хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ісламісти готові до терористичних актів на території України

Наслідком курсу бидлоеліти на толєрастєніє Українського народу стала поява на наших теренах різко українофобських ісламістських бойовиків:

Активісти ісламістського руху «Ат-Такфір валь-Хіджра» готували вбивство лідера Меджлісу кримських татар Мустафи ДЖЕМІЛЄВА.

Ісламістських бойовиків затримано.В них вилучено тротилові шашки з детонаторами, ножі, екстремістська література й література, пов`язана з вивченням тактико-технічних характеристик зброї тощо.Двом затриманим пред'явлено звинувачення в тероризмі.Це ідейний наставник, який був «аміром джихаду по Україні», й активний член руху «Ат-Такфір валь-Хіджра», який перебував у розшуку за «здійснення наміру вбивства» імама мечеті та його охоронця. Обидва проживали в Криму.В одного з членів банди на самозахопленій території в районі села Дубки виявлено й вилучено літературу й CD-диски, що проповідують украй радикальні напрямки руху ваххабізму, посібники, пов`язані з вивченням тактико-технічних характеристик вогнепальної зброї й деяких видів вибухових речовин.Бойовики збудували в районі сімферопольського села Чистеньке бункер, вербували громадян для залучення до радикальної екстремістської діяльності. Здійснювали крадіжки на території Сімферопольського району, щоб отримати гроші для «фінансового забезпечення діяльності».

«Затримані не надають ніяких свідчень. Вони не визнають українську владу, не визнають українських законів, вони служать виключно, як, вони говорять, «святій справі», й вважають, що вони не підсудні земному суду», - сказав Ю.ЛУЦЕНКО.

http://www.sna.in.ua/news/1-ua/496-2009-10-27-14-30-19.html

2

Коментарі