хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Нове наукове світило

  • 10.06.15, 15:46
Прошу репост.
Коротко про проблему. В ЧДТУ колишніми ригами зараз твориться таке свавілля, яке і при Зекові не допускалося. При чому "безпартійна" Качала була доброю подружкою Чєчєтки, засвітилася і коло Медвечука. Зараз зображає себе великою прихильницею європейського вибору на словах, на ділі творить в кращих традиціях совка. І причина - бездіяльність силових структур.

Зворотній бік ЧДТУ неодноразово звертав увагу громадськості на, м'яко кажучи, непрозорі відносини очільника обласної міліції Владислава Пустовара та скандального ректора ЧДТУ Тамари Качали. Владислав Володимирович усіма правдами та неправдами "тормозить" кримінальні справи Тамари Миколаївни, завдяки чому збудував собі "запасний аеродром" прямо на ниві науки, та вже виходить на захист дисертації на здобуття звання кандидата економічних наук...


Бравий міліціянт вирішив підстилити соломки, на випадок, якщо з органів його все ж таки турнуть. Подібною схемою скористався інший "видатний" науковець, науковий керівник Пустовара - Тарас Григорович Білокінь, якого рік назад "попросили" з податкової. Можна зауважити - Владислав Володимирович вчинив дуже завбачливо, враховуючи описану нижче ситуацію, не сумніваємося у інших "мутних" схемах, що мають місце у кабінетах керівної верхівки Черкаського обласного управління МВС.

Отже, Пустовар Владислав Володимирович закінчив у 1999 році Черкаський інженерно-технологічний інститут за спеціальністью "Менеджмент організацій". У 2004 році отримав другу вищу освіту за спеціальністью "Правознавство", закінчивши Національну академію внутрішніх справ України.

У березні 2014 року він очолив УМВС України у Черкаській області. Цікаво, що протягом 10 років Владислав Володимирович навіть не помірковув про наукову діяльність. Але карта пішла у руку пану Пустовару. У квітні 2014 року відкривається перша кримінальна справа, у ході належного розслідування якої з'ясувалося б, що відповідальність за привласнення бюджетних коштів понесе новоспечена ректор ЧДТУ. Наступне провадження відкривається у серпні, ще три - у грудні мниулого року.

Але Качала діяла завбачливо, й вирішила "прикормити" Владислава Володимировича. А він й сам прикормлюватися радий. Посланець та майбутній науковий керівник Білокінь швидко владнав усі питання з Пустоваром.

І у той самий момент, коли ректору ЧДТУ Качалі Тамарі Миколаївні мали б висунути звинувачення у привласненні бюджетних коштів, шахрайстві, зловживанні службовим становищем та підробленні документів, раптово з'ясовується, що очільник обласної міліції зненацька вирішує підти у науку, здобувачем кафедри, та не куди небудь, а, як то кажуть, у логово ворога - на кафедру менеджменту ЧДТУ, у альма-матер Качали, де вона й до цього часу здійснює ручне управління. А кримінальні справи плавно починають "тормозитися"...

Незважаючи на заяви очільника УМВС, по кримінальним провадженням, що стосуються посадових осіб ЧДТУ, не зроблено абсолютно нічого. Показовий приклад: рік й два місяці браві працівники Придніпровського РВ УМВС не можуть отримати елементарну довідку з Прикордонної служби про перетини кордону Коваль Аллою Валеріївною.


Можна припустити, що усі попередні 10 років Владислав Володимирович ночами, у коротких перервах між боротьбою з корупцією та організованою злочинністю, міркував про стратегічний розвиток регіону, писав численні наукові статті, публікувався у фахових виданнях, та нарешті, у минулому році, назбирав матеріал на кандидатську... Але ні. Весь науковий доробок Пустовара вилився у світ за останній рік.

Не звертаючи уваги на звичайних науковців, які роками протирають штани у аспірантурі, Владислав Пустовар "здобув" собі кандидатську менше ніж за 12 місяців, про що, очевидно не знав ще у квітні, бо не сказав на цей рахунок навіть слова у інтерв'ю Громадськорму ТБ. У спецвипуску газети "Освіта України" за травень 2015 року з'являється непрімітне повідомлення про захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук. Пустовар Владислав Володимирович, начальник Управління МВС України в Черкаській області буде мужньо захищати дисертацію на тему «Науково-практичні засади стратегічного розвитку регіону: інноваційно-інвестиційні детермінанти» за спеціальністью 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка, що суперечить його ж заяві про захист за спеціальністью, за якою отримав освіту.

Не з руки, щоправда, захист у Спецраді 26.129.03 в Академії муніципального управління МОН України, місто Київ. Але c'est la vie, наказом Міністерства освіти і науки України від 12.05.2015 року відмовлено в утворенні докторської спеціалізованої вченої ради за спеціальністю 08.00.05 «Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка» у Черкаському державному технологічному університеті, ліцензія якої закінчилася у лютому.

У тому ж повідомленні про захист, бачимо, що науковий керівник "не ректор", у чому, власне, ніхто й не сумнівався. А от опоненти знову ж доводять, що "у ході розслідувань будуть прийняті законні рішення", і що наукова діяльність справжнього полковника ніяк не пов'язана з горе-ректором. І Проскура Володимир Федорович, і Кришталь Тетяна Миколаївна захищали свої дисертації у "домашній" спецраді Качали - Д 73.052.02. Саме там проходили захисти робіт, написаних працівниками кафедри менеджменту. З тих же стапелів зійшла й кандидатська Пустовара. Те, що одним із опонентів є дочка проректора ЧДТУ з навчальної роботи - Кришталя Миколи Андрійовича, якого призначала Качала, також просто дивний збіг.

Доречі, пропонуємо ознайомитися з науковими "шедеврами" опонентів пана Пустовара, аби оцінити науковий рівень осіб, що будуть аналізувати зміст, визначати позитивні якості і недоліки, значення для науки роботи нового економічного світила. Для цього відправте запит на нашу електронну скриньку, й ми надішлемо вам електронний варіант дисертації.

Між іншим, роботи для Мильніченка і Вяткіної, які створювалися у цеху Качали, виявилися майже стовідстотковим плагіатом, й нових наукових звань ці люди не побачать. Чим гірший Пустовар?

Нагадаємо, тема його дисертації звучить як «Науково-практичні засади стратегічного розвитку регіону: інноваційно-інвестиційні детермінанти». За черговим неймовірним збігом, у листопаді 2014 року, все у тій же Спецраді Д 73.052.02, що знаходилася у ЧДТУ, Іванюта Сергій Володимирович захистив дисертацію кандидата економічних наук за тією ж спеціальністью 08.00.05 на тему «Інноваційно-інвестиційна детермінанта соціально-економічного розвитку регіону». Качала & Co. сподівалися, що від перестановки доданків, сума все ж таки зміниться? Цікаво, яким буде вердикт колективної рецензії?

Також сподіваємося, що вся ця схема зацікавить відповідні органи, й, можемо обіцяти, Владиславу Володимировичу потім не вдасться приземлитися на запасний аеродром у ЧДТУ.

(без названия)

Опозиційна група університету

http://chdtu.livejournal.com/29050.html#cutid1
18

Коментарі

110.06.15, 18:50

Розсилаю.

    210.06.15, 19:05Відповідь на 1 від Танк_

    Розсилаю.перечитай уважно початок,"стало ще гірше"

      310.06.15, 19:07Відповідь на 2 від Shnec

      Розсилаю.перечитай уважно початок,"стало ще гірше"У деяких сферах так і є.

        410.06.15, 19:09

        ПроФФесорський корпус росте як на дріжжах!!!

          510.06.15, 19:12

          Як поженуць, то щоб було куди подаццьця...

            610.06.15, 20:02

            Знаю пана gatyla особисто. Патріот, мужня і високопорядна людина.

              710.06.15, 20:44

              То ли ещё будет

                810.06.15, 21:26Відповідь на 1 від Танк_

                Дякую )

                  910.06.15, 21:28Відповідь на 6 від Мольфар

                    1010.06.15, 21:32Відповідь на 7 від fontain

                    Буде. ЧДТУ вже програв кілька судів (в тому числі мені), звернення всі йдуть вже напряму на центральні органи (звертатися в місцеву прокуратуру чи МВС - будуть одні відписки), а також намічається погроза вивести це на міжнародний рівень - ЄСПЧ тощо. Так що надія що цій любій подружці Чєчєтки все таки прикрутять борозометр. Тут інша проблема - її підспівувачі-риги зараз розбіжалися по лікарняних, боюся що коли Качалу знімуть - знову повернуться до влада ЧДТУ. Тому буду звертатися до інтернет-форуму з проханням натиснути на МОН і змусити прислати нам во ректора зі сторони. Бажано з Грузії ))))) Хоча Сич О.М. (колишній віце-прем’єр, свободівець) теж нас влаштував би ))))))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна