хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Патріоти проти рейдерів

15 листопада 2009 року мешканці 520 мікрорайону м.Харкова протистояли черговій незаконній забудові. Будівництво мало перерізати жваву пішохідну дорогу та зачепити сквер та дитячий майданчик. По перевіреним даним будівництво ведеться єврейською ріднею мера Мойші Марковіча Добкіна. Акція протесту зібрала більше сотні місцевих жителів.

В протистоянні з “елітними” будівельниками народ підтримали організації “Щит-520” та “Патріот України”. Бійці Харківського осередку прибули на місце без організаційних одностроїв, щоб зайвий раз не звертати уваги лівоохоронців. Під час стихійного мітингу до місця будівництва були підтягнуті “бики” зі сторони рейдерів. Далі події розгорталися дуже швидко. Бійці Організації вирішили пробитися на територію будівництва і перерубати силовий кабель, щоб унеможливити подальші роботи. Коротка бійка закінчилися повною перемогою організованих соціал-націоналістів і виконанням проставленої задачі. Зупинена ще одна крадіжка землі громади владними окупантами.

 Р.S.: Окремим позитивним моментом є те, що громада Харкова починає звертатися до соціал-націоналістів як до останньої надії у протистоянні з владою або чужинцями. Десятки подібних звернень за останній місяць поки що перевищують організаційні можливості по їх вирішенню. Але наші лави зростають щодня, тому всеодно перемога буде за нами.

http://www.sna.in.ua/action/41-akcija/519-patrioty-proty-rejderiv.html

5

Коментарі