свою бурхливу молодість.

  Трохи витримавши паузу,  вкотре розповів:

-Був я на практиці, четверокурсником, на цій самій шахті, і в нічну зміну, послав нас начальник дільниці палити (взривати) нішу з Грозом на поганялово Керчь (х.з, може хлопця звідти на шахту занесло). А перед тім, добу назад, інспектор, цього Керчя премії лишив, бо той переплигував через скребковий конвеєр, а по ПБ, переходити треба через місток. Містка єсстєсно не було, і інспектор заставив Керчь зробити його з дощок.

  Пішли «палити», Керчь йшов, посвистуючи щось про «в паркє Чаір, расспускаются рози…» а я тягнув на плечах мішок з амонітом, кілограм 20 і таки кілометрів 7.

  Дійшли до забою, нішу ще не вспіли відбурити, прийшлось мені взяти «баран» (сверло електричне СЕР-1), а Керчь знову щось насвистував, і всіх попереджував, щоб не зруйнували його місток через конвеєр. Таки я навернув пару шпурів, на той клятий місток. Після підриву, його як корова язиком злизала. А на завтра знову прийшов інспектор, і знову Керчь позбувся премії, за відсутність містка.

  Знову реготали шахтарі в прокуреному барі, бо вже ніхто не пам’ятав того Керчя, а місток підірваний, вже як легенда і досі.



92%, 24 голоси

8%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Щось у горлі деренчить

  • 25.12.18, 17:59
Гей, наливайте повнії чари, Щоб через вінця лилося, Щоб наша доля нас не цуралась, Щоб краще в світі жилося! Щоб наша доля нас не цуралась, Щоб краще в світі жилося! Вдармо ж об землю лихом-журбою, Щоб стало всім веселіше, Вип'єм за щастя, вип'єм за долю, Вип'єм за все, що миліше! Вип'єм за щастя, вип'єм за долю, Вип'єм за все, що миліше! Пиймо ж, панове, пиймо, братове, Пиймо ж, ще поки нам п'ється, Поки недоля нас не спіткала, Поки ще лихо сміється. Поки недоля нас не спіткала, Поки ще лихо сміється. Гей, наливайте повнії чари, Щоб через вінця лилося, Щоб наша доля нас не цуралась, Щоб краще в світі жилося! Щоб наша доля нас не цуралась, Щоб краще в світі жилося! (с)

100%, 22 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кидайте бухати

  • 21.12.18, 19:16

Ви-ж не москалі:)


82%, 18 голосів

18%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Да ну нах всех, пойдемте лучше к Элис. Who the Fuck is Alice

  • 15.12.18, 16:25
Кавер с кацапской песТни, не про путинхуйло, но таки где-то там, в лубине души....:)

С нами Вовка, с нами Вадим
Оттянуться всей компанией хотим
И гитары взяли мы с собой чтоб песни пелись(с)




91%, 10 голосів

9%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Шикарная женщина, шикарная во всём !

  • 12.12.18, 17:42

Таки ночное танго, кто не танцевал, тот жизни не видел


78%, 14 голосів

22%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Обдзюрені москалі

  • 08.12.18, 17:34



Щось  нічна зміна(упряжка) не задалась. Хоч і нарубали 400 тон вугілля, якось і верхня ніша сипала «сранкою» по всім каскам, що стойку не поставиш. і нижня ніша водою з кровлі болото намулила. І суха підстанція двічи напругу вибивала. Петрович відчував, що і на горах щось не так буде, може жінка кудись зібралась на шопінг, прийдеться за руль сідати.

   Та таки сталося, диспетчер подзвонив, щоб Петрович зайшов до директора. Петрович вже підготував спіч, про опану природу пласта, про опаний кліваж, про опану воду, про кровлю «солому», і ващє, про опану підземну стихію….

 Та директор, з порогу махнув рукою, щоб не «гнав пургу» і сказав:

-Петрович, даю машину, дуй в район на симпозіум гірників з рассєєю, тіпа підтримай нашу шахту.

   Петрович з директором не сперечався, поїхав хоч і спати хотілось, і натхнення на кацапів не було.

Десь години дві з трибуни лили воду по геологічні умови, про якесь удосконалення праці шахтаря, і таки перерва.

   Петрович, давно мріявший про духмяну  сигарету,  пішов в туалет. До сигарети зайшов в кабінку, вийшов, і таки прикурив, і тут чує рюсськую рєчь:

-А у нас в мАсковском горном институте, учили после туалета руки мыть.

Петрович затягнувшись сигаретою, з усмішкою відповів:

-А у нас в Дніпропетровському гірничому вузі, вчили на руки не сцять.



95%, 36 голосів

5%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Свою Україну любіть

  • 01.12.18, 17:58
Ой давно давно в батенька була Вже тая й доріжка терном заросла. Ой не так терном, як шипшиною, Де ми походили із матінкою. А я схочу, схочу терен висічу, Колючу й шипшину припил виломню. Колючу шипшину припил виломню До своєї неньки в гості полину. Прилетіла впала в матінки в саду, На тій орішині, що й ж на край саду. Вийшла-вийшла ненька рано воду брать, Не набрала й води, набрала та й сльозок. Невісточки-дочки, пора вам вставать, Щось у нашим саду за пташка та й кує. Ой а то ж не пташка, то ваша дочка, Без долі вродилась, без щастя зросла.


78%, 18 голосів

22%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Що, сьогодні всі сєпари повиздихали?

  • 28.11.18, 17:14
  Перший день ВП, і де сєпари, де вата?

  Аж незвично якось, чи дриснули, чи обенурезілись?
Нема чьота романИваничейГордієнків, нема уасей, і іншої новороської полови.

  Таки це ВП треба ще в 14 році робити, а за пукіна нехай топлять в мокшанії, єхайте в срєпную, там вас зрозуміють, якщо не посадять в гулаг.




94%, 16 голосів

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.