хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-49 років

Екстренна новина!

  • 01.04.11, 09:17
Згідно з найдостовірніших та найчесніших джерела світу, а саме В. Януковича, М. Азарова, Г. Герман та М. Чєчєтова, сьогодні 1 квітня по всій Україні, в усіх містах, а найбільший у Львові, повинні відбутися стихійні, масові мітинги та демонстрації народу України на підтримку та схвалення реформ, які проводить найпрофесіональна та найнекорумпованіша ПР. Очікується що на цих стихійних формах народної участі будуть прийняті наступні звернення та вимоги до влади трудящих:

1. Збільшити комунальні платежі в 10 раз, не забувши закласти в їх вартість кожномісячні подарунки брильянтів коханкам депутатів.
2. Збільшити гвинтокрильний парк в Міжгір'ї в 10 раз, як і утримання ВР, АП та КМ.
3. Збільшити пенсійний вік для жінок - 110 років, для чоловіків 110 років, для забезпечення гендерної рівності та віри в довголіття населення України.
4. Збільшити податки в 10 раз, що дозволить збільшити рівень життя в кілька разів (по крайній мірі так кажуть регіонали).
5. Дозволити забирати у несвідомих громадян квартири без непотрібної (і як правило за рахунок виборця) судової тяганини. Достатньо підпис депутата будь-якого рівня.
6. З метою економії народних коштів, право обирати президента передати ВР, а назначати пожиттєвих депутатів - президенту.
7. Відмінити це ганебне явище, яке спотворює реформу - субсидії.
8. Всіх провокаторів які: а) повідомляють ціни на продукти, вартість комунальних платежів та зарплати в ЄС та США; б) розміщують передвиборчі обіцянки В. Януковича - притягнути до кримінальної відповідальності за статтею - зрада Регіональної Батьківщини.


Всі ці вимоги, як засвідчують найоб'єктивні опитування Ополізцентру та Регионааналіз підтримують 153 % населення України. Опитування проводилося в вигляді SMS голосування з двома питаннями: 1) Ви підтримуєте? 2) Ви підтримуєте чи ми йдемо до Вас. Кількість SMSок згідно європейських стандартів не обмежена.
Підтримку акції трудящих заявили лідери НПУ В. Литвин, КПУ П. Симоненко і СУ С. Тигіпко. Але з певними нюансами, що ще раз характеризує демократичність процесів в Україні.
Так В. Литвин обов'язковою умовою підтримки акцій українців, поставив сьогодні вранці що необхідно в резолюцію внести ще 9 пункт, про визнання плівок Мельниченка фальсифікатом.
П. Симоненко, цілком підтримуючи звернення трудящих, але зі свою опозиційною позицією, виступає з вимогою ще засудити США, ЄС та Кот-д'Івуар (що б не казали що КПУ не любить тільки т.зв. демократичні країни) за те що вони не допомагають Україні, Венеціанську комісію за те що вони дали на звернення ВР України стосовно закону про мови не ту відповідь, яка подобається КПУ та ПР та МВФ, який має нахабство давати гроші ставлячи якість ще вимоги. Хай дають просто так.
Найбільше конструктивні вимоги С. Тигіпка. Він підтримує всі 8 пунктів за умови збільшення не в 10, а в 20 разів, а пенсійний вік до 150 років. Що і казати - підхід професіонала.
Мітинг відбудеться рівно о 23-59. Запрошуються всі бажаючі студенти, учні ПТУ та інших бюджетних установ.

19%, 4 голоси

81%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
25

Коментарі

11.04.11, 09:54

З Першим квітня!!!!!!!!!

    21.04.11, 09:56Відповідь на 1 від Люстерко

    А чому не проголосували? Хочете що б ми (СБУ) вже прийшли до Вас?

      анонім

      31.04.11, 09:57

      Сміх сміхом, а у нас сесію міськради, де голубці мають абсолютну більшість, пікетують ПеРдунці з вимогою не допустити зростання тарифіф! І це не жарт, хоч і 1 квітня.

        41.04.11, 10:00Відповідь на 2 від gatyla

        А чому не проголосували? Хочете що б ми (СБУ) вже прийшли до Вас?Так що бігти по канхвети?

          51.04.11, 10:04Відповідь на 4 від Люстерко

          По сухарі.

            61.04.11, 10:08Відповідь на 5 від gatyla

            По сухарі.Боюсь - гості балувані, сухарі їм не смакують, так що прийдеться щось солоденьке купувати, таке щоб злиплося у них.

              71.04.11, 10:34

              Повністю підримую! Прийду, але, можливо запізнюся на 1 хвилину. Що ж до та МВФ, який має нахабство давати гроші ставлячи якість ще вимоги. Хай дають просто так. то пропоную у резолюції мітингу відзначити, що не просто так, а ще й з можливістю не повертати його ніколи!

                81.04.11, 10:35Відповідь на 3 від анонім

                Вони викорстовують перевірений і дієвий метод - свій - свого і тоді і чужі будуть боятися.

                  91.04.11, 10:41Відповідь на 7 від Poroshenko

                  Чекаємо. А то прийдемо і перевіримо, чи не зарано Ви до пенсії готуєтеся.

                    Гість: Владзьо

                    101.04.11, 10:41

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна