Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Найкращий похід по Карпатам - серпень 2015р. (9 день )

  • 19.01.16, 18:04
Боржава - Манява

Д ень перший...   день четвертий...   день сьомий...
ень другий...     день п'ятий...          день восьмий...
ень третій...      день шостий...

Д ень дев'ятий.

Вранці я все ж сфотографував озеро, але сонце з за гір не дало показати всю красу цієї місцевості. Отримавши порцію сиру від щедрих господарів хатинки біля озера я зібрався і пішов підкорювати г.Ведмежик. Трохи вище на гарній ділянці розташована колиба.

Далі був вказівник що я потрапляю до заповідника, і що тут заборонено ходити, зривати траву та розпалювати багаття я не збираюсь.

Далі дорога пішла під значно більшим ухилом, планшет з навігатором довелось виключити через низкий заряд батареї. Піднявшись на більш меньш рівну ділянку, далі дорога йшла ліворуч та праворуч, праворуч була краща я відразу туди і пішов, трохи пройшовши зрозумів що я не туди йду довелось включати планшет та дивитись вірну дорогу. Повернувшись назад я пішов в правильному напрямку. Через декілька хвилин через дерева почала вимальовуватися вершина гори. Потім почався жереп. Взагалі я планував відразу як піднімусь на гору знайти спуск з гори в бік водоспада Кудринець (на навігаторі дорога підходила до гори, тому була надія спуститись відразу щоб не йти по хребту), але робити це в жерепі не захотілось тому я пішов по Довбушанському хребту до г.Довбушанка. Добре заморившись я нарешті вийшов з жерепа, думав що він ніколи не завершиться. Далі дорога проходила по камінням, каміння було різне велике мале, гостре та не дуже, рухоме та нерухоме. Погода була не дуже добра, як і настрій. Зверху дув сильний вітер. Щоб вийти до вершини г.Довбушанка треба трохи спуститись по камінням, а спускатись набагато важче чим підніматись, всією вагою стаєш на камінь не знаючи рухомий він чи ні, тому ноги були в постійній напрузі. Бувало що велике каміння яке повино бути нерухомим рухалось і навпаки коли чекав що невеликий камінь обов'язково зрушиться з місця під моєю вагою, а цього не виходило. Очі теж були в напрузі вони вишукували кращі каміння для дороги.

Вид на г. Довбушанка при підйомі на г. Малий Горган в квітні - фото

Спуск виявився важким, вдавалась втома. Вийшовши з каміння на землю вирішив відпочити та перекусити. Через декілька хвилин побачив пару з Києва, яка піднімалась в гору, це вже не перша їх гора цієї подорожі і їм сподобались каміння Горган, ну щож кому що подобається. Нижче на фото зображен іван-чай

Перехід через річку був легкий, води було дуже мало.

Зі слів киян цей будиночок був закритий.

Роздоріжжя доріг - праворуч через річку дорога веде на г.Малий Горган. Ось фото в квітні: фото1, фото2

фото в квітні

фото в квітні

фото в квітні

фото в квітні

фото в квітні

І ось нарешті я прийшов до другої мети мого походу - водоспаду Кудринець. Верхів'я водоспаду.

Відео водоспаду Кудринець

21.08.2015р.17:16

Навігатор майже весь час був вимкнен тому всього 2.62 км відображено, пройдено більше 20км

Пройдено - 2.62 км.
Середня швидкість - 5.2 км/г



Д ень десятий...


3

Коментарі

119.01.16, 18:42

супер. давно вже не виходив нікуди, а в тих місцинах бував

    219.01.16, 18:47Відповідь на 1 від evgeniy_v

    супер. давно вже не виходив нікуди, а в тих місцинах бувавДякую, красиві місця

      320.01.16, 08:05

        420.01.16, 09:20Відповідь на 3 від Юрий Васильев