Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Найкращий похід по Карпатам - серпень 2015р. (7 день далі)

  • 08.12.15, 15:22
Боржава - Манява

Д ень перший...    день третій...                день п'ятий...
ень другий...      день четвертий...      день шостий...

Д ень сьомий продовження.


На вершині дув сильний вітер та через низьку хмарність була погана видимість.

Через погану погоду вирішив по масиву Свидівець не йти, а спуститись до озера Апшинець

Після озера почав спускатись ще нижче, вздовш дороги росла малина, поївши, продовжив спуск, попереду були видні колиби деякі вже були розламані. Дорога мене вивела до хати де хтось жив, вийшов хлопець у якого я запитав чи правильно йду на полонину Ворожеска. Так, я правильно йшов і попереду мене чекав стрімкий підйом. Нарешті я вийшов на дорогу в лісі і дорога стала кращою.

Тільки зфотографувавши полонину з лісу вийшов чоловік з хлопцем та коровою, їхні собаки побачили мене і з лаєм кинулись в мою сторону. Потім одна послухавшись хазяїна повернулась, а друга добігла до мене і лаяла. Хлопець повів корову, а чоловік маше мені щоб я продовжував йти, але коли перед тобою пригає лаючий вовкодав то бажання йти не має. Трохи постоявши я зробив шаг вперед, собака відпригнула, а так вона мене боїться і я потихеньку пішов, поки хазяїн не забрав пса. Щось мені сьогодні не везе на собак.

Після полонини почався стрімкий спуск.

Далі почув звук дзвіночків, це паслись корови, а вздовш дороги подекуди була малина.

Спустившись нижче я вийшов на непрацюючий гуртожиток Апшинець, недалеко від нього розташована База географічного факультету КНУ імені Т.Шевченко.

Далі дорога проходила через Усть-Околи, дорога була розбита лісовозами - суцільна багнюка. Зустрів туристів які шли в протилежному напрямку до смт. Ясіня їх коротким шляхом вів Коля, який запропонував мені зупинитись у нього в будинку, де вже зупинились дівчата з Запоріжжя. Він збирався мене ще наздогнати, але до Ясіня десь 20км. Невже він встигне мене наздогнати.

Пройшовши ще кілька кілометрів вийшов на галявинку де і розбив намет, будинку по дорозі не зустрів тільки вагончики лісорубів.

Пройдено - 27.09 км.
Середня швидкість - 5.9 км/г



Д ень восьмий...




5

Коментарі

18.12.15, 16:47

очень нравятся фотки с корневищами поверх грунта

я где - то упустила и ленюсь возвращаться в предыдущие тексты - сколько дней ты тут тынявся?САМ...у тэмному лісі

    28.12.15, 17:26Відповідь на 1 від disu

    очень нравятся фотки с корневищами поверх грунта

    я где - то упустила и ленюсь возвращаться в предыдущие тексты - сколько дней ты тут тынявся?САМ...у тэмномулісі
    вот они с лучшей редакцией - http://photo.i.ua/user/251136/459505/13625055/ http://photo.i.ua/user/251136/459505/13625432/
    если щелкнуть по карте она откроется в большем размере и там видно весь маршрут за день от колыбы и почти до перевала Околе, лес был перед полоныной Ворожеска и после нее до общежития Апшинець и ближе до перевала Околе и после, до г. Браткивська. Перевал и г. Браткивська это уже следующий день

      39.12.15, 21:03

      от дивно, ціле літо була посуха, а у тебе як не дощ, то багнюка

        49.12.15, 21:20Відповідь на 3 від olh@

        от дивно, ціле літо була посуха, а у тебе як не дощ, то багнюкаТак перед цим майже весь день дощ був і вечором попереднього дня, там де ліс возять там і багнюка була притому обійти її не можливо було